erken değilmiya süt için gelmesin daha bebişler yok ortada
Arkadaslar gogusten sut gelmeye basladi mi sizde
Canim ben sanki hissetmeye basladim yattigim zaman hissediyorum benimde 2.Iyiler kızlar.ya ben hala bebeğimi hissedemiyorum güya ikinciler daha erken hissediliyor diyorlardı.
Aynen bende sürekli açım 2 kilo almışım zatenSabah ac karnina 1,2 tatli kasigi bal yiyorum gece yatmadan once pekmez iviyorum ara ogun yogurt yiyorum ayy canim ben her seyi yiyorum inan nasil bi hamilelik anlamadim hic bulantim kusmam olmadi surekli acim su teklamlarda anne karninda anneee cikolata ddiye bagiran bi cocuk vardi ya sanirim o cocuk benim karnimda 9 ay sonunda 20 kg falan almis olacagim sanirim boyda yok futbol topu gibi olurum sanirim
Çok Sağol Canım inşallah enfeksiyona çevirmeZgeçmiş olsun cnm stres yapma ilaçlarını kullan geçecektir allahın izniyle...
Gunaydinlar herkesegunaydin arkadaslar,,
bir sorum olacak.bebek ne zaman bizim yediklerimizden beslenmeye basliyor?
Gunaydin. Ilk 3 ay sonrasi diyorlar ama emin değilim.gunaydin arkadaslar,,
bir sorum olacak.bebek ne zaman bizim yediklerimizden beslenmeye basliyor?
Cok erkenmis 5 aydan sonra diye aklimda kalmis benimde sutu sıkmak iyi degilmis evet sanirim hormanlarla alakali bi durumBenim adetime 3-4 gun kala acayip gogus sizim vardi isyerinde vc gittim soguk su surecektim gogsumu cekistirince ucundan 2 damla sut gelmisti cok sasirmistim netten arastirdim gebelikte olur dio ama son aylarda dio oda eve gelirken test aldim icime kurt dusurdu o sut cunku ve ikinci cozgiyi gormustum silik bi sekilde ve bilincsizce daha gelckmi diye siktim gelmisti zararliymis ama sende sakın sıkma. Nedenini bilmiyorum neden oluyor :s
Tabi erken bende tam olarak kacinci ayda gelmeye baslio die merak ettim babanne cinsiyet tshminine bakabiliriz gogusten sut gelirseerken değilmiya süt için gelmesin daha bebişler yok ortada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?