2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Fena bi hafta beni bekliyo
Direksiyon dersleri haftasonu doluymuş
Hafta içi 3 gün verilecek
Cuma ayrıca dr randevum var
Cumartesi ya da pazarmış direksiyon sınavı
Ve ayrıca da yakın akrabamın düğünü var

İşten zırt pırt izin alacam ama bakalım bi işe yarayacak mı
Zorlaşmış diyolar sınavlar

Benim de popişim acıyor resmen.özellikle sağım.
Yatıp kalkarken zorlanıyorum,bebekten mi şimdi bunlar?

Hareketleri kısıtlanıyo insanın
Bende mesela panotlon giyerken birinci paça da problem olmasa bile ikincisine zart diye sokamıyorum eskisi gibi bacağımı, ağrıyo hemen

Ey gidi günler

günaydın arkadaşlar..

malesef benim için zor bi hafta sonu olducuma gunu iş yerinde sol yan tarafıma çok siddetli sancılar girdi. özellikle nefes alırken hemen dr 'a gittik ama malesef net bişey öğrenemedik.safra kesemde taş çıktı ama o ağrı yapmazmış sağda olurmuş sol yanım aprıyormuş kas ağrısı mide ağrısı herşey olaiblir dediler gönderdilerbugun daha iyiyim işe yeni geldim ama moralmen çökmüş durumdayım.bu dokuz ay nasıl tamamlancak bilemiyorum(çok mutsuz hissediyorum kendimi

Gunaydin kizlar..sabah sabah bu videoyu izledim cok duygulandim, cok emek vermisler gercekten. "Bu hafta bebeginiz..." diye baslayan seyleri okuyoruz ya, hepsini gostermisler cok guzel ya...tavsiye ediyorum, mutlu bir haftaya baslarsiniz :)

Güzel bir paylaşım olmuş arkadaşım. Çok teşekkür ederiz izleyince cok mutlu oldum

Günaydınlar kızlar.. bu h sonu ilkdefa bebişime alışveriş yaptım :)

Hayırlı olsun

Geçmiş olsun
Ara ara ağrı bizde de oluyo ama ben normal sanıyodum

Günaydınlar kızlar.. bu h sonu ilkdefa bebişime alışveriş yaptım :)

hayırlı olsun bebişinin cicileri :) cinsiyet netleşti mi ki bende çok bakıyorum ama netleşmeyince bişeyde alamıyorum ara şeylerde bulmak zor valla, neler aldın

geçmiş olsun canım, Allah şifa versin :)

hayırlı olsun bebişinin cicileri :) cinsiyet netleşti mi ki bende çok bakıyorum ama netleşmeyince bişeyde alamıyorum ara şeylerde bulmak zor valla, neler aldın

geçmiş olsun canım, Allah şifa versin :)

ya biz öyle bakmaya gitmiştik
bebek arabası beğendik fiyatıda uygun ve sağlam geldi
http://urun.gittigidiyor.com/bebek-anne/sunny-baby-sb-750-royal-travel-sistem-bebek-arab-125713013 hello baby den aldık bordo rengini hem erkek hem kıza olur diye.
ben bi banyo havlusu aldım kırmızı desenli, cam biberon aldık, bir çiftte çorap :)
cuma günü cinsiyeti inş belli olacak. ozaman renklere başlıcam :)

ooo maşallah :) bebek arabası hangi marka aldın canım bende bakıyorum ona

http://urun.gittigidiyor.com/bebek-anne/sunny-baby-sb-750-royal-travel-sistem-bebek-arab-125713013 aldık
ben http://www.e-bebek.com/kraft-bukle-...KRA-HB5300-S?gclid=CLeH_vCo9MACFfMZtAodvBkAQA bunu beğenmiştim fakat pek güvenli gelmedi bize aynı bu model de chicco nunkine baktık daha guvenli fakat daha pahalıydı sonra sunny baby standında travel sıstem begendık gayet saglam ve kullanıslı geldi fiyat acısında uygundu.

Günaydınnn iyi haftalar hepimize Ağrısız sızısız güzel bir hafta geçirelim bol bol cinsiyet öğrenelim

güzelmiş canım hayırlı olsun :) benimki de bu hafta netleşecek inşallah sonra bende başlarım artık

Ben çok anlamıyorum
Bebek arabası hemen mi laızm oluyo ya da o yanındaki puset miydi o gerkeli mi ekstra

Geçmiş olsun bırakma kendini safra taşın varsa muhtemelen mide ağrısıdır o. Ağır şeyler yememeye dikkat et canım. Hemen koyverme kendini kuzucuğun için güçlü olmalısın

Ne güzel bende her şey hazır, ikinci cocuk olduğu için..3 sene cocuga hıcbısey almasam olur yani

İkinci de erkek mi? Ben yenidoğanların hiç birini giydiremem mevsimler uymadığı için. Baştan almam lazım ancak iç badileri falan giydirebilirim herhalde. Cinsiyeti de bi öğrenseydim iyiydi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…