2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Arkadaşlar cildim çok kurudu,bacaklarım pul pul oldu resmen,ellerime krem sürüyorum hemen kremi emiyor. Benimle aynı durumda olan ya da yaşamış olan varsa mı? Nemlendirici olarak ne kullanabilirim
Gunaydinlar. Benim de cildim aynen oyle malesef. Surekli kremlenmek zorundayım. Yüzüme zaten yapıyorum bunu da, yoksa gerilmeye başlıyor; ozellikle yaz dışı her mevsim. Ama bacaklar pul pul. Cunku ihmal ediyorum.

o zaman almayalımmı doğumdan sonra geçermiymiş peki

Canım içim rahatladı biraz.Ben aylarca çekmişti m bu ağrıyı. Oturduğum yerden kalkamazdım. Bunun için bir minder varmış ondan mı edinsek..işe yarar mı acaba..
Evet canım doktorum yumuşak zeminli yerlere oturup yatmamı söyledi zaten eğer sen çalışıyorsan mutlaka kendini rahat ettirecek şeyler yap çünkü katlanılacak gibi değil o acı devamlı masa başında olan annelerin Allah yardımcı olsun

Canim gecmis olsun ama cok erken degil mi faha benimde agriyordu diger hamileliklerim de ama 8,9 aylikken di yorma kendini olabildigince dinlen cok ayakta durmamaya calis
Canım bazılarında daha erken olabiliyormuş ilerleyen zamanlara doğru şiddetleniyomuş o ağrı daha ağırlaşıyormuşsun bende önceden bel ağrısı vardı zaten babamda da bel fıtığı var kaç kere ameliyat oldu belinde 12 tane platin var çok zor bel ağrısı kuyruk sokumu ağrısı falan bende ona benzedim diyorum herhalde

Gunaydinlar. Benim de cildim aynen oyle malesef. Surekli kremlenmek zorundayım. Yüzüme zaten yapıyorum bunu da, yoksa gerilmeye başlıyor; ozellikle yaz dışı her mevsim. Ama bacaklar pul pul. Cunku ihmal ediyorum.
Günaydınlar.benim normalde kurumazdı cildim.mevsim değişikliğimi yoksa hamileliktenmi onu merak ediyorum.nemlendirici ne kullanıyorsun coğu paraben içeriyor

bayanlar, aranızda Lierac Phytolastıil Gel kullanan var mı? almayı düşünüyorum ama gerçekten işe yarar mı acaba. benim zaten eskiden oluşmuş çatlaklarım var ama pek göze batmıyor. hamilelikle artmasından korkuyorum.

Günaydınlar.benim normalde kurumazdı cildim.mevsim değişikliğimi yoksa hamileliktenmi onu merak ediyorum.nemlendirici ne kullanıyorsun coğu paraben içeriyor
Maalesef öyle. Yüzüme parabensiz aven kullanıyorum ama yetmiyor. Chicconun bebek kremini de suruyorum bazen. Ellerime kisin vazelin mecburen. Bacaklara exipial lipo ya da nivea soft. Parabensiz ve cok yogun nemlendirici vucuduma kullanamiyorum. Çünkü fazla kullandigim icin maliyet cok artiyor.

Doktorunuz bebeğin kilosu ile beraber boyunu da söyledi mi hiç?
Sordum ölçülmez artık iki büklüm durduğu için dedi.
Ama nette fenur kemiğine göre hesaplanır yazıyor.

Doktorunuz bebeğin kilosu ile beraber boyunu da söyledi mi hiç?
Sordum ölçülmez artık iki büklüm durduğu için dedi.
Ama nette fenur kemiğine göre hesaplanır yazıyor.
Dr ben geçen gittigimdede söyledi cnm artık crl ölçümü yapmıyorlar bacak gövde baş ayrı ölçülüp ona göre boy hesaplanıyor nette vardı hatta hesaplaması

Benim de önceden bel ağrım çoktu. .Allah yardımcımız olsun daha şimdiden başladıysak. .kuyruk sokumu ağrısı yaşayanların normal doğumu zor olur diye duydum ama hayırlısı..ilk randevuda bu konuyu konuşcam doktorcumla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…