2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Günaydın kızlar
3 ay bittikten sonra bebekler yediklerimizden etkileniyor bence hızla kilo almaya başlıyorlar

Günaydın, evet 3 ay bittikten sonra bizden beslenmeye başlıyorlar yavaş yavaş ..

Günaydın kızlar
3 ay bittikten sonra bebekler yediklerimizden etkileniyor bence hızla kilo almaya başlıyorlar

Gunaydin..sanirim su ara sagliksiz besleniyorum hic istahim yok kahvalti yapıyorum aksam uzerine kadar acikmiyorum,simdi bide rahatsizim bogazimda fena sutude ihmal ettim buaralar icime dertte oluyor bogzimdan bişede gitmiyor kilo desen almadim hic kilo. Dr soledim gerci ben hic kilo almadim diye bebek iyi gayet gelisimi iyi senin almaman onemli degil dedi ama :s

günaydın kızlar iyi hafta sonları. hamileyken ağda yapmak ne zormuş belim ağrıdı resmen birde bacağımda varis gibi bişe olmuş varis çorabı falan giyermi hamileler sizdede oldumu?

karşılık lı ilişkilerde sorun yokta saçma sapan reklamlarda ve haberlerdede ağladığım oluyor .hdi haber neysede reklama niye ağlıyorsam

reklamlarada bazen duygusallik katiyorlarda ondan bence bende aglayabiliyorum cunku benim ilk hamileligim ve annemi kucuk yasta kaybettim benim sanirim duygusalligimi arttiran faktorde bu. Anne olunca anne kiymetini anlarsin derler ya bende fazlasiyla yoklugunu cekiyorum ((

Allah im sana sabir versin canim.Haklisin hormonlarimizda tavan yapmis durumda insan cok cok hassaslasiryoe ki tam bu aylarda oluyormus kendini birakma aglayip yipratma sakin

Kızlar artik git gide karnimiz buyuyecek ve hareketlerimiz kısıtlanmaya baslayacak bacak kol flb filan bi sekilde agda ile aldik yada aldirdik fln diyelim o malum bolge nasıl olacak ya :s daha once hic agda yaptirmadim oraya ve lazere gidiyordum yarim kaldi.agda zararlimidir acaba mikrop fln kaparmiyiz,uf oda hic icime sinmiyorya gerci :s

Evet ya. Ben de dışarıda ağda yaptırmadım. Hijyenik oluyor mu acaba?

Evet ya. Ben de dışarıda ağda yaptırmadım. Hijyenik oluyor mu acaba?
bende evde kendim yapıyorum. kuaföre gitmek istemiyorum oralardan bişe kaparım zaten ilaçda kullanamıyoruz diye korkuyorum.evde kendim hallediyorum cok yorucu oluyo ama napalım

bende evde kendim yapıyorum. kuaföre gitmek istemiyorum oralardan bişe kaparım zaten ilaçda kullanamıyoruz diye korkuyorum.evde kendim hallediyorum cok yorucu oluyo ama napalım

Simdi tamamsa canim karnimiz burnumuza gelecek nereyi nasil göreceğiz:)

Yaa bilmiyorum hayırlısı neyse o olsun sağlıklı olsunda ama bende merak etmiyor değilim belki gideriz bayrama kadar bizde :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…