- 21 Nisan 2014
- 3.657
- 2.685
- 168
paylaşacak mısınız kızlar :)ay lütfen onları paylaşın bizde yapalım en azından yapmaya çalışayım:)
Olsun bunları yaşamak da güzel,benim arkadaş keyfini çıkar hamişliğin diyor :))Hareketleri kısıtlanıyo insanın
Bende mesela panotlon giyerken birinci paça da problem olmasa bile ikincisine zart diye sokamıyorum eskisi gibi bacağımı, ağrıyo hemen
Ey gidi günler
Biz de dün kayınvalidem ile alışveriş yaptık..Günaydınlar kızlar.. bu h sonu ilkdefa bebişime alışveriş yaptım :)
Olsun bunları yaşamak da güzel,benim arkadaş keyfini çıkar hamişliğin diyor :))
merhabalar arkadaslar.
gynoferon ve coraspın kullanan var mı? 15 eyluldeydı randevum. cınsıyetını ogrenemedım. bacak bacak ustune atmıs yavrusum bır turlu ındırmedı:) acaba kız mı dıye dusunmeye basladım sımdıde:)
ayrıntılı ultrasona gıren varmı? 20. haftadan sonra dıye okudum nette. ayrıca randevu mu alıyoruz acaba ona yoksa doktorumuz mu yapıyor? burdahakı randevum 15 ekım o zaman tam 20 haftalık olacagız ınsallah.
tesekkurler.Gittiğin hastanede detaylı usg varsa bakarlar orda
Yoksa başka yere gitmen laızm direk detaylı usg için randevu alamazsın, önce ordkai kaıdn doğumcuya görünmen lazım
tesekkurler.
yanı 20. haftada gıttıgımde de randevu alınacaksa alabılırım degıl mı. doktoruma sorup
hayırlı olsun...kızcelerim bugün 15 haftalık olduk şükürler olsun bebişimin hareketlerini hissetmeye başladım alışveriş için erken mi ben bebek arabası ve beşik için almak istiyorum çünkü yardım eden kimse yok biz herşeyi kocişimle alcaz hevesim de var alsam mı ki
bebekler çok çabuk büyüyormus aynı beden den fazla almayın dıyorlar zaten ılk 6 ay pıjama tulum baska bır sey gıydırmezsınız kıyafet almayın fazla dıyorlar buyukler :)
kızlar iki gündür karnımda kelebek gibi ucusmalar hissediyorum, var mı benim gibi hisseden :)
hmm anladım. bende kg var ondan heralde. neyse bıraz daha bekleyecegız:)ilk bebeğim canım yattığında sola yat hissediyorsun böyle pıt pıt tekmeliyo diniyo kelebek seyirmesi gibi oluyo çok farklı güzel bişi eşimde hissetti dün bide ben zayıfım ondan da olabilir erken hissettim 13. haftamda başlamıştım hissetmeye doktor da normal hissedersin demişti
canım netten bulamadım tekrar ama bir link attım orda bahsediyor zatenGunaydinlar. Genelgeyi yollayabilir misin canim ozelden?
olsun canım hissedersin 20. haftada daha net hissediliyormuş bide ben çalışıyorum sürekli oturmak durumundayım rahatsız oluyorum belim falan ağrıyohmm anladım. bende kg var ondan heralde. neyse bıraz daha bekleyecegız:)
Ben haftasonu Penti'den dikişsiz sütyen aldım 3 al 2 öde kampanyası ile , çok rahatlar , yok gibi. Tavsiye ederim. Tanesi 40 Tl ye geliyor.
http://www.resmigazete.gov.tr/eskiler/2011/04/20110415-17.htmGunaydinlar. Genelgeyi yollayabilir misin canim ozelden?
Ayy karin agrim 3 gundur var havuc yiyip duruyorum ondammi diye dusunmustum bende:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?