2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

erken değilmiya süt için gelmesin daha bebişler yok ortada

Benim adetime 3-4 gun kala acayip gogus sizim vardi isyerinde vc gittim soguk su surecektim gogsumu cekistirince ucundan 2 damla sut gelmisti cok sasirmistim netten arastirdim gebelikte olur dio ama son aylarda dio oda eve gelirken test aldim icime kurt dusurdu o sut cunku :) ve ikinci cozgiyi gormustum silik bi sekilde :) ve bilincsizce daha gelckmi diye siktim gelmisti zararliymis ama sende sakın sıkma. Nedenini bilmiyorum neden oluyor :s

Arkadaslar gogusten sut gelmeye basladi mi sizde

Benim adetime 3-4 gun kala acayip gogus sizim vardi isyerinde vc gittim soguk su surecektim gogsumu cekistirince ucundan 2 damla sut gelmisti cok sasirmistim netten arastirdim gebelikte olur dio ama son aylarda dio oda eve gelirken test aldim icime kurt dusurdu o sut cunku ve ikinci cozgiyi gormustum silik bi sekilde ve bilincsizce daha gelckmi diye siktim gelmisti zararliymis ama sende sakın sıkma. Nedenini bilmiyorum neden oluyor :s

Iyi geceler kızlar.ya ben hala bebeğimi hissedemiyorum güya ikinciler daha erken hissediliyor diyorlardı.

Aynen bende sürekli açım 2 kilo almışım zaten

Gunaydinnn annelerrrr..iyi haftasonları herkese★tuvalet ve yatak arasinda geçen bir gecenin daha sonuna gelmiş bulunuyorum:) şimdiden bu kadar sikistirabiliyorsa bu bebe biraz daha büyüyünce neler yapacak kimbilir:))

gunaydin arkadaslar,,
bir sorum olacak.bebek ne zaman bizim yediklerimizden beslenmeye basliyor?
Gunaydinlar herkese

Bu konuyu bende merak ediyorum aslinda sut icemitorum diye doktorum kalsiyum verdi suda eritiliyo bunu kullanan var mi kizlar alali bi hafta olcak hala kullanmadim ya ben bunu

Cok erkenmis 5 aydan sonra diye aklimda kalmis benimde sutu sıkmak iyi degilmis evet sanirim hormanlarla alakali bi durum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…