Canım benim bir düşüğüm olmuştu şimdi 16 haftalık hamileyim bende hep tedirginim ama en kötüsü aslında rahat olmak lazım.Ay insallah yabebegime bisey oldu diye korkuveriyor her agrida ben halbuki ne kadar neseliydim ferahlamistim artik
Kişiden kişiye değişir bence.ya ben hissetmezsin diyenlerede şaşıyorum insanın azcık bi gazı bile olsa nası rahatsız ediyo farkediyosunda içinde bebek var ve sürekli hareket ediyor onu nası hissetmeyiz. benim karnımda damar atması gibi oluyodu hep ve o bebiş bence
Geçmiş olsun canımGrip oldum ölüyorum resmen bu halde hiç çekilmiyor
merhaba canım ben de sipariş verdim birçok arkadaşım çok memnun kaldılar... biraz pahalı ama doğuma kadar kullanıcam sonrasında pişman olmaktansa zaten 4. ayda başlamak gerekiyormuş bu konuda açılmış konuları da okudum herkes memnun...bayanlar, aranızda Lierac Phytolastıil Gel kullanan var mı? almayı düşünüyorum ama gerçekten işe yarar mı acaba. benim zaten eskiden oluşmuş çatlaklarım var ama pek göze batmıyor. hamilelikle artmasından korkuyorum.
Yok canim onu zaten yataktan kalkmadan gidiyorsun ayaklarda sismeyi ve odemi onluyor abim medikalci benim ordan biliyorumVaris corabıda ödem olunca ayaklar şişince kötü olmazmı evde olsak neysede iş yernde problem :S
Bende aldım kullanıyorum ama henüz işe yarayıp yaramadığını anlamak imkansız.memnuniyeti fazla olduğu için almıştım. Eski çatlaklar içinde serumu varmış galibabayanlar, aranızda Lierac Phytolastıil Gel kullanan var mı? almayı düşünüyorum ama gerçekten işe yarar mı acaba. benim zaten eskiden oluşmuş çatlaklarım var ama pek göze batmıyor. hamilelikle artmasından korkuyorum.
Teşekkür ederim canım özellikle bacaklarım için başlamam lazım artık benimde.
Maalesef öyle. Yüzüme parabensiz aven kullanıyorum ama yetmiyor. Chicconun bebek kremini de suruyorum bazen. Ellerime kisin vazelin mecburen. Bacaklara exipial lipo ya da nivea soft. Parabensiz ve cok yogun nemlendirici vucuduma kullanamiyorum. Çünkü fazla kullandigim icin maliyet cok artiyor.
Önerin için teşekkür ederim deneyeceğimElma kabuğu ve limon kaynatip ictim birazda tarci koydum icine o beni biraz rahatlatmisti cok fenaydim bende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?