Gunaydinlar. Benim de cildim aynen oyle malesef. Surekli kremlenmek zorundayım. Yüzüme zaten yapıyorum bunu da, yoksa gerilmeye başlıyor; ozellikle yaz dışı her mevsim. Ama bacaklar pul pul. Cunku ihmal ediyorum.Arkadaşlar cildim çok kurudu,bacaklarım pul pul oldu resmen,ellerime krem sürüyorum hemen kremi emiyor. Benimle aynı durumda olan ya da yaşamış olan varsa mı? Nemlendirici olarak ne kullanabilirim
Haklisin canim insan sabredemiyo, bayramda cinsiyeti ogrenmis olmak istedim, ama senin yasadiginda tam film gibi olmus, hangi sehirdeydin sen?
o zaman almayalımmı doğumdan sonra geçermiymiş pekiBende de var aynı sorun bacağından kırmızı damarlar belli olmaya başladı doktora sordum normal dedi varis çorabı giymelisin ama bedenine göre aldığından emin ol çok sıkı olursa kan dolaşımın yavaşlar dedi
Evet canım doktorum yumuşak zeminli yerlere oturup yatmamı söyledi zaten eğer sen çalışıyorsan mutlaka kendini rahat ettirecek şeyler yap çünkü katlanılacak gibi değil o acı devamlı masa başında olan annelerin Allah yardımcı olsunCanım içim rahatladı biraz.Ben aylarca çekmişti m bu ağrıyı. Oturduğum yerden kalkamazdım. Bunun için bir minder varmış ondan mı edinsek..işe yarar mı acaba..
Canım bazılarında daha erken olabiliyormuş ilerleyen zamanlara doğru şiddetleniyomuş o ağrı daha ağırlaşıyormuşsunCanim gecmis olsun ama cok erken degil mi faha benimde agriyordu diger hamileliklerim de ama 8,9 aylikken di yorma kendini olabildigince dinlen cok ayakta durmamaya calis
Günaydınlar.benim normalde kurumazdı cildim.mevsim değişikliğimi yoksa hamileliktenmi onu merak ediyorum.nemlendirici ne kullanıyorsun coğu paraben içeriyorGunaydinlar. Benim de cildim aynen oyle malesef. Surekli kremlenmek zorundayım. Yüzüme zaten yapıyorum bunu da, yoksa gerilmeye başlıyor; ozellikle yaz dışı her mevsim. Ama bacaklar pul pul. Cunku ihmal ediyorum.
Maalesef öyle. Yüzüme parabensiz aven kullanıyorum ama yetmiyor. Chicconun bebek kremini de suruyorum bazen. Ellerime kisin vazelin mecburen. Bacaklara exipial lipo ya da nivea soft. Parabensiz ve cok yogun nemlendirici vucuduma kullanamiyorum. Çünkü fazla kullandigim icin maliyet cok artiyor.Günaydınlar.benim normalde kurumazdı cildim.mevsim değişikliğimi yoksa hamileliktenmi onu merak ediyorum.nemlendirici ne kullanıyorsun coğu paraben içeriyor
Merhaba kızlar bir haftasonu daha sonlanıyor
Dr ben geçen gittigimdede söyledi cnm artık crl ölçümü yapmıyorlar bacak gövde baş ayrı ölçülüp ona göre boy hesaplanıyor nette vardı hatta hesaplamasıDoktorunuz bebeğin kilosu ile beraber boyunu da söyledi mi hiç?
Sordum ölçülmez artık iki büklüm durduğu için dedi.
Ama nette fenur kemiğine göre hesaplanır yazıyor.
İşini sevmiyormusun cnm üzüldügüne göreMerhaba kızlar bir haftasonu daha sonlanıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?