2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar;

peynirimsi bir akıntım var beyaz ve kahverengi birlikte. ama kaşıntım yok. hamile olmadan önce 2 defa mantar enfeksiyonu geçirmiştim acaba bi zararı var mı. perşembe doktora soracağım ama çatladım daha 4 gün var. bir bilgisi olan var mı?

günaydın kızlar iyi hafta sonları. hamileyken ağda yapmak ne zormuş belim ağrıdı resmen birde bacağımda varis gibi bişe olmuş varis çorabı falan giyermi hamileler sizdede oldumu?
bacağımda ince ince damarları bende bugun fark ettim canım ya hamile varis çorapları var ama onlar çok ince ve karın kısmı sıkıyor diz altı orta basınçlı varis çorabı kullanmayı düşünüyorum.
Ayrıca karnımız büyüyünce ağdayı nasıl yapıcaz ben çok merak ediyorum :)

Dr ben geçen gittigimdede söyledi cnm artık crl ölçümü yapmıyorlar bacak gövde baş ayrı ölçülüp ona göre boy hesaplanıyor nette vardı hatta hesaplaması
Fenur kemiğine göre hesaplanıyormuş boyu .o zaman benim kız 18 cm olmuş
Kilosu da karın çevresine göre hesaplanırmış.

Ben minder kullaniyorum bunun icin minder binevi rahatlatio o acidan uykusuz kaldigimi bilirim igne bile vurdurdum kemikten kortizon ignesi hafifletti bi kac ay sonra devam sonrada hamile kaldim agriyi cekiyorum yine cok oturunca:s

canım bende 15 haftalık oldum kusmalarım kesildi ama bulantım oluyor hala.ve ben her gece bulantı ilacı kullnıyorum belki kusmalarım ilaçtan dolayıda kesilmiş olabilir.

bende açık olmak kaydıyla 2 tane içiyorum ama dr. 1 deyince acaba zarar verirmi diye bide size sormak istedim canım ...Asıl doktorumuz çok içersen sendede bebektede çarpıntı yapar dedi o yüzden daha açık içmeye başladım bende ...

bu arada bu hafta bebişin hareketlerini net bi şekilde hissediyorum ben kızlar, özellikle yemekten sonra kıpırtılardan bazıları net hissediliyor sanki içerden biri parmağıyla dürtüyor gibi oluyor arada ayağı filan değiyor galiba sıpanın

Canim sen hakan beyin yanina gitmissin cok iyi bir doktor kendisi ama beni kaynanam goturdugu icin diyemiyorum ona gideyim

Varis corabıda ödem olunca ayaklar şişince kötü olmazmı evde olsak neysede iş yernde problem :S

Kizlar gibek iyice belirgin olmaya basladi pantolonlarim filan olmuyor diye alisverise ciktim saatlerdir sag tarafimda bir agri var napcami sasirdim yorgunluktan midir nedir cok iyiydim evden cikarken halbuki sag tarafimda bi damar atmasi var ayni zamanda soluma donup yatamiyorum agriyor gecer mi kizlar

Birde kabinde pantolon denerken hamile oldugumu unutup asagi egildim filan ya surekli

bende bugun cok yoruldum sol kasığımda sızı oluyo

Ay insallah ya bebegime bisey oldu diye korkuveriyor her agrida ben halbuki ne kadar neseliydim ferahlamistim artik

Ben cok erken hissettim oyleyse nerdeyse 1 aydir hissediyorum burda yazan arkadaslari okuyorum cogu yeni yeni hissetmeye baslamis ozellikle sabahlari resmen kayak yapio benimki bi saga bi sola

ya ben hissetmezsin diyenlerede şaşıyorum insanın azcık bi gazı bile olsa nası rahatsız ediyo farkediyosunda içinde bebek var ve sürekli hareket ediyor onu nası hissetmeyiz. benim karnımda damar atması gibi oluyodu hep ve o bebiş bence

Biz çalışmayanlar için hiç önemi yok da, çalışan hamilelere Allah yardım etsin .. sen çalışıyo muydun bilmiyorum gerçi :)
of ben de 37 haftaya kadar çalışıcam sonrasında bebekle vakit geçirmek için baya zor olacak ama napalım

Grip oldum ölüyorum resmen bu halde hiç çekilmiyor
bende aynen ya nane limon bol limon suyu mandalina ne varsa yiyorum geçsin diye..

Ben cok erken hissettim oyleyse nerdeyse 1 aydir hissediyorum burda yazan arkadaslari okuyorum cogu yeni yeni hissetmeye baslamis ozellikle sabahlari resmen kayak yapio benimki bi saga bi sola
yok canım bende bi süredir hissediyorum da bu hafta hareketleri baya netleşti ayaklarının dokunduğu net bi şekilde hissediliyor genelde yemek sonrası ve rahatsız olduğunda farkında olmadan yüzüstüne yakın döndüğümde kıpırdanmaya başlıyor sıpacık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…