bu yanındaki puset hediyesi dimi ?ya biz öyle bakmaya gitmiştik
bebek arabası beğendik fiyatıda uygun ve sağlam geldi
http://urun.gittigidiyor.com/bebek-anne/sunny-baby-sb-750-royal-travel-sistem-bebek-arab-125713013 hello baby den aldık bordo rengini hem erkek hem kıza olur diye.
ben bi banyo havlusu aldım kırmızı desenli, cam biberon aldık, bir çiftte çorap :)
cuma günü cinsiyeti inş belli olacak. ozaman renklere başlıcam :)
Geçmiş olsun bırakma kendini safra taşın varsa muhtemelen mide ağrısıdır o. Ağır şeyler yememeye dikkat et canım. Hemen koyverme kendini kuzucuğun için güçlü olmalısın
İkinci de erkek mi? Ben yenidoğanların hiç birini giydiremem mevsimler uymadığı için. Baştan almam lazım ancak iç badileri falan giydirebilirim herhalde. Cinsiyeti de bi öğrenseydim iyiydi
Tutumluyum mecburen..cesaret değil
yok 3. bebek konusunda dedim :)
bende ay sonunda başlıycam gerekli olan şeylerini almaya bebek arabası ana kucağı gibi yoksa tek maaşa düşücez zor almamız beşiğini annem alıcak :) bana da tek tek kıyafetlerini almak düşüyo
evet cnm birkaç hastane çıkışı ve zıbın almam gerekiyor onuda civilden alıcam fiyatları çok uygun bence markaya gerek yok yoksa altından kalkamam daha düğün borçlarımız duruyo çünküZıbın önlük eldiven vs. al bence ilk olarak
Elbise tarzı şeyler hediye geliyo
güzelmiş canım hayırlı olsun :) benimki de bu hafta netleşecek inşallah sonra bende başlarım artık
bende aynı durumdayım bayramdan sonraya kaldıGünaydınlar herkese ben doktora 4 eylülde gittim bir ay sonra gel dedi doktor ozamanda bayram.bayramdan sonraki hafta gidicem doktora ama artık çok merak ediyorum bebişimin cinsiyetini.
bu yanındaki puset hediyesi dimi ?
evet cnm birkaç hastane çıkışı ve zıbın almam gerekiyor onuda civilden alıcam fiyatları çok uygun bence markaya gerek yok yoksa altından kalkamam daha düğün borçlarımız duruyo çünkü
çok iyi o halde bende gitti gidiyordan sipariş edicem de tam olarak bilmiyordum öyleyse çok iyievet puseti hem oto koltugu hemde bebek arabasının ıcıne yerlestırebılıyorsun ılk 6 ay ana kucagında kullanmamız gerekıyormus
evet erken daha ama mecburen de almam gerekiyor ben inanıyorum hepsi bereketiyle gelicek minnoşlarınAllah kolaylık versin
Ben daha hiç başlamadım
Hem cinsiyet belli değil hemde erken diyorum
Kenara para atıp toplu alsam bi yerden daha iyi gibi
Hayirlisi olsun canım ama insan merak ediyor işte benim ilki erkek bakalım bu ne olucakbende aynı durumdayım bayramdan sonraya kaldı
bende genelde yatakta dönerken oluyorkızlar karın ağrınız oluyor mu ya?
Bağlar geriliyor normal diye okuyorum ama yine de ounca anormal bişey mi diye tedirgin oluyorum ister istemez
benimde ilk çocuğum rabbim hayırlısını versinHayirlisi olsun canım ama insan merak ediyor işte benim ilki erkek bakalım bu ne olucak
kızlar karın ağrınız oluyor mu ya?
Bağlar geriliyor normal diye okuyorum ama yine de ounca anormal bişey mi diye tedirgin oluyorum ister istemez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?