2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebek çamaşırlaır için çamaşır yıkama filesine ne diyosunuz peki
O da lazım mı

Evet özellikler çoraplar makine lastiği içinde kalıyo :) ben uzun bir süre kullandım.

kızlar bu yan yatış yastığı gereklimi kusma gibi durumlarda

Rahat 3 ay kullandım rahat birşey , bir emzirmede sağa bir emzirmede sola yatırıyordum :)

Kapatıcı özelliği aramıyorum ben aslında
Hafif çillerim var saırşın olduğum için
Gebelik lekelenmesi olmasın cildimde diye aldım
Memnunum, sivilce yapmadı

Teşekkürler
Aklımda bulunsun
Hepsini birden sipariş etmeyi düşünüyorum ilerleyen zamanlarda
Böyle pratik şeylere ihtiyacımız olacak

park yatak konusunda kararsızım 100-500 tl ye kadar park yatak var neye gore secmelıyız
bana da başta park yatak çok mantıklı geldi. ama hiç görmemiştim sadece tarif etmişlerdi.gördüm ay dedim bu mu ne bileyim çok basit duruyor yani rahatsız gibi düştü düşecek. onun ikea da çok uyguna çok güzel beşikler var. ben gerçi sallanan aradığım için onlar uymadı ama sallanma özelliği önemli değilse gayet kullanışlı beşikler var bak derim ikeaya.

Tetanoz aşısı da iyiymiş
Özellikle sezeryanda
canım ben onu araştırdım doktorla da konuştum. tetanoz aşısı canlı bir aşı olmadığı için yaptırılması iyiymiş. sezaryen normal farketmiyor. seni ve aynı zamanda bebeği koruyan bir aşı. iyiymiş yani ben daha yeni oldum 5 gün önce. sağlık ocağı aradı zaten. bir problem yaratmadı.

bende var cep numarası vermelide zaten aklıma bişey takıldığında veya bi sorun yaşadığımda arayabiliyorum
bizimki de vermedi. ama hastaneye gittiğimiz için. özele gitsek verirdi. ama benm gittiğim hastane zaten özel ve ekstra bir durum yaşamadım hamilelelikte niye özeline geleyim demi ? bilmiyorum vermedi telefonunu. bir de 2500 doğum masrafı pahalı mı normal mi bilemedim kızlar fikir verin istanbul için ???

Bende de kansızlık var
9,9 çıkmıştı
Demir hapını da düzenli içemiyorum

Çekirdekli kuru üzüme başladım bugün
Napalım ilaç niyetine yiyecez artık

Canım bende demir hapini icemiyorum. 3 gündür ibrahim Saraçoğlu nun hamileler için önerdiği kereviz ıspanak kürünü yapıyorum 21 boyunca kullanın diyor. Sonra test yaptiracagim bakalım sonuç ne çıkar

Bende park yatagin kurulusuna netteen baktim dedigin gibi cok basit bisey geldi banada

bende bunu çok merak ediyorum, bilen varsa yazsın lütfen :)
Hayır değiştirmez takvimini doldurana kadar beklenir normal doğumda. Ben oğlumu tüp bebek olduğu için ve ileri yaş hamileliği olduğu için sezaryen ile dünyaya getirdim 39 hafta bitince aldık bebeği. Bu aylarda genelde hep önde gider ama 28. Haftadan sonra ailenin genetik yapısına bağlı olarak ya tam haftası ya bir yada 2 hafta geri yada 1 yada 2 hafta önde gider gelişimi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…