2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Gunaydin kizlar..sabah sabah bu videoyu izledim cok duygulandim, cok emek vermisler gercekten. "Bu hafta bebeginiz..." diye baslayan seyleri okuyoruz ya, hepsini gostermisler cok guzel ya...tavsiye ediyorum, mutlu bir haftaya baslarsiniz :)

Ay mukemmel bayildim ya tesekkurler paylasiicin

Bende aldım kullanıyorum ama henüz işe yarayıp yaramadığını anlamak imkansız.memnuniyeti fazla olduğu için almıştım. Eski çatlaklar içinde serumu varmış galiba

evet benim okuduğum tüm yorumlar da neredeyse olumlu. en yakın zamanda ben dr alıp kullanmaya çalışacağım.

canım 1424.sayfayı maddeyi koydum. Memur toplu kullanır. Çünkü kullanma şekli ve sayısını kadına bırakmış
canım o maddede toplu kullanabilir demiyoki günün hangi saatlerinde kullanacağına ve kaç kez kullanacağına kendi karar verir diyor yani kurum sana bi kerede 3 saati kullancaksın diyemez gün içinde bölebilirsin yada saat 2 ile 3 arası kullacaksın diyemez o madde onla ilgili ben ik ya sordum genelge var toplu kullanamazsınız dedi ben de inanmadım genelgeyi bulup okudum senin dediğin madde aynen yazıyor altında da toplu kullanamazsınız yazıyor illa o 3 saati gün içinde istediğin gibi kullanıcan

mantar için tek kullanımlık bir fitille krem verdi bana kullandım ama sonrasında ilişkide acıma, yanma oldu yine... sanırım mantar geçmedi, inşallah kötü başka birşey değildir...

Bende oluyor hele ki ofiste iki saat falan aralıksız oturup da kalkarken... ama hamilelik öncesi de oluyordu.. oturarak çalışanlarda olan bir problemmiş, bence ikltihapla alakası yok, duruş bozukluğundn kaynaklanıyor

Gunaydinlar. Genelgeyi yollayabilir misin canim ozelden?

Belki taşınma stresindendir cnm inşallah yemeye başlarsın

Günaydın kızlar,
İzne çıkıp grip olduğum bir haftanın ardından pazartesi sendromunun dibine vurmuş şekilde burdayım. Bir de bu hafta da izinli olmayı planlıyordum o yüzden yarıns aat 12:30'a randevu almıştım doktorumdan... İznimi müdür kesince de iş zamanına denk gelmiş oldu. henüz izinden yeni gelmişken yarın raporlu olcam onun gerginliği de var laf eder diye. Normalde randevuları 15.30 olan son saate alıp izin alıp çıkıodum ofisten d enasılsa izinliyim diye erken almıştım bidaha da randevu değiştiremem çok yoğun bir doktor. Napiym artk yarın yokum, zaten gribim d etam geçmedi akşam atesşim çıktı fln bişeler diycem artık

Gunaydinlar. Benim de cildim aynen oyle malesef. Surekli kremlenmek zorundayım. Yüzüme zaten yapıyorum bunu da, yoksa gerilmeye başlıyor; ozellikle yaz dışı her mevsim. Ama bacaklar pul pul. Cunku ihmal ediyorum.

Ben güneş ve gebelik lekelenmelerine karşı krem kullanıyorum
Solante Pregna
İyi de geldi cildime

Ben yeni başlaıdm sayılır
Tavsiye üzerine aldım
Bakalım..

günaydın kızlar
sıkıntılı arkadaşlarımızın rahatsızlıklarının hafiflediği, cinsiyeti merak edenlerin merakının gittiği (benim gibi ) keyifli bir hafta dilerim herkeseee :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…