Merhaba arkadaslar ben dun zor bir gece gecirdim, kanamam olunca hemen doktota gittik ultrasondan bakti cok sukur icerde kanama alani yok ve bebegim kendince hareketler ediyodu, tedbir amacli igne vurdular ve serum taktilar. Sabaha kadar musaade altinda olmam gerektigini soylediler. Sabah kendi doktorum geldi progestan ve 5 gunluk igne verip ptesi kontrole cagirdi. Rabbim hepimize yardimci olsun
profilinizdeki hamilelik takvimini nasıl eklediniz acaba?
profilinizdeki hamilelik takvimini nasıl eklediniz acaba?
çok geçmiş olsun..Merhaba arkadaslar ben dun zor bir gece gecirdim, kanamam olunca hemen doktota gittik ultrasondan bakti cok sukur icerde kanama alani yok ve bebegim kendince hareketler ediyodu, tedbir amacli igne vurdular ve serum taktilar. Sabaha kadar musaade altinda olmam gerektigini soylediler. Sabah kendi doktorum geldi progestan ve 5 gunluk igne verip ptesi kontrole cagirdi. Rabbim hepimize yardimci olsun
http://www.hepsiburada.com/liste/pr...tive.kategori-genel.product&propertyname=Renk
BEBEK BAKIM ÇANTASI bakmadan olmaz sizce sırtmı omuz çantasımı ?
Ama oradan girince bebeğinizin tahmini doğum tarihini girin yazıyor.Kişisel bilgilerde öyle bir alan yok ki????Takvimleirn sonundaki şu yazıya tıklayınca yapabilirsin
Hamilelik Günlüğünü İmza alanına eklemek için tıklayın
Ama oradan girince bebeğinizin tahmini doğum tarihini girin yazıyor.Kişisel bilgilerde öyle bir alan yok ki????
http://www.hepsiburada.com/liste/pr...tive.kategori-genel.product&propertyname=Renk
BEBEK BAKIM ÇANTASI bakmadan olmaz sizce sırtmı omuz çantasımı ?
Merhaba arkadaslar ben dun zor bir gece gecirdim, kanamam olunca hemen doktota gittik ultrasondan bakti cok sukur icerde kanama alani yok ve bebegim kendince hareketler ediyodu, tedbir amacli igne vurdular ve serum taktilar. Sabaha kadar musaade altinda olmam gerektigini soylediler. Sabah kendi doktorum geldi progestan ve 5 gunluk igne verip ptesi kontrole cagirdi. Rabbim hepimize yardimci olsun
Eğer evde sırt çantası varsa kullanabilirsin , ben bunlarla rahat edemedim omuzdan düşüyor vs...
profil bilgilerinde düzenle var orada en altta hamilelik takvimi var ordan ekleyip kaydediyorsunprofilinizdeki hamilelik takvimini nasıl eklediniz acaba?
Çok çok geçmiş olsun , bende yaşadım aynısını ve aynı tedaviyi , iğnelerinizi iyi birine yaptırın çok ağrı yapıyor sonra bacağımı oynatamıyordum ben...
Umarım sağlıklı haberlerle yazarsınız tekrardan ...
İyi akşamlar kızlar bn çok şükür daha iyiyim. Sizde nasılsınız
ben sıcak suya bal karıştırıp içtim biraz rahatlattı öyle uyuyabildim. ALLAH şifa versinben de dün gece aynıydım.boğazlarım çok ağrıyordu.şimdi de vücudum dökülüyor sanki.gece kalkıp bir tatlı kaşığı balın üzerine limon damlatıp yuttum iyi geldi.sen de dene istersen.ilaç da içemiyoruz offf..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?