2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

bu yanındaki puset hediyesi dimi ?

Bizim şansımıza mevsımler de uyuyor..bir de ıkı yegenım oldugu ıcın onlardan da cok kıyafet gelmıstı..bir valiz hazır duruyor..bi sürü ayakkabı bile var..beşik hazır, küveti hazır, bebek arabası hazır, puset hazır..oyuncaklar bile hazır cinsiyet tutmasa da (henüz bilmiyoruz), daha onceden aldıklarım cogunlukla unisex oldugu için sıkıntı yok

bende ay sonunda başlıycam gerekli olan şeylerini almaya bebek arabası ana kucağı gibi yoksa tek maaşa düşücez zor almamız beşiğini annem alıcak :) bana da tek tek kıyafetlerini almak düşüyo

bende ay sonunda başlıycam gerekli olan şeylerini almaya bebek arabası ana kucağı gibi yoksa tek maaşa düşücez zor almamız beşiğini annem alıcak :) bana da tek tek kıyafetlerini almak düşüyo

Zıbın önlük eldiven vs. al bence ilk olarak
Elbise tarzı şeyler hediye geliyo

Günaydınlar herkese ben doktora 4 eylülde gittim bir ay sonra gel dedi doktor ozamanda bayram.bayramdan sonraki hafta gidicem doktora ama artık çok merak ediyorum bebişimin cinsiyetini.

evet cnm birkaç hastane çıkışı ve zıbın almam gerekiyor onuda civilden alıcam fiyatları çok uygun bence markaya gerek yok yoksa altından kalkamam daha düğün borçlarımız duruyo çünkü

Allah kolaylık versin
Ben daha hiç başlamadım
Hem cinsiyet belli değil hemde erken diyorum
Kenara para atıp toplu alsam bi yerden daha iyi gibi

kızlar karın ağrınız oluyor mu ya?
Bağlar geriliyor normal diye okuyorum ama yine de ounca anormal bişey mi diye tedirgin oluyorum ister istemez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…