2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Benim esimde 2,yıl yapmayiz cocuk fln diodu bende az cok ayni dusuncedeydim tabi daha 1 yilimiz dolmadan bebek bebek demeye basladi eşim baktim baya ister olmuştu:)aynen sindi isten gelir direk karnimi oper:)

Benevlenir evlenmez ikimizi de bi kontrolden geciristim esimin sperm kalitesi cok iyi cikmamisti, buna ragmen iki yil bekleyelim diye direnince ben de ya yillarca olmazsa diye korkup korunmayi biraktim 3-4 ay sonra da oldu ama esim bi kerelik bi boslugumuza geldi de oldu saniyor henuz soylemedim, bak bi de dert ediniyodun diyor

Benim göğüsler aynen öyle :)

:) bosver daha soleme zaten hele dogunca bide nasil severlerrrr

atanamadım oysa ne kadar hazırdık 1500 sıralama bizim branş için çok iyiydi 2700den 1350ye düştü kadromuz 150 kişi ile yine açıkta kaldım bebeğimin şansına sıralamam çok iyi diyordum şuan moralim çok bozuk

Herşeyde bi Hayır vardir canim ya nasip

Evet olabilir canım dediğin o kadar çok cahil insanlar varmış ki önceden gerçi hala daha var ne yazıkki ama benim göstermedi gerçekten kız olduğu için mi erkek olduğu için mi bilemiyorum şimdi :)

Kizlar ya regl tarihime gore yarin 16 haftalik olcam tam. Ama son gittigim doktora gore yarin 17+3'musum. Gecen hafta beni 16 hafta sayip apf spinal bifida icin kan tahlili de yaptirdi. Ben simdi detayli ultrason tarihimi fln hesaplarken ya da soylerken 16 haftalik mi sayicam 17+3 mu?

ben hep sagda hissetmiştim bebeği ama göbek kordonu o taraftan bağlı hatta elimi koyunca pıtpıt damar atımını hissediyorum.ama bebegin ayakları sol tarafımdaysa o taraftan geliyor pıtpıtlar

geçmiş olsun cnm stres yapma ilaçlarını kullan geçecektir allahın izniyle...

Sabah ac karnina 1,2 tatli kasigi bal yiyorum gece yatmadan once pekmez iviyorum ara ogun yogurt yiyorum ayy canim ben her seyi yiyorum inan nasil bi hamilelik anlamadim hic bulantim kusmam olmadi surekli acim su teklamlarda anne karninda anneee cikolata ddiye bagiran bi cocuk vardi ya sanirim o cocuk benim karnimda 9 ay sonunda 20 kg falan almis olacagim sanirim boyda yok futbol topu gibi olurum sanirim

Ay evet yaaaa :) ama sole 6-7 aylik olsakda vi an once hamileligide yasamak istiyorjm ben hele o 8. Ayda dahada güçlü tekmeleri donerken anne karnindaki goruntu:))))
en iyi hareketler 25-32 hafta arası oluyor ondan sonra bebeğin yeri daralmaya başladıkça hareketleride kısıtlanıyor ama öncesinde gerindiğini bile anlıyorsun

Ben cok duygusallastim cok kiriliyorum herseye cok takiliyorum hic aglamadgm kadar agliyorum.. Abarttgmn farkindayim ama elimde degil sizde benim gibi yasiyor musunuz? Eski halime donmek istiyorum artik (
karşılık lı ilişkilerde sorun yokta saçma sapan reklamlarda ve haberlerdede ağladığım oluyor .hdi haber neysede reklama niye ağlıyorsam

ama senin kanamanda oldu zaten o kadar yürüme bence 20 dakkalık kısa yürüyüşler yap durmadan 1 saat yürüme yani. benm hiç bi sorun olmadığı halde doktorum 20 dakka yürü dinleen dedi

Aynen ya hamileyim diyince herkes kolayi biraktin mi diye soruyor bana da. Cola zeroyla butunlesmis haldeydik tamamen biraktim cok isteyince sodaypa avunuyorum ben de tadi biseye bwnzemese de sodanin da limonlusu guzel de onu da onermiyorlar
sade sodaya bir dilim limon at oda güzel oluyor

Evet olabilir canım dediğin o kadar çok cahil insanlar varmış ki önceden gerçi hala daha var ne yazıkki ama benim göstermedi gerçekten kız olduğu için mi erkek olduğu için mi bilemiyorum şimdi :)
birazda bebeğin cinsiyeti etkili ama bence erkek bebeklerin duruş pozisyonu ile kız bebeğinki farklı oluyor bence ben kızımdayken 17. haftada anca öğrenmiştik hatta bayram öncesiydi ve dr. ilkinde görememişti haftaya gel tekrar bakalım bayramda bebeğin cinsiyetini söylersiniz demişti dr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…