2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar anneler hissedermiş ya ben sanki martta değilde şubatta doğum yapcakmışım gibime geliyor erkek 1 hafta geç doğuyomuş diye duymuştum ama kime sorduysam hep erken doğmuşlar :)

Benim kasik agrim hala varya bole batmalar fln ince ince sancilar anlamadim.suan grip olduğumdan çogu ağrıyı nedendir bilemiyorum ama karin agrim oldugunda bi o geldi aklima:) havucu da once sade yiyordum sobra mor lahana ile yemeye basladim rendeleyip:) benim canimda bole seyler cekiyor:))

Aynen bende erken hissettim anlayamadim banada dr dedu hisediyorsun ondan diye:)

kızlar anneler hissedermiş ya ben sanki martta değilde şubatta doğum yapcakmışım gibime geliyor erkek 1 hafta geç doğuyomuş diye duymuştum ama kime sorduysam hep erken doğmuşlar :)

Banada sunat sonu yapacakmisim gibi geliyoe ama o sundan dolayi:) doğum 19 marta geliyor tahmini ama sezeryan olacagim icin 2 hafta one gelecek sanirim tarih ve bebek nerdeyse 1 hafya onden gidiyor bunlari dusununce subat sonu gibi tahmin ediyorum yani:)

Bende kıvırcığa sardım
Kıvırcık + yağ + limon
Lavaşla yiyorum

Ya kızlar bende tuhaf birsey var soyle anlatayım.
Ben emzirme olayini dusunup duruyorum bu duygusal bir bag anneler anlatiyor biliyorum mutlaka degisir benimde bu halim diyorum ama mesela biri yanimda emzirsin cocugunu bakamam o odadan cikarim caktirmadan mumkunse hele daha buyuk cocuklar gelio acio emioolar fln ya ne bilim tuhaf oluo midem o ortamda bile duramam heo boleydim hamilelikteb diil bu halim beni anladinizmi anlatabildimmi bilmiyorum.

limonlu salayata benim de bi meğlim var:)

bebeğin ölçülerinin önden gitmesi doğum tarihini değiştiriyor mu ki? Yoksa sadece doğarknki boyu kilosu mu gelişkin oluyor?

Bu aralar şalgam suyu içmeye başladım , çok sevdim iyi geldi serin serin. Normalde faydalı bir içeçek ama hamileyken bir zararı varmıdır.?

O his bende de var sezeryan dogym yapiyorum ama sanki erken ve normal doguracakmisim gibi hissediyorum

Bu aralar şalgam suyu içmeye başladım , çok sevdim iyi geldi serin serin. Normalde faydalı bir içeçek ama hamileyken bir zararı varmıdır.?

faydalı bir içecek zararı olacağını pek sanmıyorum ben, bende çook severim ama bana tuzlu geldiği için içemiyorum malaesef:)

ne aşısı oldunuz

ben de değişik ne tüketcek olsam paranoyak gibi önce googla uğramadan yiyip içmiyorum "hamilelikte şalgam suyu" vb aramalarımdan google bile bıktı artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…