2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Doktorum doğru tahmin etmiş :)

Bi kızım olacak inşaallah ♡♡♡

boğaz agrısından uyuyamıyorum.. sinirlerim bozuldu. ateşim yok ama butun bedenım yanıyo sankı ruhum daralıyo basıyo her yer benı oofff offf

Günaydın kızlar dün akşam 16:00 gibi iş yerinde cok kötü oldum hiç kusmayan ben kustum ve bir baş ağrısı başladı serviste kusmamak için zor tuttum kendimi iner inmez istifra ettim zaten eve gelir gelmez tekrar kustum ve baş ağrısı mide bulantısı ile uyudum sabah uyandım mide bulantım devam ediyor baş ağrım geçmiş servisteyim şimdide umarım artmaz

Canım günaydın geçmiş olsun öncelikle salgın hastalık var şuan grip ateş kusma ishal kusma dışında herhangi birşey yaşıyormusun dikkat et kendine

Günaydın herkese...

Geçmiş olsun,tutuyor herkesi bu ara Salgın.
serviste giderken çoğu zaman benim de midem çok kötü oluyor.öne oturmaya çalışıyorum hep.

Keske rapor alip gitmeseydin bugun... Bi tansiyonunu da olctur istersen

cnm ıkeaaya baktım 200-700 kadar besık vardı 200 lukler ve biraz ustu saglam degıller suntalar ve sabıt kalıyorlar dedıgın gıbı sallanma aparatı yok 700 lıralık bır besıgıde alıp 1 sene kullanıp kaldırmam gerekcek park yatak ebat olarak daha buyuk ve ıkı kademelı cocuk ıcınden cıkamıyor sallanma apartıda var ve sık modellerıde bulunuyor ben oda yapmayacagım ıcın basta onu kullanıcam hem hareket ettırmen daha rahat tasıması kolay :)

çok üzüldüm canım bu halde çalışmak ne kadar zor inş hemencecik iyileşirsin bende nezle oldum işyerinde camın önündeyim Allahtan kötü hissetmiyorum sanırım ayakta atlatıcam

2 aylıkken nası cinsiyet söylüyolar daha bebeğin cinsiyeti oluşmadan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…