2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Saolun kızlar hepiniz daha kötüleşirsem izin alırım dedim ama iyiyim çok şükür aman sizde dikkat edin kendinize.

Gunaydın kızlar. iki hafta önce ikili test yaptırdım. dün dr randevum vardı. ikili testin sonucu negatif çıktı. ama biyokimyasal risk 1/62. PAP-A ve f-hcg değerleri tek başına down'a yakın; ama sonuç negatif. Bu durumda ne olur ne olmaz diye dörtlü test yapıyoruz dedi. 3 hafta sonraya randevu verdi. ama benim moralim çok bozuldu. eşime dedim ya prena test ya da amniyosentez yaptıracağım. dörtlü test de sonuçta kesin değil ki. prena da ucuz bir test değil. sanırım eşim de düşündü taşındı. git prena testi yaptır dedi. bugün tekrar dr'umla görüşeceğim. moralim çok bozuk.

Benim dr.um 12. haftamda %70 ihtimalle erkek demişti. 15. haftamın sonunda da %100 erkek dedi. Artık 4 boyutlu ultrasonda herşeyi daha erken ve ayrıntılı görebiliyorlar. Fakat bir kısmında vasat ultrason cihazları var. tabi dr.un tecrübesi de sanırım önemli. Allah hepimizin meleklerine sağlık versin, elimize almayı nasip etsin bize inşallah.

bir arkadaşa 4. boyutluya kadar erkek demiş 2 ayrı doktor:) 5 aylıkken kız olduğu ortaya çıkmışş:::):))napıcaz bilmiyorum sarımı alsak eşyaları.sağlıklı hayırlı olsunlarrr

Amniyosentez yaptırma cnm .digerini yaptır biraz daha fazla para verirsin ama en azından riske girmezsin.inşallah sonuçlarında temiz çıkar

boğaz agrısından uyuyamıyorum.. sinirlerim bozuldu. ateşim yok ama butun bedenım yanıyo sankı ruhum daralıyo basıyo her yer benı oofff offf
ben de dün gece aynıydım.boğazlarım çok ağrıyordu.şimdi de vücudum dökülüyor sanki.gece kalkıp bir tatlı kaşığı balın üzerine limon damlatıp yuttum iyi geldi.sen de dene istersen.ilaç da içemiyoruz offf..

çok geçmiş olsun..

kizlar bu bebisler ne zaman oynayacak annem 3.5 / 4 aylikken dedi de suan 15 ci haftanin icindeyim geceleri karnimda birseyler hissediyorumda gaz mi bebis mi anlayamiyorum biraz endise ediyorum ilk gebeligimde doktora mi gitsem ne yapsam bir soyleyin ne olur

Bebeği 15 te hisseden de var 19 haftada hisseden de
Ama en fazla gaz ya da damar atmaıs olabilir, ne olacak ki doktora gitmene gerek yok

Bende çok merak ediyorum. 15+4 teyim. Hala tık yok Bence normal endişe etme. Özellikle ilk gebeliklerde daha geç hissediliyormuş, 20. haftaya kadar süremiz var. :)

bir arkadaşa 4. boyutluya kadar erkek demiş 2 ayrı doktor:) 5 aylıkken kız olduğu ortaya çıkmışş:::):))napıcaz bilmiyorum sarımı alsak eşyaları.sağlıklı hayırlı olsunlarrr
valla ne gülerim ama
valla bir ay sonra hadi vazgeçtim kızın olacak dese dr. ne gülerim ama
kıyafet hiç bir şey almadım henüz. sadece 10 yıl sonra hamile olduğumu öğrendiğim gün gidip uğur olsun diye bir kız bir erkek çorabı aldım. onlar duruyor. Birde hediye gelenler var. kırmızı bir çift ayakkabı.(unisex) ama yinede alacak olduğum herşeyin parasını Dr.dan isterim valla

ben hep kız hissetmiştim.doktora cinsiyetini sormadım bile.kendisi direk %90 dedi bebeğin duruşuna bakarak.hemde annem ve kayınvaldemin yanına.yüksek oran söylediği için bikaç elbise aldık,oğlum olarak sevmeye bile başladık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…