Ben ilk hamileliğimde doguma bır hafta kalana kadar hıcbır sey almadım..bır hafta kala beşiği hazırladım, puset aldım, bir kaç tane zıbın ve yenı dogan takımı aldım, dogum cantası hazırladım..gerisi hediye geldi ve zamanla alındı..cok detaya gerek yok yani bence
Canim ben istanbuldayim. Sen oyle diyince bende vazgectim devlet hastanesine gitmekten, artik bekliycem ayin 13 une kadar
Hayirli olsun canim cicileri bebeginin.Bende dun ebebek magazasinda kraft modeline baktim begenmedim cok sallaniyodu, bende bunu begendim
http://mobil.e-bebek.com/joie-extoura-travel-sistem_JOI-T941MDN000
Bununda bana gore tek kotu yani kapaninca cok kuculmemesi. Henuz bakiyorum bir iki ay sonra alirim.
Ben ilk hamileliğimde doguma bır hafta kalana kadar hıcbır sey almadım..bır hafta kala beşiği hazırladım, puset aldım, bir kaç tane zıbın ve yenı dogan takımı aldım, dogum cantası hazırladım..gerisi hediye geldi ve zamanla alındı..cok detaya gerek yok yani bence
bebekler çok çabuk büyüyormus aynı beden den fazla almayın dıyorlar zaten ılk 6 ay pıjama tulum baska bır sey gıydırmezsınız kıyafet almayın fazla dıyorlar buyukler :)
bende düsünmedim degil bebek bezı alma dusuncesını ama alma dedıler elinde kalır :)iki aylık bebeği olan bir arkadaşım da bol bol çıtçıtlı body al kollu kolsuz, en çok onlar laızm oluyor dedi. (tabi bzimkiler kışın doğacak extra birşeyler de lazım)
Bir de çocuk bezlerini abartarak almışlar elinde kalmış başkalarına vermiş. Biz ucuza gelsin diye toptan almayı düşünüyorduk ondan vazgeçtim mesela
ben yaz kış güneş kremi kullanıyorum sebamed vermişti doktor sebamedde kaldım yıllardır sivilce falanda çıkmıyor
bende ilk kraft modelını almak ıcın gıttım fıyat olarak 799 tl idi, fakat cok sallanıyordu saglam degıldı bu daha saglam geldi bize
iki aylık bebeği olan bir arkadaşım da bol bol çıtçıtlı body al kollu kolsuz, en çok onlar laızm oluyor dedi. (tabi bzimkiler kışın doğacak extra birşeyler de lazım)
Bir de çocuk bezlerini abartarak almışlar elinde kalmış başkalarına vermiş. Biz ucuza gelsin diye toptan almayı düşünüyorduk ondan vazgeçtim mesela
Gunaydin kizlar..sabah sabah bu videoyu izledim cok duygulandim, cok emek vermisler gercekten. "Bu hafta bebeginiz..." diye baslayan seyleri okuyoruz ya, hepsini gostermisler cok guzel ya...tavsiye ediyorum, mutlu bir haftaya baslarsiniz :)
Bende oluyor hele ki ofiste iki saat falan aralıksız oturup da kalkarken... ama hamilelik öncesi de oluyordu.. oturarak çalışanlarda olan bir problemmiş, bence ikltihapla alakası yok, duruş bozukluğundn kaynaklanıyor
Yok arkadaşım, öyle mi yazmışım...ikinci bebek benimüçüncüye cesaret edenlerin önünde saygıyla eğilirim ben de
Ben ne çocuk kıyafeti ne beşiği ne arasbası ne puseti ne süt sağma makinesi bunları hiç düşünmüyorum hiç heves etmiyorum erken diye acaba bende bir sorun mu var :)
Ben ne çocuk kıyafeti ne beşiği ne arasbası ne puseti ne süt sağma makinesi bunları hiç düşünmüyorum hiç heves etmiyorum erken diye acaba bende bir sorun mu var :)
kızlarrrr göğüs ucunda çatlaklarınız vbarmı benim bugun cok sızlıyo çatlamş sanırım
Bende tek beşiğe heves ediyorum şu an
kızlarrrr göğüs ucunda çatlaklarınız vbarmı benim bugun cok sızlıyo çatlamş sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?