2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

benim cildim akneye egilimli. Sik sik sivilce cikar. Buna ragmen solante hic sivilce yapmadı. Bir de bu krem hamilelere ozel. Gebelik maskesi falan olmasin diye icerigi ona gore. Ama tabi her cilt de aynı değil

Canan karatay seker yuklemesine izin vermiyor. Benim doktorumda izin vermiyor. Seker yuklemesi bebisimize zarar veriyormus. Nette arastrdgmda da yaptrlmasi gerekli diyor doktorlar. Kafam karisik ne yapmaliyizki acaba bu konuda ?

Ya o seker yüklemesi benin hic icime sinmiyor zaten istemiyorum da aslında yaptirmak bakalim dr um ne diyecek

Kizlar bugun melegimi gordum kesin kizim oluyor hatta cinsel organini bile gosterdi doktor kesin degismez dedi asiyi sordum yaptir tavsiye ettigimiz bisey saglik bakanliginin onerdigi asilar dedim liearac i sordum yuzunu eksitti piyasaya girmeye calisiyo catlayacagi varsa her turlu catlar engelleyen bisey yok sadece nemmli tutarsan daha az acir dedi vitamin falan kullanayimmi dedim mumkun oldugunca disardan bisey kullanma demir hapini ic sadece dedi hareketlerini 20, haftadan itibaren hissedebilirsin dedi bebisim 150 gr olmus cok tatliydi her yerini gordum

Merhaba ; 1 Mart 2015 doğum gözüküyor 3 kez doktora gittim ilk 2 aylıkken erkek olacağını söyledi 3. ayda %80 kız olduğunu söyledi ve şuan 4. ayım dayım bu gidişimde yine erkek dedi en son alıştığım kız bebeğe ismiyle seslenmeye başlamıştım ve şimdi kendimi erkek bebeğe adapte etmeye çalışıyorum çok zor oluyor siz doktorlarınıza lütfen kesin görene kadar hiç bir şekilde cinsiyet söyletmeyin .

Allah kucağımıza almayı nasip etsin sağlığıyla inşallah...

Gözün aydın sağlıjkla kucağına alırsın inşlh sanırım yakın senle gebeliğimz bende büyük ihtiml cuma öğrenicm cinsiyetini aşırı heycanlıyım zamn geçmiyo

İnsan adapte olamz ki keşke doktorun netleşmeden söylemeseymş neyse sağlığı yerinde olsynda kız veya erkek

facede ben grup kurmuştum arkadaşlar ama burda söylemek yasak diye bişey demedim dileyen gelebilir 2015 mart anneleri
facede cıkmıyor cnm link olarak atsan daha iyi olur özel msj da atabilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…