Al bendende o kadar canım yaa lazere bende gittim baya azalmıştı 2 seanslık daha işim kalmıştı ama hamile kalınca yarıda bırakmak zorunda kaldımKızlar artik git gide karnimiz buyuyecek ve hareketlerimiz kısıtlanmaya baslayacak bacak kol flb filan bi sekilde agda ile aldik yada aldirdik fln diyelim o malum bolge nasıl olacak ya :s daha once hic agda yaptirmadim oraya ve lazere gidiyordum yarim kaldi.agda zararlimidir acaba mikrop fln kaparmiyiz,uf oda hic icime sinmiyorya gerci :s
Ağdamızı alır gideriz karnımız büyüdüğünde. Hem de hijyenik olurbende evde kendim yapıyorum. kuaföre gitmek istemiyorum oralardan bişe kaparım zaten ilaçda kullanamıyoruz diye korkuyorum.evde kendim hallediyorum cok yorucu oluyo ama napalım
Al bendende o kadar canım yaa lazere bende gittim baya azalmıştı 2 seanslık daha işim kalmıştı ama hamile kalınca yarıda bırakmak zorunda kaldımağdanında zararlı olduğunu duydum ee napıcaz jiletle mi alıcaz ama çoğalır ağdayıda lazerden sonra sürmeyin diyorlar çoğalır diye bende bilmiyorum ne yapıcağımı
Ama çok acır ben kendim yapamam ki öyleameliyat eldiveniyle deneyins el alisana kadar biraz zor oluyor ama en azindan cogalma derdi olmaz.
Canım benim ağrıyor özellikle çok ayakta kalırsam çok yürürsem mahfoluyorum ve uzun süre oturursamBayanlar kuyruk sokucu ağrısı yaşayan var mı? Ben ne zaman iltihap problemi yaşasam kuyruk sorumun ağır. Acaba sorun bu mu yoksa gebelikte mi ilgili ne dersiniz? Dr randevu 8 ekimde..çok var..iltihap bebişe zarar vermez inşallah..
ay lütfen onları paylaşın bizde yapalım en azından yapmaya çalışayım:)Bende kendime mutfak kapı süsü ve magnet çerçeve filan yapmıştım
Artık bebeğimin odasını süslerim inşallah ( :
arkadaşlar aslında her şeyden abartmadan yersek içersek hiç bir sorun olmaz.ne alak ya bitki çaylarından sadece ıhlamur için diyo doktorlar hastalığa dikkat etmemiz lazım üşütüp duruyoruz herşeyde düşük yapıyor ne hikmetse. içine tarçın ve elma kabuğuda koyuyorum .hem 77 gün geçince düşük olmuyor nadir durumlar dışında
Canım biliyorum sabretmek çok zor ama ben ilk hamileliğimde o hataya düştüm devlette öğrendim ve 1 hafta sonra kendi doktorum tam tersi cinsiyeti söyledi ve eminim hiç yanılmadım dediHerkese hayirli hafta sonlari.Bu hafta doktora gittigimde doktorum cinsiyet tahmini yapamadi biraz garantici bir doktor, tahminimi %51 olarak soyleyebilirim dedi onuda ben istemedim. Bir ay sonraki kontrolumde soyleyecek ama galiba ben o zamana kadar dayanamiycam. Sizce iki hafta sonra devlet hastanesine gitsem ogrenebilirmiyim yada gitmelimiyim. Esim bekleyelim diyo, acaba ogrenip onada supriz yapsam mi ne dersiniz?
Canim gecmis olsun ama cok erken degil mi faha benimde agriyordu diger hamileliklerim de ama 8,9 aylikken di yorma kendini olabildigince dinlen cok ayakta durmamaya calisBayanlar kuyruk sokucu ağrısı yaşayan var mı? Ben ne zaman iltihap problemi yaşasam kuyruk sorumun ağır. Acaba sorun bu mu yoksa gebelikte mi ilgili ne dersiniz? Dr randevu 8 ekimde..çok var..iltihap bebişe zarar vermez inşallah..
Kendimiz almaya calissak bebeklere eziyet olur canim agdalari goturecez kuaf de aldiracaz mecburKızlar artik git gide karnimiz buyuyecek ve hareketlerimiz kısıtlanmaya baslayacak bacak kol flb filan bi sekilde agda ile aldik yada aldirdik fln diyelim o malum bolge nasıl olacak ya :s daha once hic agda yaptirmadim oraya ve lazere gidiyordum yarim kaldi.agda zararlimidir acaba mikrop fln kaparmiyiz,uf oda hic icime sinmiyorya gerci :s
Bende de var aynı sorun bacağından kırmızı damarlar belli olmaya başladı doktora sordum normal dedi varis çorabı giymelisin ama bedenine göre aldığından emin ol çok sıkı olursa kan dolaşımın yavaşlar dedigünaydın kızlar iyi hafta sonları. hamileyken ağda yapmak ne zormuş belim ağrıdı resmenbirde bacağımda varis gibi bişe olmuş varis çorabı falan giyermi hamileler sizdede oldumu?
Canım biliyorum sabretmek çok zor ama ben ilk hamileliğimde o hataya düştüm devlette öğrendim ve 1 hafta sonra kendi doktorum tam tersi cinsiyeti söyledi ve eminim hiç yanılmadım dedi
Aynen de öyle oldu devlette cihazlar ona göre ve bizi yanılttı çok emin erkek bu hatta p... Gördüm demişti ama kızmış
Ay çok güzel benimde bir kızım var kızıma erkek kardeş istiyorum ama henüz kesin değil cinsiyetini göstermedi sadece doktor kıza benzetti.sağlıcakla olsunlar inşallah.Canim ben sanki hissetmeye basladim yattigim zaman hissediyorum benimde 2.
Bu arada doktor cinsiyetine erkek dedi saglikli olur insallah kizima erkek kardes gelecek kismetse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?