2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bende 7.aydan sonra böyle yapmayı düşünüyorum
Bi beşik+dolap bi de bikaç tane ilk aşamada giyeceği şeyler
Sonra lazım olanı alırım

bende ilk kraft modelını almak ıcın gıttım fıyat olarak 799 tl idi, fakat cok sallanıyordu saglam degıldı bu daha saglam geldi bize

bebekler çok çabuk büyüyormus aynı beden den fazla almayın dıyorlar zaten ılk 6 ay pıjama tulum baska bır sey gıydırmezsınız kıyafet almayın fazla dıyorlar buyukler :)

bebekler çok çabuk büyüyormus aynı beden den fazla almayın dıyorlar zaten ılk 6 ay pıjama tulum baska bır sey gıydırmezsınız kıyafet almayın fazla dıyorlar buyukler :)

iki aylık bebeği olan bir arkadaşım da bol bol çıtçıtlı body al kollu kolsuz, en çok onlar laızm oluyor dedi. (tabi bzimkiler kışın doğacak extra birşeyler de lazım)
Bir de çocuk bezlerini abartarak almışlar elinde kalmış başkalarına vermiş. Biz ucuza gelsin diye toptan almayı düşünüyorduk ondan vazgeçtim mesela

ben yaz kış güneş kremi kullanıyorum sebamed vermişti doktor sebamedde kaldım yıllardır sivilce falanda çıkmıyor

bende düsünmedim degil bebek bezı alma dusuncesını ama alma dedıler elinde kalır :)

ben yaz kış güneş kremi kullanıyorum sebamed vermişti doktor sebamedde kaldım yıllardır sivilce falanda çıkmıyor

Benim cildim yağlı oldığu için her yıl başka denedim hepsi daha yağlandırdı en son La Roche'ta karar kıldım fondoten rengini alıyorum eczaneden

benim kızım 37+6 da geldi allahtan herşeyi hazırdı .yoksa o telaşta ne alacağını şaşırır insan.bence 1 ay kala herşey hazır olmalı kıyafetleri yıkanıp ütülenip temiz bir çarşafa yada bohçaya sarılırsa birşey olmaz.
beşiğide hazırlamıştık onunda üstüne bir çarşaf serdim toz olmasın diye.eve geldiğimizde herşeyi hazırdı.
tek eksiğim hastanede ikramlık birşeyler hazırlamamam allahtan bir ark. çikolata getirmiştide onu dağıttık gelenlere

Ben ne çocuk kıyafeti ne beşiği ne arasbası ne puseti ne süt sağma makinesi bunları hiç düşünmüyorum hiç heves etmiyorum erken diye acaba bende bir sorun mu var :)

Gunaydin kizlar..sabah sabah bu videoyu izledim cok duygulandim, cok emek vermisler gercekten. "Bu hafta bebeginiz..." diye baslayan seyleri okuyoruz ya, hepsini gostermisler cok guzel ya...tavsiye ediyorum, mutlu bir haftaya baslarsiniz :)

Rabbim ne büyük ne yüce , tüylerim diken diken...

Bende oluyor hele ki ofiste iki saat falan aralıksız oturup da kalkarken... ama hamilelik öncesi de oluyordu.. oturarak çalışanlarda olan bir problemmiş, bence ikltihapla alakası yok, duruş bozukluğundn kaynaklanıyor

Tam kuyruk sokum ucuna buz tedavisi uygulanirsa her aksam bu agriyi hafifletiyor.oturarak calisanlarda cok sık karsilasilan bi durum kemik ucu iktihap yapincada agri oluyor buz tesaviside iltihabi geciriyor ilerlemeden yapilacakki is isten gecmesin.ama hamilelik ve buz tedavisi zor olur o ayri

kıyafette çok kullanılıyor kış bide hemen kurumazki habire büyük tuvaletlerini yapınca beline kadar bile çıkıyor badilerin alt kısımları batıyor kusuyorlar vs.
bencede 0-3 3-6 alınmalı badi ve kıyafetler büyük olsada giydirilir nasılsa içinde kim görecek dışş kıyafetlerinde kollarını bacaklarını kıvırdıkmı tamam.
ben zaten 0-3 almayı pek düşünmüyorum kurutmada hepsi bir beden küçülüyor çoraplarda oyüzden biraz büyük alıcam

Ben ne çocuk kıyafeti ne beşiği ne arasbası ne puseti ne süt sağma makinesi bunları hiç düşünmüyorum hiç heves etmiyorum erken diye acaba bende bir sorun mu var :)

bana da henüz çok erken geliyor hiç bakmıyorum... haftasonu eşim heves etti hello kitty mağazasına girelim dedi girdik kendime renkli kalemler not defterleri seçtim çanta falan baktım, eşim sen daha olmamışssın, sırf kendine bakıosun dedi çıktık:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…