2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

inşallah hatalı değildir bidaha para mı vercem aynı teste...

yarın kendi doktoruma gidicem ona sorcam bakayım
sonraki ay da değiştiriyorum zaten doktorumu

Yok canım testlerde ikili test vb.olanlarda ultrason haftası geçerli. Mesela adet tarihine göre 13 haftalik ultrasona göre ise 15 haftalik olan bebis lere 2 li test yapılmıyor. Gecmis diye

Canan karatay tv de suan d vitamini 100 un uzerine cikarin bebekler icin saglikli diooo

aa tamam işte benim aldıklarım gibi, bunlar çok rahat oluyor....

ben de yeni sütyen almak istiyorum da daha ne kadar büyüycek onu bilmiyorum bunlarla biraz daha idare etsem de sonra mı alsam diyorum o yüzden

Hamileyken bundan daha fazla büyümüyor , ama emzirme döneminde haliyle büyüyor o zamanlardada ben yarım atlet kullanıyorum göğüs pedi ile
kızlar vallahi canım şalgam suyu çektii :)

Yapamyın yaa tüh , canınızı çektirdim kocalara alo diyince alsın gelirken

emzirme önlüğü gördüm ben nette
Ama çocuk ağlamadan durur mu bilmem o örtünün altında

İlk ayları bilmem ama 4-5 ay sonra inanılmaz faydalı ki o zamanları yaza gelecek bebelerin parkda bahçede kurtarıcı olacak benden demesi

Aman çok şükür tansiyonum hep düşük olduğu için banada iyi geliyor , sevindim buna

Canan karatay tv de suan d vitamini 100 un uzerine cikarin bebekler icin saglikli diooo

Canan karatay seker yuklemesine izin vermiyor. Benim doktorumda izin vermiyor. Seker yuklemesi bebisimize zarar veriyormus. Nette arastrdgmda da yaptrlmasi gerekli diyor doktorlar. Kafam karisik ne yapmaliyizki acaba bu konuda ?

Bebek çamaşırlaır için çamaşır yıkama filesine ne diyosunuz peki
O da lazım mı

Bebek çamaşırlaır için çamaşır yıkama filesine ne diyosunuz peki
O da lazım mı

Çamaşır yıkama filesini ilk kez duyuyorum da ben kendim uydurmuştum buna benzer bişey. Minicik çoraplar kapağın arasına sıkışabiliyor. Sadece çorapları koymalık yapmıştım ben :)

kızlar bu yan yatış yastığı gereklimi kusma gibi durumlarda

Kesinlikle en gerekli şeylerden biri bence

Çamaşır yıkama filesini ilk kez duyuyorum da ben kendim uydurmuştum buna benzer bişey. Minicik çoraplar kapağın arasına sıkışabiliyor. Sadece çorapları koymalık yapmıştım ben :)

Bneim malzemem yok , 5-6 lira bişeymiş alırım o zaman

yan yatış yastığı + emzirme önlüğü +çamaşır filesi ok bunlar önemli alayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…