Benim saglik ocaginin beni tinladigi yok:) 15. Haftaya geldim be aradi ne sordu :)
inşallah hatalı değildir bidaha para mı vercem aynı teste...
yarın kendi doktoruma gidicem ona sorcam bakayım
sonraki ay da değiştiriyorum zaten doktorumu
Benim kaydım bile yoktu
Aradılar şaşırdım
Kaçak gibi hissettim kendimi :)
Amin tatlım çok sağolmaşallah canım allah sağlıkla kucagına almayı nasıp etsın
Canan karatay tv de suan d vitamini 100 un uzerine cikarin bebekler icin saglikli diooo
Canan karatay tv de suan d vitamini 100 un uzerine cikarin bebekler icin saglikli diooo
aa tamam işte benim aldıklarım gibi, bunlar çok rahat oluyor....
ben de yeni sütyen almak istiyorum da daha ne kadar büyüycek onu bilmiyorum bunlarla biraz daha idare etsem de sonra mı alsam diyorum o yüzden
kızlar vallahi canım şalgam suyu çektii :)
olsada içsek
emzirme önlüğü gördüm ben nette
Ama çocuk ağlamadan durur mu bilmem o örtünün altında
Hamileliğimin başından beri hergün iki bardak şalgam suyu içiyorum canım cok çektiği için :) Zararı bence tuzlu oluşunda..benim tansiyonum hep cok düşük oldugundan bi zararını görmedim ama tansıyon sorunun varsa dikkat et canım
İlk ayları bilmem ama 4-5 ay sonra inanılmaz faydalı ki o zamanları yaza gelecek bebelerin parkda bahçede kurtarıcı olacak benden demesi
Nerde satılır bilmiyorum netten alırım belki sırası gelince
e-bebek mağazasında görmüştüm on küsür lira bişeydi , nettende bulabilirsin tabi
Bebek çamaşırlaır için çamaşır yıkama filesine ne diyosunuz peki
O da lazım mı
kızlar bu yan yatış yastığı gereklimi kusma gibi durumlarda
Çamaşır yıkama filesini ilk kez duyuyorum da ben kendim uydurmuştum buna benzer bişey. Minicik çoraplar kapağın arasına sıkışabiliyor. Sadece çorapları koymalık yapmıştım ben :)
Çamaşır yıkama filesini ilk kez duyuyorum da ben kendim uydurmuştum buna benzer bişey. Minicik çoraplar kapağın arasına sıkışabiliyor. Sadece çorapları koymalık yapmıştım ben :)
Kesinlikle en gerekli şeylerden biri bence
Bende Solante pregna yüzümde sivilce yaptı hemde kapatıcı özelliği yoktu bu sebeple Avene'nin hem 50 faktör hemde bb krem gibi kapatıcı özelliği olan linkteki ürünü aldım daha güzel solante denGebelikte de önerilenden mi
Lila kutu
Popo daki kemik bebeğin yerles mesi için esiyor ağrı bu yüzden sonlara doğru daha da artiyoBenim de popişim acıyor resmen.özellikle sağım.
Yatıp kalkarken zorlanıyorum,bebekten mi şimdi bunlar?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?