2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bende yavaş yavaş doğum yapmak istediğim hastaneye gitmeyi düşünüyorum
Uzak diye her seferinde gidemiyorum oraya
Bi doktora seçsem iyi olacak ordan

Bende yavaş yavaş doğum yapmak istediğim hastaneye gitmeyi düşünüyorum
Uzak diye her seferinde gidemiyorum oraya
Bi doktora seçsem iyi olacak ordan

doktor olayı çok zor ya da ben tutturamadım. 4. doktorumun izindeyim şimdi... aslında bi doktor iyiydi ama hastanesi kötü onun da, arada gidiyorum ona ucuz diye kendi doktorumla olan randevularımın dışındaki zamanlarda

vermeleri lazım, istanbul anadolu yakasında iyi doktor tekliflerine sonuna kadar açığım kızlar bilginiz olsun...

bana cebini verdi ama hiç aramadım çok acil bişey olursa ararım. aramam gerektiğinde işyeri sabit tlf dan odasndaki telefonu arıyorum.

Ben özelde kazıklandım üsütne bi de yaptır şu tetsi bugün yoksa düşük yaparsın bile dedi, korktum
Sonra işyerime yakın devlete gittim
Öncekinin dediği hiç bişeyi gerek görmediler
Demir hapı vs. verdiler
Ticariymiş yani test olayları

Takibimi burda yapıyorum şimdilik
Tiroidden dolayı da doktora gittiğimden çok sık izin alıyorum çünkü
Sonlara doğru doğum yapmak istediğim hastaneye geçecem inşallah

kızlar bu arada ben kızıma pierre cardin bebek arabası almıştım ve hiç kullanmadık nerdeyse (doğu görevinde olup bi yere çıkma imkanı bulamadığımdan çıktığımızdada kendi aracımızla çıktığımızdan ) olduğu gibi duruyor, o zaman maddi imkanımız çok yüksek fiyatlı arabalara uygun olmadığından uygun fiyatlı bebeğe yetebilecek bişey seçmiştik şimdi maxi cosi düşünüyorum biraz pahalı ama olsun, o yüzden pierre cardini elden çıkarmayı düşünüyorum düşünen olursa resminide ekleyebilirim ... Şimdiki piayasa fiyatı 400 tl olarak geçiyor makul bi fiyata verebilirim gözüm kaldı maxi cosilerde rengini ortak seçmiştik kırmızı-gri rengi ...

Benim gittiğim dr cep numarasını verdi cuma gunu rahatsızlandığımda aradım açtı ve beni ona gore yonlendirdi hatta akişam 7 gibi beni aradı nasıl olduğunuz diye şaştım kaldım:))

sağlık ocağına kayıt yaptırmak ve aşı olmak şart mı kızlar. Aşı olmak mı yoksa olmamak mı iyi.

sağlık ocağına kayıt yaptırmak ve aşı olmak şart mı kızlar. Aşı olmak mı yoksa olmamak mı iyi.

Biz taşındığımızdna kaydımız yoktu yeni yerde
Glein kayıt yaptırın diye aradılar
İzinli olduğum gün kaydımı yaptırdım

Utanmadan mi acaba adini inan bende koyamiyorum

bende var cep numarası vermelide zaten aklıma bişey takıldığında veya bi sorun yaşadığımda arayabiliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…