kızlarr doktorlarınıza istediğiniz zaman ulaşabiliyor musunuz? Cep numaralarını verdiler mi size?
Ben ulaşımım imkansız olduğu için yeni doktor arayışındayım da ilerki aylarda da arama ihtiyacım olacağını düşünerek
Merhaba kızlar herkese iyi haftalar diliyorum benimkinin kız olduğu kesinleşti diyebilirim. İşler yoğun yeni gelişmelerle görüşmek üzere :)..
Bende yavaş yavaş doğum yapmak istediğim hastaneye gitmeyi düşünüyorum
Uzak diye her seferinde gidemiyorum oraya
Bi doktora seçsem iyi olacak ordan
canım ilk doktorumdan tf numarası isteyince bana hastane numarasını verdi çok canım sıkılmıştı, tabi bir daha onu tercih etmedim bendeşimdiki doktorum ilk gidişte ve ben istemeden cebini verdi 7x24 ulaşabilirsin bir sıkıntı olunca mutlaka ara demişti ayyy o an nasıl fethetti kalbimi anlatamam
kızlarr doktorlarınıza istediğiniz zaman ulaşabiliyor musunuz? Cep numaralarını verdiler mi size?
Ben ulaşımım imkansız olduğu için yeni doktor arayışındayım da ilerki aylarda da arama ihtiyacım olacağını düşünerek
doktor olayı çok zor ya da ben tutturamadım. 4. doktorumun izindeyim şimdi... aslında bi doktor iyiydi ama hastanesi kötü onun da, arada gidiyorum ona ucuz diye kendi doktorumla olan randevularımın dışındaki zamanlarda
sağlık ocağına kayıt yaptırmak ve aşı olmak şart mı kızlar. Aşı olmak mı yoksa olmamak mı iyi.
Ben nasıl emzirmem annem varken bile emzirmem diyordum utanırım ya bu ne acayip bir şey olmasa olmaz mı diyordum.sonra ne oldu 4 gün boyunca süt dolu göğsümü kızım almadı ne zaman ağzına değirsek bas bas bağırıyordu o ağlıyordu ben ağlıyordun sonra o ilk çekişiniz hayatım boyunca unutamam harika bir duygu sonra bayanların yanında da hiç çekinmeden emzirdim.bebekler herşeyimizi ortaya dökürlar zaten utanma diye bir şey bırakmıyorlar.
sağlık ocağına kayıt yaptırmak ve aşı olmak şart mı kızlar. Aşı olmak mı yoksa olmamak mı iyi.
o onluklerden edinmek şart, bebekle dışarı çıktı mı nerelerde emzirmek zorunda kalacağımızı tahmin bile edemeyiz
Tetanoz aşısı da iyiymiş
Özellikle sezeryanda
kaçıncı haftalarda yapılıyor biliyor musun canım
Kayıt yaptırdığımda aile hekimi 20.hafta demişti
Bende daha yaptırmadım
Ararlar sanırım
bende var cep numarası vermelide zaten aklıma bişey takıldığında veya bi sorun yaşadığımda arayabiliyorumkızlarr doktorlarınıza istediğiniz zaman ulaşabiliyor musunuz? Cep numaralarını verdiler mi size?
Benim saglik ocaginin beni tinladigi yok:) 15. Haftaya geldim be aradi ne sordu :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?