2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Ay insallah ya bebegime bisey oldu diye korkuveriyor her agrida ben halbuki ne kadar neseliydim ferahlamistim artik
Canım benim bir düşüğüm olmuştu şimdi 16 haftalık hamileyim bende hep tedirginim ama en kötüsü aslında rahat olmak lazım.

Kişiden kişiye değişir bence.
Ben iş yerindeyken anlayamıyorum mesela yoğunluktan.
Eğer kendini dinlemeye vaktin bolsa bebeğe odaklanırsan da her şeyi bebek sanabilirsin.

Arkadaşlar merhaba çook uzun zamandan beri yazamıyordum umarım her şey yolundadır.. Telefondan girşyordum ve uygulamam açılmıyor artık iphone kullanıp bu sorunu yaşayan arkadaşlarım nasıl hallettiler acaba?? Bu arada kimi arkadaşlar bebişlerini hissettiklerini söylemişler ben de bazen bir kıpırtılar hissediyorum ancak beniş mi gaz mı anlayamıyorum şöyle bir tek elemeye başlasa da

kızlar iyi akşamlar umarım herkes iyidir. birsorum olacaktı size : gyno ferro sanol kullanıyorum doktor aç karnına alınacak dedi, 1 hafta sabahları aç karnına aldım fakat bi müddet sonra bu ilacı aç karnına sabahları içemez oldum, ilacı yutar yutmaz öğürüyorum ve ilaç geri çıkıyor. böyle bi sorunla karşılaşan var mı??? çözümü nasıl buldunuz acaba?? bu arada doktorum bebişimi kıza benzettiğini söyledi, ama 1 aya kesinlik kazanır dedi :))

merhaba canım ben de sipariş verdim birçok arkadaşım çok memnun kaldılar... biraz pahalı ama doğuma kadar kullanıcam sonrasında pişman olmaktansa zaten 4. ayda başlamak gerekiyormuş bu konuda açılmış konuları da okudum herkes memnun...

Arkadaslar merhaba ben catlak icin kakao yagı kullanıyorm memnun kalan cok var.
14 haftayken bebeginizin agırlıgı ne kadardı

Bende aldım kullanıyorum ama henüz işe yarayıp yaramadığını anlamak imkansız.memnuniyeti fazla olduğu için almıştım. Eski çatlaklar içinde serumu varmış galiba

Teşekkür ederim canım özellikle bacaklarım için başlamam lazım artık benimde.

Herkeslere gunaydin mart anneleri :) musmutlu gun olsun bugün:)
Ve kizlar bence ara sira giren agrilara sancilara takilmayin keyfinizi kaçırmayın siz ne kadar mutlu olursaniz bebis okadar mutlu ve hareketli olur bu arada bende surekli kasik agrisi var ordan burdan sancilarsa girip duruyor ama olcak okadar diye düşünüyorum bebekler büyüyor içimiz genişliyor ee buda kolay olmayacak

hiç giremez oldum sayfaya.taşınmaya calışıyorum evde heryer koli mobilya parçaları vs.oğlumu da eltime vs bırakıp yapmaya calışıyorum o da durmuyor.takipsiz kaldım yani.ben de bugün 18.haftama girdim.cumartesi kontrolüm var.bakalım ne diyecek.cok cok istahsızım size arada bakıyorum ceviz balık bal vs yazdıkça vicdan azabı duymaya başladım ben dünü sadece corba ve salatayla geçirdim zararlı şeyler yemiyorum ama düzgün de beslenemiyorum.dün eltim biraz sitem etti.hiç yemiyorsun içmiyorsun nolcak böyle diye.ben normalde cok iştahlıyımdır bu arada.oğlumda da iştahım kapanmıştı ama bu derece değildi.bu taşınma işi hallolunca belki biraz toparlarım.

Günaydın kızlar bende bir haftalık tatilden sonra iş başı yaptım umarım hemencecik haftasonu olur bizim için bereketli güzel haberlerle dolu bir hafta olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…