4857 sayılıOleyse tabikide guzel ven dedigim gibi o sekilde biliyorum benim açımdan siru ok isyerimle ama arkadaslarim bizde gunluk vermiyorlar illada saatlik veriyorlar fln dediklerini biliyorum
Arkadaşlar umarım konunun başını kaçırmadım.genelgede okuduysan doğrudur canım ya, bende ankaradayım 1,5 saat için eve gitmenin bi mantığı pek yok zaman yolda geçer, neyse hayırlısı Rabbim bir yol gösterir inşallah
Bende ferrum ford yaptı kullandıktan 4-5 gün sonra ağrı oldu aç karnına içiyordum bende şimdi sabahla öğlen arası kahvaltıdan 2 saat sonra içiyorum..Canım eczaci ac karnina almami söyledi gerçi prospektüste yemeklerden sonra diyo ama bende belki öyle daha etkilidir diye o şekilde kullanıyorum. Doktor ferrum fort vermişti bu ay bittikten sonra sağlık ocağına tekrar yazdirdim eczaci o ilacin piyasada bulunmadığını söyledi ve aynı değerde baska bir ilaç verdi.hamile olduğumu ve bir problem olup olmayacağı ni özellikle sordum kesinlikle olmaz içeriği tamamen aynı dedi.bu ilacmi yapti acaba gerçi nerdeyse bir haftadır kullanıyorum ilk defa oldu.
Aslında göstermiyorsa kızdır düşüncesi şöyle gelişmiş; Ülkemizde ne yazıkki hala erkek çocuk takıntısı olduğu için devlet hastanelerinde kız çocuğu mümkün olduğunca geç söylüyorlar ki bebeği aldırmasınlar diyeBilmem ki etrafımdada böyle söyleyen çok var göstermiyorsa kızdır diye sağlıklı olsunda farketmez kız erkek ama insan merak ediyor
canım 1424.sayfayı maddeyi koydum. Memur toplu kullanır. Çünkü kullanma şekli ve sayısını kadına bırakmışcanım o yönetmelikte bahsettiği şu işveren sana iznini 1.5 saati birden kullancan yada 2 ile 3 arası kullancan diyemez istersen 1saat sonra gün içinde yarım saat ve gün içinde istediğin saatte kullanabilirsin tam tersi toplu kullanmak yasak aslında ama toplu kullanınca işverene cezası yok o yüzden işveren anlayışlı ise sen nası istersen öyle kullandırabiliyor ama memuriyette toplu kullanım kesinlikle yasak
http://www.sgkmevzuati.com/detay.asp?uid=1120
linkini buldum size burdan okuyabilirsiniz
Geçmiş olsunKızlar ishal ve kusma başladı bende herhangi bir zararı olurmu acaba doktorumu arıcam bugün salgın varmış ya ben ona tamamen yakalandım
Ben iyiyim sen nasılsınkızlar selam nasılsınız malum cuma bugün giremedim
Ben de yürümeyi çok seviyorum. yürümeyince rahat edemiyorum. Sadece kanama dönemi 1 aya yakın yürümedim. Şimdi yine başladım. Mümkün olduğunca yürüyorum ama abartıyorum biraz. 1 saat mutlaka. 40 dakikadan sonra belim ağrımaya başlıyor. umarım bir zararı olmaz. vücut ağırlaşınca bu kadar yürüyemem zaten. bir de kış geliyor, hava soğuyacak.c
ok yürüme yavaş tempoda 20 dakkalık yürüyüşler yap dedi doktor bana. fazla yorma kendini geçen haftada ben cok yürüdüm aynen böyle olmuştum göbeğim çatlıcak gibi olmuştu
kızlar selam nasılsınız malum cuma bugün giremedim
cinsiyet 4. ayda belli olan bir şey değil mi çok erken net konusuyorlar bence doktorum 18. haftadan once belli olmaz demisti
kızlar ben bu öğlen arasındaa biraz fazla yürüdüm sanırım.
şuan belimde keskin bi ağrı var ayrıca kanımdadaa.arada kramp giriyor..korktum
Ay evet yaaaa :) ama sole 6-7 aylik olsakda vi an once hamileligide yasamak istiyorjm ben hele o 8. Ayda dahada güçlü tekmeleri donerken anne karnindaki goruntu:))))
Bende kola severdim şimdi bıraktım
Arada hem faydalı dedikleri için hemde züğürt tesellisi olarak kola yerine içmeye başladım :)
Benim de cocuk istemeyen esim simdi karnimin dibinden ayrilmiyo, o bekliyo surekli karnin buyuse artik baya diye heves ediyo...
Evlendikten sonra en az iki yil gecmeli cocuktan once diyordu bir yil gecince hamile kaldim baslarda hazir hissetmiyodum fln dedi sinirim bozuluyodu da simdi iyi ki iki yil beklememisiz iyi oldu diyor
Ibrahim SaraçoğluBen de söylemesi ayıp kereviz yemeği yaptım akşam için. Çok da severim. Çok yiyesim var. Bir bakayım dedim hamilelikte tüketilebilir mi diye. Hamilelikte fazla tüketmemek gerekiyormuş. Rahim kasılmalarını uyarıyormuş. Kür yapmasan iyi olur. Benim de kafam karıştı. Yemekten az yesem nolur ki
Benim de cocuk istemeyen esim simdi karnimin dibinden ayrilmiyo, o bekliyo surekli karnin buyuse artik baya diye heves ediyo...
Evlendikten sonra en az iki yil gecmeli cocuktan once diyordu bir yil gecince hamile kaldim baslarda hazir hissetmiyodum fln dedi sinirim bozuluyodu da simdi iyi ki iki yil beklememisiz iyi oldu diyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?