- 22 Eylül 2014
- 30
- 4
- 13
- 40
Amin inşallah :)İnsan adapte olamz ki keşke doktorun netleşmeden söylemeseymş neyse sağlığı yerinde olsynda kız veya erkek
Yaa 12. Haftada kemik yapısına göre tahmin ediyorlar sanırım ama cinsiyeti görse bile anlaşılmazmış en net sonuç bu haftalarımızda öğreniliyor inşallah gösterir doktorda umarım doğru tahminde bulunmuştur :)) çevremdeki herkes kızlar göstermez kesin senin kız diyorlar ama bakalım ben pek inanmıyorum hayırlısı artık 3 hafta nasıl dayanılır bilmem :)
Hadi canım benim gözünüz Aydın çok sevindimDoktorum doğru tahmin etmiş :)
Bi kızım olacak inşaallah ♡♡♡
Canım günaydın geçmiş olsun öncelikle salgın hastalık var şuan grip ateş kusma ishal kusma dışında herhangi birşey yaşıyormusun dikkat et kendineGünaydın kızlar dün akşam 16:00 gibi iş yerinde cok kötü oldum hiç kusmayan ben kustum ve bir baş ağrısı başladı serviste kusmamak için zor tuttum kendimi iner inmez istifra ettim zaten eve gelir gelmez tekrar kustum ve baş ağrısı mide bulantısı ile uyudum sabah uyandım mide bulantım devam ediyor baş ağrım geçmiş servisteyim şimdide umarım artmaz
Geçmiş olsun,tutuyor herkesi bu ara Salgın.Günaydın kızlar dün akşam 16:00 gibi iş yerinde cok kötü oldum hiç kusmayan ben kustum ve bir baş ağrısı başladı serviste kusmamak için zor tuttum kendimi iner inmez istifra ettim zaten eve gelir gelmez tekrar kustum ve baş ağrısı mide bulantısı ile uyudum sabah uyandım mide bulantım devam ediyor baş ağrım geçmiş servisteyim şimdide umarım artmaz
Bende park yatagin kurulusuna netteen baktim dedigin gibi cok basit bisey geldi banada
Günaydın kızlar dün akşam 16:00 gibi iş yerinde cok kötü oldum hiç kusmayan ben kustum ve bir baş ağrısı başladı serviste kusmamak için zor tuttum kendimi iner inmez istifra ettim zaten eve gelir gelmez tekrar kustum ve baş ağrısı mide bulantısı ile uyudum sabah uyandım mide bulantım devam ediyor baş ağrım geçmiş servisteyim şimdide umarım artmaz
Geçmiş olsun canım ama Salgın var o yüzden de olabilir dikkat et kendinegünaydın anneler bu sabah yine tam bittiğini sandım mide bulantım yüzünden iyi değilim
grup kurucak anlayan birilerinin yardımcı olması lazım bizeGüzel fikir :)
Bu arada facebook ta birçok sorunun cevabını bulabileceğiniz güzel bir gurup var bebek yapım bakım onarım adında beybo kısacası :) link https://www.kadinlarkulubu.com/BebekYapimBakimOnarim/?fref=ts
canım ben aratınca bulamıyorum link atar mısınfacede ben grup kurmuştum arkadaşlar ama burda söylemek yasak diye bişey demedim dileyen gelebilir 2015 mart anneleri
bana da başta park yatak çok mantıklı geldi. ama hiç görmemiştim sadece tarif etmişlerdi.gördüm ay dedim bu mu ne bileyim çok basit duruyor yani rahatsız gibi düştü düşecek. onun ikea da çok uyguna çok güzel beşikler var. ben gerçi sallanan aradığım için onlar uymadı ama sallanma özelliği önemli değilse gayet kullanışlı beşikler var bak derim ikeaya.
Günaydın kızlar dün akşam 16:00 gibi iş yerinde cok kötü oldum hiç kusmayan ben kustum ve bir baş ağrısı başladı serviste kusmamak için zor tuttum kendimi iner inmez istifra ettim zaten eve gelir gelmez tekrar kustum ve baş ağrısı mide bulantısı ile uyudum sabah uyandım mide bulantım devam ediyor baş ağrım geçmiş servisteyim şimdide umarım artmaz
2 aylıkken nası cinsiyet söylüyolar daha bebeğin cinsiyeti oluşmadanMerhaba ; 1 Mart 2015 doğum gözüküyor 3 kez doktora gittim ilk 2 aylıkken erkek olacağını söyledi 3. ayda %80 kız olduğunu söyledi ve şuan 4. ayım dayım bu gidişimde yine erkek dedi en son alıştığım kız bebeğe ismiyle seslenmeye başlamıştım ve şimdi kendimi erkek bebeğe adapte etmeye çalışıyorum çok zor oluyor siz doktorlarınıza lütfen kesin görene kadar hiç bir şekilde cinsiyet söyletmeyin .
Allah kucağımıza almayı nasip etsin sağlığıyla inşallah...
bolbol su iç geçmiş olsunboğaz agrısından uyuyamıyorum.. sinirlerim bozuldu. ateşim yok ama butun bedenım yanıyo sankı ruhum daralıyo basıyo her yer benıoofff offf
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?