canım bende 2 gün öyle oldum. hemen yorgan ve battaniye altına gir bol bol terle. sonra bir ılık duş ve portakal suyu!!! bide iyi beslennGrip oldum ölüyorum resmen bu halde hiç çekilmiyor
bacağımda ince ince damarları bende bugun fark ettim canım ya hamile varis çorapları var ama onlar çok ince ve karın kısmı sıkıyor diz altı orta basınçlı varis çorabı kullanmayı düşünüyorum.günaydın kızlar iyi hafta sonları. hamileyken ağda yapmak ne zormuş belim ağrıdı resmenbirde bacağımda varis gibi bişe olmuş varis çorabı falan giyermi hamileler sizdede oldumu?
yok canım sevmemek değilde bir hafta tatildeydim iyi alıştımİşini sevmiyormusun cnm üzüldügüne göre
Ben alicam kışın usuyunce kramplar filan artmasın diye geçer dedi diye hatırlıyorumo zaman almayalımmı doğumdan sonra geçermiymiş peki
Fenur kemiğine göre hesaplanıyormuş boyu .o zaman benim kız 18 cm olmuşDr ben geçen gittigimdede söyledi cnm artık crl ölçümü yapmıyorlar bacak gövde baş ayrı ölçülüp ona göre boy hesaplanıyor nette vardı hatta hesaplaması
Evet canım doktorum yumuşak zeminli yerlere oturup yatmamı söyledi zaten eğer sen çalışıyorsan mutlaka kendini rahat ettirecek şeyler yap çünkü katlanılacak gibi değil o acı devamlı masa başında olan annelerin Allah yardımcı olsun
Grip oldum ölüyorum resmen bu halde hiç çekilmiyor
canım bende 15 haftalık oldum kusmalarım kesildi ama bulantım oluyor hala.ve ben her gece bulantı ilacı kullnıyorum belki kusmalarım ilaçtan dolayıda kesilmiş olabilir.
Insallah ozaman canim, Allah gonlunden ne geciyorsa onu versin. Ben oksigen klinikasinda turk doktora gittim en son, galiba onda devam edecegim. Buraya geldigimden beri ev sahibimiz ve arkadasim olan bi doktora gitmistim ama niyeyse tanidik istemedim bu surec icin. Iki sefer de merkezi klinikaya gittim ama orasi coooook pahali. Burda arkadaslar yaziyor istnnbulda fiyatlar yuksek diye, ben kese gormek icin 100 euro vermistim yuh dedim.
Varis corabıda ödem olunca ayaklar şişince kötü olmazmı evde olsak neysede iş yernde problem :Sbacağımda ince ince damarları bende bugun fark ettim canım ya hamile varis çorapları var ama onlar çok ince ve karın kısmı sıkıyor diz altı orta basınçlı varis çorabı kullanmayı düşünüyorum.
Ayrıca karnımız büyüyünce ağdayı nasıl yapıcaz ben çok merak ediyorum :)
bende bugun cok yoruldum sol kasığımda sızı oluyoKizlar gibek iyice belirgin olmaya basladi pantolonlarim filan olmuyor diye alisverise ciktim saatlerdir sag tarafimda bir agri var napcami sasirdim yorgunluktan midir nedir cok iyiydim evden cikarken halbuki sag tarafimda bi damar atmasi var ayni zamanda soluma donup yatamiyorum agriyor gecer mi kizlar
Bugün yoruldugundan olabilir cnm bende sag tarafı ma yatınca rahatsız oluyorum.dinlenince geçer benceBirde kabinde pantolon denerken hamile oldugumu unutup asagi egildim filan ya surekli
Ben cok erken hissettim oyleyse nerdeyse 1 aydir hissediyorum burda yazan arkadaslari okuyorum cogu yeni yeni hissetmeye baslamis ozellikle sabahlari resmen kayak yapio benimki bi saga bi solabu arada bu hafta bebişin hareketlerini net bi şekilde hissediyorum ben kızlar, özellikle yemekten sonra kıpırtılardan bazıları net hissediliyor sanki içerden biri parmağıyla dürtüyor gibi oluyor arada ayağı filan değiyor galiba sıpanın
of ben de 37 haftaya kadar çalışıcam sonrasında bebekle vakit geçirmek için baya zor olacak ama napalımBiz çalışmayanlar için hiç önemi yok da, çalışan hamilelere Allah yardım etsin .. sen çalışıyo muydun bilmiyorum gerçi :)
bende aynen yaGrip oldum ölüyorum resmen bu halde hiç çekilmiyor
yok canım bende bi süredir hissediyorum da bu hafta hareketleri baya netleşti ayaklarının dokunduğu net bi şekilde hissediliyor genelde yemek sonrası ve rahatsız olduğunda farkında olmadan yüzüstüne yakın döndüğümde kıpırdanmaya başlıyor sıpacıkBen cok erken hissettim oyleyse nerdeyse 1 aydir hissediyorum burda yazan arkadaslari okuyorum cogu yeni yeni hissetmeye baslamis ozellikle sabahlari resmen kayak yapio benimki bi saga bi sola
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?