2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Merhaba kizlar 2 gundur bisi fark ettim elimi gobegime koyiyorum gobegim buz gibi vucud sicak hatta fazlasiyla sicaklasiyorum ama gobek buz gibi nedeni ne olabilir ?

Benimde öyle
Bende krem ya da bebe yağı kullandığım için snaıyordum

Ben tiroid hapım dışında bişey kullanmıyorum
Burda herkes değişik ilaç adı yazıyo ama bana doktor mu yazmayı unutuyo gerek yok mu diye yazmıyo anlamaıdm ben

Evet amniyosentez yerine bu daha güvenli. İnş öyle olur. Senin adına sevindim

Merhaba kizlar 2 gundur bisi fark ettim elimi gobegime koyiyorum gobegim buz gibi vucud sicak hatta fazlasiyla sicaklasiyorum ama gobek buz gibi nedeni ne olabilir ?

Evet benimde öyle , ilk gebeliğimdede öyle olduğu için endişelenmedim haliyle . Bilimsel açıklamasını bilmiyorum ama endişe edecek bişey değil

Rukset hanım. Amin inş

Himm doğru canim ya aynıydı drlarimiz.olus hanim mi yapti ikili testi ultrasonu ense kalinligin kac ciktiki canım ve burun kemigi fln gördünüz mu?icini ferah tut ins hayirlisiyla iyi cikacaktir sonuç

Kızlar
Himm doğru canim ya aynıydı drlarimiz.olus hanim mi yapti ikili testi ultrasonu ense kalinligin kac ciktiki canım ve burun kemigi fln gördünüz mu?icini ferah tut ins hayirlisiyla iyi cikacaktir sonuç
Ense 1.7, burun kemiği de görüldü. Usg bulgularında problem yok. Ama hormonal değerler riski çıktı. Umarım iyi olur

Kızlar testlerle ilgili bilgi aldım. Prena test trizomi 13-18-21'e bakıyor. fiyat 2000. Almanya'ya gidiyor örnek. Bir de MaterniT21 testi varmış. Trizomi 13-18-21 dahil tolam 17 sendroma bakıyormuş. Fiyatı 2800 tl. Örnek ABD'ye gidiyor. İki test de net sonuçlar veriyormuş. Normal-anormal şeklinde. Bu fiyatlar tabi sigorta indirim fiyatları. Bazı sigorta şirketleri prena testi tıbbi gereklilik durumunda bir kısmını karşılıyormuş. Ama MaterniT21 konusunda bilmiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…