Benim de popişim acıyor resmen.özellikle sağım.
Yatıp kalkarken zorlanıyorum,bebekten mi şimdi bunlar?
Gunaydin kizlar..sabah sabah bu videoyu izledim cok duygulandim, cok emek vermisler gercekten. "Bu hafta bebeginiz..." diye baslayan seyleri okuyoruz ya, hepsini gostermisler cok guzel ya...tavsiye ediyorum, mutlu bir haftaya baslarsiniz :)
Günaydınlar kızlar.. bu h sonu ilkdefa bebişime alışveriş yaptım :)
günaydın arkadaşlar..
malesef benim için zor bi hafta sonu olducuma gunu iş yerinde sol yan tarafıma çok siddetli sancılar girdi. özellikle nefes alırken hemen dr 'a gittik ama malesef net bişey öğrenemedik.safra kesemde taş çıktı ama o ağrı yapmazmış sağda olurmuş sol yanım aprıyormuş kas ağrısı mide ağrısı herşey olaiblir dediler gönderdiler bugun daha iyiyim işe yeni geldim ama moralmen çökmüş durumdayım.bu dokuz ay nasıl tamamlancak bilemiyorum (çok mutsuz hissediyorum kendimi
günaydınn cinsiyet kesinleşti miGünaydınlar kızlar.. bu h sonu ilkdefa bebişime alışveriş yaptım :)
yok kesinlesmedi cuma ınsallah biberon banyo havlusu beyaz corap bebek arabası aldım cumadan sonra ınsallah kıyafet :)günaydınn cinsiyet kesinleşti mi
Günaydınlar kızlar.. bu h sonu ilkdefa bebişime alışveriş yaptım :)
günaydın arkadaşlar..
malesef benim için zor bi hafta sonu olducuma gunu iş yerinde sol yan tarafıma çok siddetli sancılar girdi. özellikle nefes alırken hemen dr 'a gittik ama malesef net bişey öğrenemedik.safra kesemde taş çıktı ama o ağrı yapmazmış sağda olurmuş sol yanım aprıyormuş kas ağrısı mide ağrısı herşey olaiblir dediler gönderdiler bugun daha iyiyim işe yeni geldim ama moralmen çökmüş durumdayım.bu dokuz ay nasıl tamamlancak bilemiyorum (çok mutsuz hissediyorum kendimi
ooo maşallah :) bebek arabası hangi marka aldın canım bende bakıyorum onayok kesinlesmedi cuma ınsallah biberon banyo havlusu beyaz corap bebek arabası aldım cumadan sonra ınsallah kıyafet :)
hayırlı olsun bebişinin cicileri :) cinsiyet netleşti mi ki bende çok bakıyorum ama netleşmeyince bişeyde alamıyorum ara şeylerde bulmak zor valla, neler aldın
geçmiş olsun canım, Allah şifa versin :)
ooo maşallah :) bebek arabası hangi marka aldın canım bende bakıyorum ona
ya biz öyle bakmaya gitmiştik
bebek arabası beğendik fiyatıda uygun ve sağlam geldi
http://urun.gittigidiyor.com/bebek-anne/sunny-baby-sb-750-royal-travel-sistem-bebek-arab-125713013 hello baby den aldık bordo rengini hem erkek hem kıza olur diye.
ben bi banyo havlusu aldım kırmızı desenli, cam biberon aldık, bir çiftte çorap :)
cuma günü cinsiyeti inş belli olacak. ozaman renklere başlıcam :)
Ne güzel bende her şey hazır, ikinci cocuk olduğu için..3 sene cocuga hıcbısey almasam olur yani
günaydın arkadaşlar..
Ne güzel bende her şey hazır, ikinci cocuk olduğu için..3 sene cocuga hıcbısey almasam olur yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?