Güzel fikir :)
Bu arada facebook ta birçok sorunun cevabını bulabileceğiniz güzel bir gurup var bebek yapım bakım onarım adında beybo kısacası :) link https://www.kadinlarkulubu.com/BebekYapimBakimOnarim/?fref=ts
ben bebek kıyafetlerini zaten ayrı yıkıyorum gerçi minik minik oluyor ama bence gerek yok .eger kendi kıyafetlerinle yıkanacaksa olabilirBebek çamaşırlaır için çamaşır yıkama filesine ne diyosunuz peki
O da lazım mı
Solante pregna yaz boyu kullandim da. Cok yogun old icin hava da birazben yaz kış güneş kremi kullanıyorum sebamed vermişti doktor sebamedde kaldım yıllardır sivilce falanda çıkmıyor
Sagol canimhttp://www.resmigazete.gov.tr/eskiler/2011/04/20110415-17.htm
buldum canım linki bu 15.04.2011 tarihli 27906 sayılı kamu personeli genel tebliği
benim cildim akneye egilimli. Sik sik sivilce cikar. Buna ragmen solante hic sivilce yapmadı. Bir de bu krem hamilelere ozel. Gebelik maskesi falan olmasin diye icerigi ona gore. Ama tabi her cilt de aynı değilBende Solante pregna yüzümde sivilce yaptı hemde kapatıcı özelliği yoktu bu sebeple Avene'nin hem 50 faktör hemde bb krem gibi kapatıcı özelliği olan linkteki ürünü aldım daha güzel solante den
http://www.dermobakim.com/avene-cre...EBg992Z1XlZgBcgIp-PEOjBGDYDGXIophoChRTw_wcB#0
Dr bugun devit-3 verdi kış geliyor diye. Hamilelik boyunca kullanacağımCanan karatay tv de suan d vitamini 100 un uzerine cikarin bebekler icin saglikli diooo
Aynen ya beni de tinmiyor. Ustelik arayip haber de vermistimBenim saglik ocaginin beni tinladigi yok:) 15. Haftaya geldim be aradi ne sordu :)
Bilmiyorum ki :shamileyken d vitamini ilacı kullanılıyor mu
D vitamini olan besinler ne acaba
Canan karatay seker yuklemesine izin vermiyor. Benim doktorumda izin vermiyor. Seker yuklemesi bebisimize zarar veriyormus. Nette arastrdgmda da yaptrlmasi gerekli diyor doktorlar. Kafam karisik ne yapmaliyizki acaba bu konuda ?
Dr bugun devit-3 verdi kış geliyor diye. Hamilelik boyunca kullanacağım
İnş canım. Allah gönlüne göre versn inşallah hbr ver bizededarısı başıma inşallah :) çarşamba bende gidiyorum doktora bakalım hayırlısıyla.
Gözün aydın sağlıjkla kucağına alırsın inşlh sanırım yakın senle gebeliğimz bende büyük ihtiml cuma öğrenicm cinsiyetini aşırı heycanlıyım zamn geçmiyoKizlar bugun melegimi gordum kesin kizim oluyor hatta cinsel organini bile gosterdi doktor kesin degismez dedi asiyi sordum yaptir tavsiye ettigimiz bisey saglik bakanliginin onerdigi asilar dedim liearac i sordum yuzunu eksitti piyasaya girmeye calisiyo catlayacagi varsa her turlu catlar engelleyen bisey yok sadece nemmli tutarsan daha az acir dedi vitamin falan kullanayimmi dedim mumkun oldugunca disardan bisey kullanma demir hapini ic sadece dedi hareketlerini 20, haftadan itibaren hissedebilirsin dedi bebisim 150 gr olmus cok tatliydi her yerini gordum
İnsan adapte olamz ki keşke doktorun netleşmeden söylemeseymş neyse sağlığı yerinde olsynda kız veya erkekMerhaba ; 1 Mart 2015 doğum gözüküyor 3 kez doktora gittim ilk 2 aylıkken erkek olacağını söyledi 3. ayda %80 kız olduğunu söyledi ve şuan 4. ayım dayım bu gidişimde yine erkek dedi en son alıştığım kız bebeğe ismiyle seslenmeye başlamıştım ve şimdi kendimi erkek bebeğe adapte etmeye çalışıyorum çok zor oluyor siz doktorlarınıza lütfen kesin görene kadar hiç bir şekilde cinsiyet söyletmeyin .
Allah kucağımıza almayı nasip etsin sağlığıyla inşallah...
facede cıkmıyor cnm link olarak atsan daha iyi olur özel msj da atabilirsinfacede ben grup kurmuştum arkadaşlar ama burda söylemek yasak diye bişey demedim dileyen gelebilir 2015 mart anneleri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?