benım doktorumda 12. hafta da yuksek ıhtımal kız dedı ısrar edınce soyledı ama bencede tahmınler ınsanları etkılıyor. birde erkek daha cabuk gosterırmıs.2 aylıkken nası cinsiyet söylüyolar daha bebeğin cinsiyeti oluşmadan
Benim dr.um 12. haftamda %70 ihtimalle erkek demişti. 15. haftamın sonunda da %100 erkek dedi. Artık 4 boyutlu ultrasonda herşeyi daha erken ve ayrıntılı görebiliyorlar. Fakat bir kısmında vasat ultrason cihazları var. tabi dr.un tecrübesi de sanırım önemli. Allah hepimizin meleklerine sağlık versin, elimize almayı nasip etsin bize inşallah.
Amniyosentez yaptırma cnm .digerini yaptır biraz daha fazla para verirsin ama en azından riske girmezsin.inşallah sonuçlarında temiz çıkarGunaydın kızlar. iki hafta önce ikili test yaptırdım. dün dr randevum vardı. ikili testin sonucu negatif çıktı. ama biyokimyasal risk 1/62. PAP-A ve f-hcg değerleri tek başına down'a yakın; ama sonuç negatif. Bu durumda ne olur ne olmaz diye dörtlü test yapıyoruz dedi. 3 hafta sonraya randevu verdi. ama benim moralim çok bozuldu. eşime dedim ya prena test ya da amniyosentez yaptıracağım. dörtlü test de sonuçta kesin değil ki. prena da ucuz bir test değil. sanırım eşim de düşündü taşındı. git prena testi yaptır dedi. bugün tekrar dr'umla görüşeceğim. moralim çok bozuk.
Amniyosentez yaptırma cnm .digerini yaptır biraz daha fazla para verirsin ama en azından riske girmezsin.inşallah sonuçlarında temiz çıkar
3lü yapılmadan 4lümü istedi
ben de dün gece aynıydım.boğazlarım çok ağrıyordu.şimdi de vücudum dökülüyor sanki.gece kalkıp bir tatlı kaşığı balın üzerine limon damlatıp yuttum iyi geldi.sen de dene istersen.ilaç da içemiyoruz offf..boğaz agrısından uyuyamıyorum.. sinirlerim bozuldu. ateşim yok ama butun bedenım yanıyo sankı ruhum daralıyo basıyo her yer benıoofff offf
çok geçmiş olsun..Günaydın kızlar dün akşam 16:00 gibi iş yerinde cok kötü oldum hiç kusmayan ben kustum ve bir baş ağrısı başladı serviste kusmamak için zor tuttum kendimi iner inmez istifra ettim zaten eve gelir gelmez tekrar kustum ve baş ağrısı mide bulantısı ile uyudum sabah uyandım mide bulantım devam ediyor baş ağrım geçmiş servisteyim şimdide umarım artmaz
kizlar bu bebisler ne zaman oynayacak annem 3.5 / 4 aylikken dedi de suan 15 ci haftanin icindeyim geceleri karnimda birseyler hissediyorumda gaz mi bebis mi anlayamiyorumbiraz endise ediyorum ilk gebeligimde doktora mi gitsem ne yapsam bir soyleyin ne olur
Bende çok merak ediyorum. 15+4 teyim. Hala tık yokkizlar bu bebisler ne zaman oynayacak annem 3.5 / 4 aylikken dedi de suan 15 ci haftanin icindeyim geceleri karnimda birseyler hissediyorumda gaz mi bebis mi anlayamiyorumbiraz endise ediyorum ilk gebeligimde doktora mi gitsem ne yapsam bir soyleyin ne olur
valla ne gülerim amabir arkadaşa 4. boyutluya kadar erkek demiş 2 ayrı doktor:) 5 aylıkken kız olduğu ortaya çıkmışş:::):))napıcaz bilmiyorum sarımı alsak eşyaları.sağlıklı hayırlı olsunlarrr
valla bir ay sonra hadi vazgeçtim kızın olacak dese dr. ne gülerim amabir arkadaşa 4. boyutluya kadar erkek demiş 2 ayrı doktor:) 5 aylıkken kız olduğu ortaya çıkmışş:::):))napıcaz bilmiyorum sarımı alsak eşyaları.sağlıklı hayırlı olsunlarrr
evet direkt dortlu istedi. Ama ben prena test yaptiracagim. Gerci bugun dr'a ulasamadim. 11e kadar calisiyormus. Yarin inşallah3lü yapılmadan 4lümü istedi
valla ne gülerim ama
valla bir ay sonra hadi vazgeçtim kızın olacak dese dr. ne gülerim ama
kıyafet hiç bir şey almadım henüz. sadece 10 yıl sonra hamile olduğumu öğrendiğim gün gidip uğur olsun diye bir kız bir erkek çorabı aldım. onlar duruyor. Birde hediye gelenler var. kırmızı bir çift ayakkabı.(unisex) ama yinede alacak olduğum herşeyin parasını Dr.dan isterim valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?