Merhaba kizlar 2 gundur bisi fark ettim elimi gobegime koyiyorum gobegim buz gibi vucud sicak hatta fazlasiyla sicaklasiyorum ama gobek buz gibi nedeni ne olabilir ?
Bugun sağlık ocağına gittim kaydımı yaptırayım diye oradaki ebe MONOVİT D3 diye bir damla kullanmamı söyledi. Prospektüsüne baktığımda hamilelikte kullanılmamalıdır diye yazıyor. Doktoruma sorucam kullanmıcam ama d vitamini tahlili falan yapmadan kafasına göre nasıl veriyorki böyle bir ilacı.
Rukset hanım. Amin inşIns sonucun iyi cikar canim.herseyin hayirlisi iyi haberlerini bekliyorum doktorun gazi beymiydi senin canim
Evet amniyosentez yerine bu daha güvenli. İnş öyle olur. Senin adına sevindimBenim de total sonuc 1/9000 di ama kan sonucum 1/500 diye pipiriklendim hic gerek yok demelerine ragmen harmony test ysptirdim temiz cikti cok sukur. Gelab'ta 1950 lira nakitte de 1850 verdim.
Bariz risk yokken amniyosentez yaptirma bence, Allah korusun durduk yere riskine girme onun da. Bi de icin rahat olsun cok buyuk cogunlugu temiz cikiyormus harmony testlerin de
Merhaba kizlar 2 gundur bisi fark ettim elimi gobegime koyiyorum gobegim buz gibi vucud sicak hatta fazlasiyla sicaklasiyorum ama gobek buz gibi nedeni ne olabilir ?
Rukset hanım. Amin inş
Ense 1.7, burun kemiği de görüldü. Usg bulgularında problem yok. Ama hormonal değerler riski çıktı. Umarım iyi olurHimm doğru canim ya aynıydı drlarimiz.olus hanim mi yapti ikili testi ultrasonu ense kalinligin kac ciktiki canım ve burun kemigi fln gördünüz mu?icini ferah tut ins hayirlisiyla iyi cikacaktir sonuç
bugun bende giydim lcw den almıstım
Kızlar
Ense 1.7, burun kemiği de görüldü. Usg bulgularında problem yok. Ama hormonal değerler riski çıktı. Umarım iyi olur
Sağol canımNormal cikmis aynen ,bence bi sorub yoktur canim stres yapip bebeğini uzme annesi
yariim86 banada link atarmısın özelden facebooktaki grubunu
güzelmiş ama bebeğe zararı olmasın onun yerine steteskop almak daha mantıklı değilmikızlar şu cihaza bi bakar mısınız çok cazip değil mi bebeği dinleyebilmek
http://urun.gittigidiyor.com/bebek-anne/angel-sound-bebek-sesi-cihazi-kargo-bedava-128328260
kızlar şu cihaza bi bakar mısınız çok cazip değil mi bebeği dinleyebilmek
http://urun.gittigidiyor.com/bebek-anne/angel-sound-bebek-sesi-cihazi-kargo-bedava-128328260
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?