Cok erkenmis 5 aydan sonra diye aklimda kalmis benimde sutu sıkmak iyi degilmis evet sanirim hormanlarla alakali bi durum
Cok erkenmis 5 aydan sonra diye aklimda kalmis benimde sutu sıkmak iyi degilmis evet sanirim hormanlarla alakali bi durum
Onunladamı cinsiyet tahmini oluyormuşTabi erken bende tam olarak kacinci ayda gelmeye baslio die merak ettim babanne cinsiyet tshminine bakabiliriz gogusten sut gelirse
Bende öyle biliyorum ama emin değilim.Gunaydin. Ilk 3 ay sonrasi diyorlar ama emin değilim.
Günaydın kızlar
3 ay bittikten sonra bebekler yediklerimizden etkileniyor bence hızla kilo almaya başlıyorlar
Evet gogusden gelen 1 damla sutu yarim cay bardagi suya damlatiosun top gibi inerse erkek dagilarak inerse kiz demekmisOnunladamı cinsiyet tahmini oluyormuş
O halde bu aydan itibaren yedigimize ictigimize con dikkat etmemiz gerekiyorGünaydın kızlar
3 ay bittikten sonra bebekler yediklerimizden etkileniyor bence hızla kilo almaya başlıyorlar
karşılık lı ilişkilerde sorun yokta saçma sapan reklamlarda ve haberlerdede ağladığım oluyor .hdi haber neysede reklama niye ağlıyorsam
reklamlarada bazen duygusallik katiyorlarda ondan bence bende aglayabiliyorum cunkubenim ilk hamileligim ve annemi kucuk yasta kaybettim benim sanirim duygusalligimi arttiran faktorde bu. Anne olunca anne kiymetini anlarsin derler ya bende fazlasiyla yoklugunu cekiyorum ((
günaydın kızlar iyi hafta sonları. hamileyken ağda yapmak ne zormuş belim ağrıdı resmenbirde bacağımda varis gibi bişe olmuş varis çorabı falan giyermi hamileler sizdede oldumu?
Evet ya. Ben de dışarıda ağda yaptırmadım. Hijyenik oluyor mu acaba?Kızlar artik git gide karnimiz buyuyecek ve hareketlerimiz kısıtlanmaya baslayacak bacak kol flb filan bi sekilde agda ile aldik yada aldirdik fln diyelim o malum bolge nasıl olacak ya :s daha once hic agda yaptirmadim oraya ve lazere gidiyordum yarim kaldi.agda zararlimidir acaba mikrop fln kaparmiyiz,uf oda hic icime sinmiyorya gerci :s
ya bilmiyorum dizimin üstünde kırmızı damarlar cıkmş sanki eşim varis değil dedi ama neden olsun kivaris nasil olduki :s
bende evde kendim yapıyorum. kuaföre gitmek istemiyorum oralardan bişe kaparım zaten ilaçda kullanamıyoruz diye korkuyorum.evde kendim hallediyorum cok yorucu oluyo ama napalımEvet ya. Ben de dışarıda ağda yaptırmadım. Hijyenik oluyor mu acaba?
bende evde kendim yapıyorum. kuaföre gitmek istemiyorum oralardan bişe kaparım zaten ilaçda kullanamıyoruz diye korkuyorum.evde kendim hallediyorum cok yorucu oluyo ama napalım
Yaa bilmiyorum hayırlısı neyse o olsun sağlıklı olsunda ama bende merak etmiyor değilim belki gideriz bayrama kadar bizde :)birazda bebeğin cinsiyeti etkili ama bence erkek bebeklerin duruş pozisyonu ile kız bebeğinki farklı oluyor bence ben kızımdayken 17. haftada anca öğrenmiştik hatta bayram öncesiydi ve dr. ilkinde görememişti haftaya gel tekrar bakalım bayramda bebeğin cinsiyetini söylersiniz demişti dr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?