Bebek çamaşırlaır için çamaşır yıkama filesine ne diyosunuz peki
O da lazım mı
kızlar bu yan yatış yastığı gereklimi kusma gibi durumlarda
Bende Solante pregna yüzümde sivilce yaptı hemde kapatıcı özelliği yoktu bu sebeple Avene'nin hem 50 faktör hemde bb krem gibi kapatıcı özelliği olan linkteki ürünü aldım daha güzel solante den
http://www.dermobakim.com/avene-cre...EBg992Z1XlZgBcgIp-PEOjBGDYDGXIophoChRTw_wcB#0
Herhalde hamilelğin en keyifli kısmıdır :) Bende tık yokkızlar iki gündür karnımda kelebek gibi ucusmalar hissediyorum, var mı benim gibi hisseden :)
bana da başta park yatak çok mantıklı geldi. ama hiç görmemiştim sadece tarif etmişlerdi.gördüm ay dedim bu mu ne bileyim çok basit duruyor yani rahatsız gibi düştü düşecek. onun ikea da çok uyguna çok güzel beşikler var. ben gerçi sallanan aradığım için onlar uymadı ama sallanma özelliği önemli değilse gayet kullanışlı beşikler var bak derim ikeaya.park yatak konusunda kararsızım 100-500 tl ye kadar park yatak var neye gore secmelıyız
Güzel fikir :)kızlarr facebookta 2015 mart anneleri diye bi grup kursak toplaşsak orada olmaz mı bu işten anlayan bi arkadaş ilgilense nasıl olur
darısı başıma inşallah :) çarşamba bende gidiyorum doktora bakalım hayırlısıyla.merhaba kızlar bende geçen hafta ögrendim bebişimin cinsiyetini ama yazamadım tatilde oldugum için veee kızımm olcak :)
Harika haber tebrik ederim :)merhaba kızlar bende geçen hafta ögrendim bebişimin cinsiyetini ama yazamadım tatilde oldugum için veee kızımm olcak :)
canım ben onu araştırdım doktorla da konuştum. tetanoz aşısı canlı bir aşı olmadığı için yaptırılması iyiymiş. sezaryen normal farketmiyor. seni ve aynı zamanda bebeği koruyan bir aşı. iyiymiş yani ben daha yeni oldum 5 gün önce. sağlık ocağı aradı zaten. bir problem yaratmadı.Tetanoz aşısı da iyiymiş
Özellikle sezeryanda
bizimki de vermedi. ama hastaneye gittiğimiz için. özele gitsek verirdi. ama benm gittiğim hastane zaten özel ve ekstra bir durum yaşamadım hamilelelikte niye özeline geleyim demi ? bilmiyorum vermedi telefonunu. bir de 2500 doğum masrafı pahalı mı normal mi bilemedim kızlar fikir verin istanbul için ???bende var cep numarası vermelide zaten aklıma bişey takıldığında veya bi sorun yaşadığımda arayabiliyorum
sanırım bünyeden bünyeye değişiyor. benim ilk aşımda bir hafta kolumu bil kaldıramadım. ama ikinci aşıda daha hafif geçti.Çok acıyo kol şişiyo filan dediler
Öyle mi
Canim ben istanbuldayim. Sen oyle diyince bende vazgectim devlet hastanesine gitmekten, artik bekliycem ayin 13 une kadar
İnşallahh gönlüne göre güzel haberler alırsın canım
Edirnedeyim.burda bilindik bir mağaza var ordan aldık hepsini.istanbuldamısınız canım nerden alısverıs yaptınız
Tşkler cevap içinPopo daki kemik bebeğin yerles mesi için esiyor ağrı bu yüzden sonlara doğru daha da artiyo
Bende de kansızlık var
9,9 çıkmıştı
Demir hapını da düzenli içemiyorum
Çekirdekli kuru üzüme başladım bugün
Napalım ilaç niyetine yiyecez artık
Bende park yatagin kurulusuna netteen baktim dedigin gibi cok basit bisey geldi banadabana da başta park yatak çok mantıklı geldi. ama hiç görmemiştim sadece tarif etmişlerdi.gördüm ay dedim bu mu ne bileyim çok basit duruyor yani rahatsız gibi düştü düşecek. onun ikea da çok uyguna çok güzel beşikler var. ben gerçi sallanan aradığım için onlar uymadı ama sallanma özelliği önemli değilse gayet kullanışlı beşikler var bak derim ikeaya.
Hayır değiştirmez takvimini doldurana kadar beklenir normal doğumda. Ben oğlumu tüp bebek olduğu için ve ileri yaş hamileliği olduğu için sezaryen ile dünyaya getirdim 39 hafta bitince aldık bebeği. Bu aylarda genelde hep önde gider ama 28. Haftadan sonra ailenin genetik yapısına bağlı olarak ya tam haftası ya bir yada 2 hafta geri yada 1 yada 2 hafta önde gider gelişimi.bende bunu çok merak ediyorum, bilen varsa yazsın lütfen :)
Ben varım arkadaşımaranizzda bunalima girdiginu hisseden var mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?