sanmıyorum canım havuçtan olduğunu. Bu arada havuçtaki A vitamininin de fazlasını önermiyorlarmış güya...
yarın doktora gidicem sorcam bakalım karın ağrısını. Geröçi doktor yine "normal" diycek. ilk zamanlar kasık ağrılarım oluyordu normal diyordu ona da
ilk bebeğim canım yattığında sola yat hissediyorsun böyle pıt pıt tekmeliyo diniyo kelebek seyirmesi gibi oluyo çok farklı güzel bişi eşimde hissetti dün bide ben zayıfım ondan da olabilir erken hissettim 13. haftamda başlamıştım hissetmeye doktor da normal hissedersin
demişti
ben mustela aldım.sabah akşam sürüyorum.siz ne kullanıyorsunuz çatlak için
kızlar anneler hissedermiş ya ben sanki martta değilde şubatta doğum yapcakmışım gibime geliyor erkek 1 hafta geç doğuyomuş diye duymuştum ama kime sorduysam hep erken doğmuşlar :)
Benim kasik agrim hala varya bole batmalar fln ince ince sancilar anlamadim.suan grip olduğumdan çogu ağrıyı nedendir bilemiyorum ama karin agrim oldugunda bi o geldi aklima:) havucu da once sade yiyordum sobra mor lahana ile yemeye basladim rendeleyip:) benim canimda bole seyler cekiyor:))
Bende kıvırcığa sardım
Kıvırcık + yağ + limon
Lavaşla yiyorum
Ayy oda var ve ben salata hastasiyim normaldede ama surekli yesem olur yani:) ve limon yemek istiyorum acayip sekilde
Benim kasik agrim hala varya bole batmalar fln ince ince sancilar anlamadim.suan grip olduğumdan çogu ağrıyı nedendir bilemiyorum ama karin agrim oldugunda bi o geldi aklima:) havucu da once sade yiyordum sobra mor lahana ile yemeye basladim rendeleyip:) benim canimda bole seyler cekiyor:))
Banada sunat sonu yapacakmisim gibi geliyoe ama o sundan dolayi:) doğum 19 marta geliyor tahmini ama sezeryan olacagim icin 2 hafta one gelecek sanirim tarih ve bebek nerdeyse 1 hafya onden gidiyor bunlari dusununce subat sonu gibi tahmin ediyorum yani:)
bebeğin ölçülerinin önden gitmesi doğum tarihini değiştiriyor mu ki? Yoksa sadece doğarknki boyu kilosu mu gelişkin oluyor?
penye sütyen mi? Ben la senzadan alıyorum hep ama penye değil, dolgulu da değil de çok ince bir süngro yüzden süngersiz biçimsiz durabilir gibi geliyo öyle alıştığım için
O his bende de var sezeryan dogym yapiyorum ama sanki erken ve normal doguracakmisim gibi hissediyorumkızlar anneler hissedermiş ya ben sanki martta değilde şubatta doğum yapcakmışım gibime geliyor erkek 1 hafta geç doğuyomuş diye duymuştum ama kime sorduysam hep erken doğmuşlar :)
Bu aralar şalgam suyu içmeye başladım , çok sevdim iyi geldi serin serin. Normalde faydalı bir içeçek ama hamileyken bir zararı varmıdır.?
ne aşısı oldunuzTunaydın arkadaşlar :) sağlık ocağından geldim ilk aşımızı olduk çok şükür ekimin 22 sine 2ci aşımızı olcakmışız hayırlı olur inşallah kalp atışımızı dinledik şükür çok güzel dedi kan da aldılar ama ne için olduğunu sormadım 2 gün sonra sonuç alcam hayırlısı bakalım
Bu aralar şalgam suyu içmeye başladım , çok sevdim iyi geldi serin serin. Normalde faydalı bir içeçek ama hamileyken bir zararı varmıdır.?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?