Ne aşısı oldun canımTunaydın arkadaşlar :) sağlık ocağından geldim ilk aşımızı olduk çok şükür ekimin 22 sine 2ci aşımızı olcakmışız hayırlı olur inşallah kalp atışımızı dinledik şükür çok güzel dedi kan da aldılar ama ne için olduğunu sormadım 2 gün sonra sonuç alcam hayırlısı bakalım
Ne aşısı oldun canım
Olsun bunları yaşamak da güzel,benim arkadaş keyfini çıkar hamişliğin diyor :))
Biz de dün kayınvalidem ile alışveriş yaptık..
Çok erken gibi oldu ama o dayanamadı işte :))
Bir takım hastane çıkışı 20li
Tulum,pijama,banyo havlusu,battaniye,alt değiştirme minderi,çorap.şapka.
Bizim büyük eşyaları da büyükler alıcak gibi şu durumda
Aynen canım ya bayıldım videoya çok güzel anlatmışlar.Rabbim ne büyük ne yüce , tüylerim diken diken...
Ya ben ilk gebeliğimde iki kez bu aşıyı yaptırdım.üçüncü aşım doğumdan sonraydı ben unuttum onu gitmedim.eğer onu vurulsaydım sanırım bir daha yaptırmama gerek kalmadı.doktora gittiğimde soracağım ama doktor randevumda bebeğim 17 haftalık olacak bakalım artık.Tetanoz aşısının gebelikte, yapılması için her hangi bir dönemin beklenmesine gerek yoktur. Fakat genelde doktorların önerisi 3. Ayın sonu şeklinde olmaktadır. Ancak anne adayı bu dönemini geçirmiş ise aşının uygulanması için her hangi bir dönemi beklemesine lüzum yok. Gebeliğinin her hangi bir haftasında anne adayı bebeğini ve kendini korumak amaçlı bu aşıyı yaptırabilir. Alıntıdır
valla bugün cahilliğim üzerindeydi hiç bişey sormadan geldim heralde tetenozdur
Tetanoz aşısının gebelikte, yapılması için her hangi bir dönemin beklenmesine gerek yoktur. Fakat genelde doktorların önerisi 3. Ayın sonu şeklinde olmaktadır. Ancak anne adayı bu dönemini geçirmiş ise aşının uygulanması için her hangi bir dönemi beklemesine lüzum yok. Gebeliğinin her hangi bir haftasında anne adayı bebeğini ve kendini korumak amaçlı bu aşıyı yaptırabilir. Alıntıdır
Dün geceyi kötü geçirdim.nezle olmuştum.burnum tıkalıydı sabaha 5 te zınk diye uyandım.ağlayacaktım nerdeyse çünkü burnum tıkalıydı affedersiniz boğazımda balgam iki tarafta dolu ve tutkunlara çalışırken boğazımda tahrip olmuş kurumuş.ağzım açık uyuduğum için.defalarca yatmayı denedim yastığa kafamı koyuyorum hemen geri kalkıyorum boğulacak gibi oluyorum çünkü.sonra salona geçtim balkon kapısını açtım ve oturur vaziyette uyudum.acaba baharın etkisi var mı y? Kızımda da 4. Ayın içindecekmiş Mart'a denk gelmişti bir ay gece nefes alamadığım için ağladım.sonra geçmişti.ağustosta doğum yapmıştım doğuma 25 gün kala yaşamaya başladım aynısını sabah 6 da kalkıyordum hava baskı geliyordu nefes alamıyordum.ilkinde zaten acayip horluyordum bundada olur bence. Doğumu epidutal yapmıştım ameliyat masasına zorla yattım oksijen takmışlarsa yüzümden çektim attım nefes alamıyordum yine ama karnımda çok büyüktü kızımda kızımda iri bir bebekte zaten.aynısını yaşamak istemiyorum.bu arada karnımda ki ağrılar benimde batma şeklinde yada çok büyük bir şeyi zorla taşıyormuşsun gibi ayağa kalkınca.rahatsız olanlara geçmiş olsun diyorum.şu anda yattığım yerde yazıyorum çünkü hem mide bulantım var hemde tansiyonum düşük galiba ayağa kalkınca elim ayağım titriyor.
Çok acıyo kol şişiyo filan dediler
Öyle mi
Tunaydın arkadaşlar :) sağlık ocağından geldim ilk aşımızı olduk çok şükür ekimin 22 sine 2ci aşımızı olcakmışız hayırlı olur inşallah kalp atışımızı dinledik şükür çok güzel dedi kan da aldılar ama ne için olduğunu sormadım 2 gün sonra sonuç alcam hayırlısı bakalım
geçmiş olsun canımÇok hastayımkolumu kaldıracak halim yok
Her ne olursa olsun gece uyuyamamak ve nefes alamamak çok kötü bir şey.Allah beterinden saklasın inşallah.sıkıntısız hamilelikler olsun hepimize inşallah.kızlar bu aralar ben çökmüş duyguslarım acaba mesela kızıma karşı aşırı duyarlığın ona bakarken bazen gözlerim doluyor kucaklıyorum öpüyorum ilkokul bire başladı acaba ondan mı aklı a sürekli ileride uçup gideceği felan geliyor kısmet olursa tabi inşallah.sonra doğacak bebeğimi hayal ediyorum heryeri küçücük ezmiş büzüş onu kokladığımı emzirdiğimi felan hayal ediyorum halbu ki ilk gebeliğim değil belkide ilkinde yaydığım için özlem duyuyor olabilirim ama sonuçta bir duygusLlık var üzerimde.nezle türevi birşeyler ben d eoldum geçen hafta, iki yastıkla yatıyordum boyun ağrısı çekiyordum bu sefer de o ayrı.. okyanus suyu sprey kullandım işe yarar umuduyla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?