Bana hep erken gibi geliyor belki cinsiyetini öğrenmediğim için sanırım
Ben ne çocuk kıyafeti ne beşiği ne arasbası ne puseti ne süt sağma makinesi bunları hiç düşünmüyorum hiç heves etmiyorum erken diye acaba bende bir sorun mu var :)
kızlarrrr göğüs ucunda çatlaklarınız vbarmı benim bugun cok sızlıyo çatlamş sanırım
saoll canım benım bır de cuma gunu bebısımızı gorelım de :)Hayirli olsun canim insallah saglikli gunlerde kullanmak nasip olur. Dedigin gibi bu tarz seyleri gorerek almak gerekiyo
normalde küçük gögüslerim 70 şi zor dolduruyordum şidi 70 dolup taşıyor bana göre çok büyüdü gibi geliyordaha erken çatlaması için çokmu büyüdü? sadece arada kabuklanma var bende
evet öyle olup sonra sızlıyo çatlıyoucunda çatlak gibi yok da kenarlarına doğru geişleme ve aşırı kaşınma var bende ya çatlıcak mı acaba
evet öyle olup sonra sızlıyo çatlıyo
normalde küçük gögüslerim 70 şi zor dolduruyordum şidi 70 dolup taşıyor bana göre çok büyüdü gibi geliyor
evet öyle olup sonra sızlıyo çatlıyo
Bol bol nemlendir derim ben , çatlak kremleri için daha erken ama bi dr sor bakalım
Kremin kullanımında 3 aydan itibaren başlayın yazıyodu
Ben başladım her ne kadar üşenip aksatsam da
kızlar karın ağrınız oluyor mu ya?
Bağlar geriliyor normal diye okuyorum ama yine de ounca anormal bişey mi diye tedirgin oluyorum ister istemez
siz ne kullanıyorsunuz çatlak için
Ben haftasonu Penti'den dikişsiz sütyen aldım 3 al 2 öde kampanyası ile , çok rahatlar , yok gibi. Tavsiye ederim. Tanesi 40 Tl ye geliyor.
Allah kolaylık versin
Ben daha hiç başlamadım
Hem cinsiyet belli değil hemde erken diyorum
Kenara para atıp toplu alsam bi yerden daha iyi gibi
Lierac kullanıyorum
Bende baslamadim , gerci dışarı cikmiyorum dogru duzgun daha.
cinsiyet kesinlesir bizim ins bu hafta ama yinede orta renk almaya calisicam
Incelik ilk giydigi seyleri alsam yeter sanki ya
cunku bebek arabasi besik kiyafetler sanirin aileler halledecekgerek yok olmaz desik ama kizdilar:))
Bebek arabasida son ay alırım ya acelesi yok onun hic marta gelio cunku dogum nasipse.
lierac ı burda duydum araştırdım epey işe yaramış gibi bende alayım inşallah çatlamaz. Böyle olunca Psikolojım bozluyor benim ya.3. yu 4. yu doğurcam diyenler var maşallah dşyorum onlara
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?