2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Al bendende o kadar canım yaa lazere bende gittim baya azalmıştı 2 seanslık daha işim kalmıştı ama hamile kalınca yarıda bırakmak zorunda kaldım ağdanında zararlı olduğunu duydum ee napıcaz jiletle mi alıcaz ama çoğalır ağdayıda lazerden sonra sürmeyin diyorlar çoğalır diye bende bilmiyorum ne yapıcağımı

ameliyat eldiveniyle deneyins el alisana kadar biraz zor oluyor ama en azindan cogalma derdi olmaz.

Arkadaşlar cildim çok kurudu,bacaklarım pul pul oldu resmen,ellerime krem sürüyorum hemen kremi emiyor. Benimle aynı durumda olan ya da yaşamış olan varsa mı? Nemlendirici olarak ne kullanabilirim

Herkese hayirli hafta sonlari. Bu hafta doktora gittigimde doktorum cinsiyet tahmini yapamadi biraz garantici bir doktor, tahminimi %51 olarak soyleyebilirim dedi onuda ben istemedim. Bir ay sonraki kontrolumde soyleyecek ama galiba ben o zamana kadar dayanamiycam. Sizce iki hafta sonra devlet hastanesine gitsem ogrenebilirmiyim yada gitmelimiyim. Esim bekleyelim diyo, acaba ogrenip onada supriz yapsam mi ne dersiniz?

Bayanlar kuyruk sokucu ağrısı yaşayan var mı? Ben ne zaman iltihap problemi yaşasam kuyruk sorumun ağır. Acaba sorun bu mu yoksa gebelikte mi ilgili ne dersiniz? Dr randevu 8 ekimde..çok var..iltihap bebişe zarar vermez inşallah..

Canım benim ağrıyor özellikle çok ayakta kalırsam çok yürürsem mahfoluyorum ve uzun süre oturursam doktoruma danıştım bu konuyu hep dik oturmamı yorulduğumda hemen uzanıp dinlenmemi söyledi hamilelikte yaşanıyormuş böyle sorunlar malesef bu ağrı son aylara doğru dahada çok artıyormuş eğer devam ederse fiziğe yönlendiricem seni dedi yanlız çok dikkat etmemiz lazım zor bir acı ağrıyınca ne oturabiliyorsun nede yatabiliyorsun Allah yardımcımız olsun...

Canım içim rahatladı biraz.Ben aylarca çekmişti m bu ağrıyı. Oturduğum yerden kalkamazdım. Bunun için bir minder varmış ondan mı edinsek..işe yarar mı acaba..

Selam annişler..
Biz doktora gittik bugün,3lü test için kan verdim ve ölçümler yaptı doktorum.
Olumsuz bişi söylemedi çok şükür.1-2 hafta içinde bebeği hissetmeye başlarsın dedi.

Vitamin kullanıyordum şimdi de balık yağına başlıcam.

arkadaşlar aslında her şeyden abartmadan yersek içersek hiç bir sorun olmaz.

Canım biliyorum sabretmek çok zor ama ben ilk hamileliğimde o hataya düştüm devlette öğrendim ve 1 hafta sonra kendi doktorum tam tersi cinsiyeti söyledi ve eminim hiç yanılmadım dedi
Aynen de öyle oldu devlette cihazlar ona göre ve bizi yanılttı çok emin erkek bu hatta p... Gördüm demişti ama kızmış

Canim gecmis olsun ama cok erken degil mi faha benimde agriyordu diger hamileliklerim de ama 8,9 aylikken di yorma kendini olabildigince dinlen cok ayakta durmamaya calis

Kendimiz almaya calissak bebeklere eziyet olur canim agdalari goturecez kuaf de aldiracaz mecbur

günaydın kızlar iyi hafta sonları. hamileyken ağda yapmak ne zormuş belim ağrıdı resmen birde bacağımda varis gibi bişe olmuş varis çorabı falan giyermi hamileler sizdede oldumu?
Bende de var aynı sorun bacağından kırmızı damarlar belli olmaya başladı doktora sordum normal dedi varis çorabı giymelisin ama bedenine göre aldığından emin ol çok sıkı olursa kan dolaşımın yavaşlar dedi

Haklisin canim insan sabredemiyo, bayramda cinsiyeti ogrenmis olmak istedim, ama senin yasadiginda tam film gibi olmus, hangi sehirdeydin sen?

Canim ben sanki hissetmeye basladim yattigim zaman hissediyorum benimde 2.
Bu arada doktor cinsiyetine erkek dedi saglikli olur insallah kizima erkek kardes gelecek kismetse
Ay çok güzel benimde bir kızım var kızıma erkek kardeş istiyorum ama henüz kesin değil cinsiyetini göstermedi sadece doktor kıza benzetti.sağlıcakla olsunlar inşallah.

Kızlar Günaydın. Ben geceleri uyuyamiyorum sabahta erkenden uyaniyirum nasıl olcak böyle bilemedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…