2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Ben ne çocuk kıyafeti ne beşiği ne arasbası ne puseti ne süt sağma makinesi bunları hiç düşünmüyorum hiç heves etmiyorum erken diye acaba bende bir sorun mu var :)

valla ben ediyorum ama kendımı frenlıyorum gereksız seyler almamak ıcın cunku cok cesıt var mumkun oldugunca ıvırzıvıra gırmıcem.

Kıyafet çok fazla almayın derim ben bayanlar, çok hediye gelecek , güzel bir hastane çıkışı ve yeteri kadar bady ve tulum alın yeter , önemli olan kişisel bakımında kullanacağınız şeyler , küveti , filesi , havlusu , çorabı, battaniyesi , yorgan yastığı , kremleri, şampuanları, tırnak makası ,tarakları, vsvs Bunlarıda sonraki aylarda alabilirsiniz bence... :)

Ben haftasonu Penti'den dikişsiz sütyen aldım 3 al 2 öde kampanyası ile , çok rahatlar , yok gibi. Tavsiye ederim. Tanesi 40 Tl ye geliyor.

Allah kolaylık versin
Ben daha hiç başlamadım
Hem cinsiyet belli değil hemde erken diyorum
Kenara para atıp toplu alsam bi yerden daha iyi gibi

Bende baslamadim , gerci dışarı cikmiyorum dogru duzgun daha.
cinsiyet kesinlesir bizim ins bu hafta ama yinede orta renk almaya calisicam
Incelik ilk giydigi seyleri alsam yeter sanki ya
cunku bebek arabasi besik kiyafetler sanirin aileler halledecek gerek yok olmaz desik ama kizdilar:))
Bebek arabasida son ay alırım ya acelesi yok onun hic marta gelio cunku dogum nasipse.

Bende böyle düşünüyorum
Gerek olan şeyleri alırım kafi şimdilik
Şubatta doğumum, araba sonraki mevzu bu yüzden

lierac ı burda duydum araştırdım epey işe yaramış gibi bende alayım inşallah çatlamaz. Böyle olunca Psikolojım bozluyor benim ya. 3. yu 4. yu doğurcam diyenler var maşallah dşyorum onlara

Bende az önce çok cesaretlisiniz dedim :) ben birinciyi bi atlatsam...
Bende işyerinden bi arkadşaın tavsiyesi üzerine aldım, çatlak için yorum yapmam için erken daha 4.aydayım çünkü
İnşallah bizde de işe yarar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…