iyi günlerde kullansın bebişinyok kesinlesmedi cuma ınsallah biberon banyo havlusu beyaz corap bebek arabası aldım cumadan sonra ınsallah kıyafet :)
http://urun.gittigidiyor.com/bebek-anne/sunny-baby-sb-750-royal-travel-sistem-bebek-arab-125713013 aldık
ben http://www.e-bebek.com/kraft-bukle-...KRA-HB5300-S?gclid=CLeH_vCo9MACFfMZtAodvBkAQA bunu beğenmiştim fakat pek güvenli gelmedi bize aynı bu model de chicco nunkine baktık daha guvenli fakat daha pahalıydı sonra sunny baby standında travel sıstem begendık gayet saglam ve kullanıslı geldi fiyat acısında uygundu.
Canım benim cuma gün pazara gitmiştim ana öyle agir değildi pazar arabam.eve geldikten sonra bacagimin ic tarafinda kasigimka bağlantısının oldugu yerde bir agri oldu.gulerken bile aciyordu.yatakta sagima soluma donemedim resmen ogluma hamileyken son ayda olmustu.eger gecmeseydi acile gidicektim ama ertesi gün hafifledi ve bugün yok çok şükür.kızlar karın ağrınız oluyor mu ya?
Bağlar geriliyor normal diye okuyorum ama yine de ounca anormal bişey mi diye tedirgin oluyorum ister istemez
bende genelde yatakta dönerken oluyor
Arada oluyor benim özellikle ani hareketlerde
dönmelerde daha çok kramp gibi oluyor da benim dediğim baya böle hafif bir karın ağrısı ara ara ouyor sürüyo kısa bi süre
Canım benim cuma gün pazara gitmiştim ana öyle agir değildi pazar arabam.eve geldikten sonra bacagimin ic tarafinda kasigimka bağlantısının oldugu yerde bir agri oldu.gulerken bile aciyordu.yatakta sagima soluma donemedim resmen ogluma hamileyken son ayda olmustu.eger gecmeseydi acile gidicektim ama ertesi gün hafifledi ve bugün yok çok şükür.
eger arabanız yoksa çok gerekli değil cnm ama araba varsa onu sürekli taşıyorsun.biz hastaneye götürmüştük onunla çıkardık bebeği evdede anakucağı gibi kullanılıyor hafif sallayabiliyorsunda .Ben çok anlamıyorum
Bebek arabası hemen mi laızm oluyo ya da o yanındaki puset miydi o gerkeli mi ekstra
eger arabanız yoksa çok gerekli değil cnm ama araba varsa onu sürekli taşıyorsun.biz hastaneye götürmüştük onunla çıkardık bebeği evdede anakucağı gibi kullanılıyor hafif sallayabiliyorsunda .
bende yelek gördüm çok beğendim sonra almadım tekrar bakılsın cinsiyete diye ama kalmaz diyede düşünüyorum .almaya karar verdim bende cinsiyetimiz değişirsede ablamın bebişe hediye ederimİNSAN herşeyi almaya heves edıyor cok guzel seyler var
benimde c.tesi karnım çok ağrıdı sanki yara var karnımdada acıyor .demek göbüş büyümeye hazırlanıyorkızlar karın ağrınız oluyor mu ya?
Bağlar geriliyor normal diye okuyorum ama yine de ounca anormal bişey mi diye tedirgin oluyorum ister istemez
Eki Görüntüle 1249474
bende buna baktım canım 800 tl dedi ama sen çok uyguna almışsın güle güle kullanın inşallah
yaza kadar araba almayacaksanız alma cnm bir süre sonra onlar dar gelmeye başlıyor araba alınca ona göre oto koltuğu alırsınız.Arabamız yok o yüzden gerekli mi ki diye sordum
İlerde belki olur da o zamana da bebek büyür :)
yaza kadar araba almayacaksanız alma cnm bir süre sonra onlar dar gelmeye başlıyor araba alınca ona göre oto koltuğu alırsınız.
Ben güneş ve gebelik lekelenmelerine karşı krem kullanıyorum
Solante Pregna
İyi de geldi cildim
ben de gunese çıkarken ondan kullaniyorum. Ama gunluk olarak degil
Bursalıyım ben canım
Sen ?
yok kesinlesmedi cuma ınsallah biberon banyo havlusu beyaz corap bebek arabası aldım cumadan sonra ınsallah kıyafet :)
ben de gunese çıkarken ondan kullaniyorum. Ama gunluk olarak degil
En önemli iç giiym zıbın vs. mi ?
Tecrübeli anneler benim ilk bebeğim de
Nerden başlasam bi sorayım dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?