Gunaydin kizlar..sabah sabah bu videoyu izledim cok duygulandim, cok emek vermisler gercekten. "Bu hafta bebeginiz..." diye baslayan seyleri okuyoruz ya, hepsini gostermisler cok guzel ya...tavsiye ediyorum, mutlu bir haftaya baslarsiniz :)
merhaba canım ben de sipariş verdim birçok arkadaşım çok memnun kaldılar... biraz pahalı ama doğuma kadar kullanıcam sonrasında pişman olmaktansa zaten 4. ayda başlamak gerekiyormuş bu konuda açılmış konuları da okudum herkes memnun...
Bende aldım kullanıyorum ama henüz işe yarayıp yaramadığını anlamak imkansız.memnuniyeti fazla olduğu için almıştım. Eski çatlaklar içinde serumu varmış galiba
canım o maddede toplu kullanabilir demiyoki günün hangi saatlerinde kullanacağına ve kaç kez kullanacağına kendi karar verir diyor yani kurum sana bi kerede 3 saati kullancaksın diyemez gün içinde bölebilirsin yada saat 2 ile 3 arası kullacaksın diyemez o madde onla ilgili ben ik ya sordum genelge var toplu kullanamazsınız dedi ben de inanmadım genelgeyi bulup okudum senin dediğin madde aynen yazıyor altında da toplu kullanamazsınız yazıyor illa o 3 saati gün içinde istediğin gibi kullanıcancanım 1424.sayfayı maddeyi koydum. Memur toplu kullanır. Çünkü kullanma şekli ve sayısını kadına bırakmış
Kızlar;
peynirimsi bir akıntım var beyaz ve kahverengi birlikte. ama kaşıntım yok. hamile olmadan önce 2 defa mantar enfeksiyonu geçirmiştim acaba bi zararı var mı. perşembe doktora soracağım ama çatladım daha 4 gün var. bir bilgisi olan var mı?
iş yerinde yaşamıyoruz malum evdede oluyo bu hislerKişiden kişiye değişir bence.
Ben iş yerindeyken anlayamıyorum mesela yoğunluktan.
Eğer kendini dinlemeye vaktin bolsa bebeğe odaklanırsan da her şeyi bebek sanabilirsin.
http://memurunyeri.com/memur/goruslerimiz/6409-sut-izni-nasil-kullanilir.htmlgenelgeyicanım 1424.sayfayı maddeyi koydum. Memur toplu kullanır. Çünkü kullanma şekli ve sayısını kadına bırakmış
Bayanlar kuyruk sokucu ağrısı yaşayan var mı? Ben ne zaman iltihap problemi yaşasam kuyruk sorumun ağır. Acaba sorun bu mu yoksa gebelikte mi ilgili ne dersiniz? Dr randevu 8 ekimde..çok var..iltihap bebişe zarar vermez inşallah..
Gunaydinlar. Genelgeyi yollayabilir misin canim ozelden?canım o maddede toplu kullanabilir demiyoki günün hangi saatlerinde kullanacağına ve kaç kez kullanacağına kendi karar verir diyor yani kurum sana bi kerede 3 saati kullancaksın diyemez gün içinde bölebilirsin yada saat 2 ile 3 arası kullacaksın diyemez o madde onla ilgili ben ik ya sordum genelge var toplu kullanamazsınız dedi ben de inanmadım genelgeyi bulup okudum senin dediğin madde aynen yazıyor altında da toplu kullanamazsınız yazıyor illa o 3 saati gün içinde istediğin gibi kullanıcan
Belki taşınma stresindendir cnm inşallah yemeye başlarsınhiç giremez oldum sayfaya.taşınmaya calışıyorum evde heryer koli mobilya parçaları vs.oğlumu da eltime vs bırakıp yapmaya calışıyorum o da durmuyor.takipsiz kaldım yani.ben de bugün 18.haftama girdim.cumartesi kontrolüm var.bakalım ne diyecek.cok cok istahsızım size arada bakıyorum ceviz balık bal vs yazdıkça vicdan azabı duymaya başladım ben dünü sadece corba ve salatayla geçirdim zararlı şeyler yemiyorum ama düzgün de beslenemiyorum.dün eltim biraz sitem etti.hiç yemiyorsun içmiyorsun nolcak böyle diye.ben normalde cok iştahlıyımdır bu arada.oğlumda da iştahım kapanmıştı ama bu derece değildi.bu taşınma işi hallolunca belki biraz toparlarım.
günaydın canımGünaydın mart anneler
Gunaydinlar. Benim de cildim aynen oyle malesef. Surekli kremlenmek zorundayım. Yüzüme zaten yapıyorum bunu da, yoksa gerilmeye başlıyor; ozellikle yaz dışı her mevsim. Ama bacaklar pul pul. Cunku ihmal ediyorum.
bayanlar, aranızda Lierac Phytolastıil Gel kullanan var mı? almayı düşünüyorum ama gerçekten işe yarar mı acaba. benim zaten eskiden oluşmuş çatlaklarım var ama pek göze batmıyor. hamilelikle artmasından korkuyorum.
Benim de popişim acıyor resmen.özellikle sağım.Günaydın anneler iyi haftalar popo ağrımla ben servisle ise gidiyor uz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?