- 21 Nisan 2014
- 3.657
- 2.685
- 168
faydalı bir içecek zararı olacağını pek sanmıyorum ben, bende çook severim ama bana tuzlu geldiği için içemiyorum malaesef:)
bebeğin ölçülerinin önden gitmesi doğum tarihini değiştiriyor mu ki? Yoksa sadece doğarknki boyu kilosu mu gelişkin oluyor?
bebeğin ölçülerinin önden gitmesi doğum tarihini değiştiriyor mu ki? Yoksa sadece doğarknki boyu kilosu mu gelişkin oluyor?
kızlar vallahi canım şalgam suyu çektii :)
Doğum tarihini değiştirmez dedi dr um bana. Doğum tarihi son adet adet tarihi baz alınırmis. Bizde bir hafta öndeyiz ultrasonda.
evet sanırım değiştirmiyo.. ama son gittiğim bi dokto ben 14+5'ken 16+1 yazdı benim afp testime, sonuç ona göre değerlendirildi, hata mı yaptı acaba....
sonuçda iyi çıktı diye sevinmiştim
Ben nasıl emzirmem annem varken bile emzirmem diyordum utanırım ya bu ne acayip bir şey olmasa olmaz mı diyordum.sonra ne oldu 4 gün boyunca süt dolu göğsümü kızım almadı ne zaman ağzına değirsek bas bas bağırıyordu o ağlıyordu ben ağlıyordun sonra o ilk çekişiniz hayatım boyunca unutamam harika bir duygu sonra bayanların yanında da hiç çekinmeden emzirdim.bebekler herşeyimizi ortaya dökürlar zaten utanma diye bir şey bırakmıyorlar.Ya kızlar bende tuhaf birsey var soyle anlatayım.
Ben emzirme olayini dusunup duruyorum bu duygusal bir bag anneler anlatiyor biliyorum mutlaka degisir benimde bu halim diyorum ama mesela biri yanimda emzirsin cocugunu bakamam o odadan cikarim caktirmadan mumkunse hele daha buyuk cocuklar gelio acio emioolar fln ya ne bilim tuhaf oluo midem o ortamda bile duramam heo boleydim hamilelikteb diil bu halim beni anladinizmi anlatabildimmi bilmiyorum.
Ben nasıl emzirmem annem varken bile emzirmem diyordum utanırım ya bu ne acayip bir şey olmasa olmaz mı diyordum.sonra ne oldu 4 gün boyunca süt dolu göğsümü kızım almadı ne zaman ağzına değirsek bas bas bağırıyordu o ağlıyordu ben ağlıyordun sonra o ilk çekişiniz hayatım boyunca unutamam harika bir duygu sonra bayanların yanında da hiç çekinmeden emzirdim.bebekler herşeyimizi ortaya dökürlar zaten utanma diye bir şey bırakmıyorlar.
Yazık ya çocuğa :) bırak sal gitsin burnunu görmen lazım kapanmamalı zaten.emzirme önlüğü gördüm ben nette
Ama çocuk ağlamadan durur mu bilmem o örtünün altında
Yazık ya çocuğa :) bırak sal gitsin burnunu görmen lazım kapanmamalı zaten.
emzirme önlüğü gördüm ben nette
Ama çocuk ağlamadan durur mu bilmem o örtünün altında
Bana da öyle yapıyorlar
Önden gidiyo demişlerdi burda 18 mesela orda 19 hafta yazıyorlar tahlil formlarında
inşallah hatalı değildir bidaha para mı vercem aynı teste...
yarın kendi doktoruma gidicem ona sorcam bakayım
sonraki ay da değiştiriyorum zaten doktorumu
Sanmıyorum hatalı olduğunu
Onlar usgdeki duruma göre yazıyo haftayı
Bana hem 2 li de hem 3 lü testte öyle oldu formda okudum
kızlarr doktorlarınıza istediğiniz zaman ulaşabiliyor musunuz? Cep numaralarını verdiler mi size?
Ben ulaşımım imkansız olduğu için yeni doktor arayışındayım da ilerki aylarda da arama ihtiyacım olacağını düşünerek
usg'ye göreyse OK. Benim bahsettiğim test de 3'lü testin bi parçası olan hormon
Bu aralar şalgam suyu içmeye başladım , çok sevdim iyi geldi serin serin. Normalde faydalı bir içeçek ama hamileyken bir zararı varmıdır.?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?