ama sadece sesi yükselten bi cihaz daha öncede araştırmıştım steteskop masraflı olurgüzelmiş ama bebeğe zararı olmasın onun yerine steteskop almak daha mantıklı değilmi
Sizinle aynı haftadayız.Benim doğumda 11 mart görünüyorben hissediyorum karnımda kalp atıyo sanki
Evet benim doktorum da usg zararlı. O nedenle mümkün olduğunca kısa bakıyorum demişti.Zararlı olabilir
Usg bile zararlıymış çünkü
Hadi sende koy bi resimbugun bende giydim lcw den almıstım
Çok güzel maşallah..hamile karnı çıkmış şaka makaGüle güle giy
steteskop daha ucuz . aman zaten hareketlerini hissedicez şurda 1 ay kaldı kalp atışını duysak ne olcak hareketler daha ilgimi çekiyo :)ama sadece sesi yükselten bi cihaz daha öncede araştırmıştım steteskop masraflı olur
:)Sizinle aynı haftadayız.Benim doğumda 11 mart görünüyor
ben 1 hafta önce giydim ama benim göbüş daha büyük gerçi benim göbüş zaten hep vardı
Amin iyi dilekleriniz içinde Allah razı olsun... cvs testi sonucu gelen genetik sonuç iyi ama doktorum telde çok olumsuz konuştu. Eyüp Ekicininde konuşmaları aklımdan çıkmıyor... Tek kızdığım üniversitedeki dr. lerin ultrason sonucuna göre herşeyi kötü görüp istedikleri cvs nin sonucu olumlu olsa bile halen olumsuz davranmaları... Allaha havale ettim. Eyüp Ekiciyide duymuşsunuzdur belki..güven veren bir doktor ama bilmiyorum çaresizlik bu demek olsa gerek.
Merhaba arkadaslar ben dun zor bir gece gecirdim, kanamam olunca hemen doktota gittik ultrasondan bakti cok sukur icerde kanama alani yok ve bebegim kendince hareketler ediyodu, tedbir amacli igne vurdular ve serum taktilar. Sabaha kadar musaade altinda olmam gerektigini soylediler. Sabah kendi doktorum geldi progestan ve 5 gunluk igne verip ptesi kontrole cagirdi. Rabbim hepimize yardimci olsun
GWÇMİŞ OLSUN CANIMMerhaba arkadaslar ben dun zor bir gece gecirdim, kanamam olunca hemen doktota gittik ultrasondan bakti cok sukur icerde kanama alani yok ve bebegim kendince hareketler ediyodu, tedbir amacli igne vurdular ve serum taktilar. Sabaha kadar musaade altinda olmam gerektigini soylediler. Sabah kendi doktorum geldi progestan ve 5 gunluk igne verip ptesi kontrole cagirdi. Rabbim hepimize yardimci olsun
Merhaba arkadaslar ben dun zor bir gece gecirdim, kanamam olunca hemen doktota gittik ultrasondan bakti cok sukur icerde kanama alani yok ve bebegim kendince hareketler ediyodu, tedbir amacli igne vurdular ve serum taktilar. Sabaha kadar musaade altinda olmam gerektigini soylediler. Sabah kendi doktorum geldi progestan ve 5 gunluk igne verip ptesi kontrole cagirdi. Rabbim hepimize yardimci olsun
Bence en önemlisi hastane çıkışı zıbın seti.ve yedek zEn önemli iç giiym zıbın vs. mi ?
Tecrübeli anneler benim ilk bebeğim de
Nerden başlasam bi sorayım dedim
Kızlar
Ense 1.7, burun kemiği de görüldü. Usg bulgularında problem yok. Ama hormonal değerler riski çıktı. Umarım iyi olur
Bence en önemlisi hastane çıkışı zıbın seti.ve yedek
cok geçmiş olsunMerhaba arkadaslar ben dun zor bir gece gecirdim, kanamam olunca hemen doktota gittik ultrasondan bakti cok sukur icerde kanama alani yok ve bebegim kendince hareketler ediyodu, tedbir amacli igne vurdular ve serum taktilar. Sabaha kadar musaade altinda olmam gerektigini soylediler. Sabah kendi doktorum geldi progestan ve 5 gunluk igne verip ptesi kontrole cagirdi. Rabbim hepimize yardimci olsun
Cok gecmis olsun. Allah hepimizi korusunMerhaba arkadaslar ben dun zor bir gece gecirdim, kanamam olunca hemen doktota gittik ultrasondan bakti cok sukur icerde kanama alani yok ve bebegim kendince hareketler ediyodu, tedbir amacli igne vurdular ve serum taktilar. Sabaha kadar musaade altinda olmam gerektigini soylediler. Sabah kendi doktorum geldi progestan ve 5 gunluk igne verip ptesi kontrole cagirdi. Rabbim hepimize yardimci olsun
Doktorumla görüştüm Sağlık bakanlığı monovit d3 kendisi dağıtıyor kullanabilrisin bişey olmaz dedi. Suda eriyen kalsiymu kullanamadığımı çok şekerli olduğunu söyledim onun içinde anway ın cal mag diye bitkisel ilacı varmış onu kullan dedi.. ya içim dışım hap oldu benim doktorumda bir sorun mu var yoksa zayıf bir anne adayı olduğum için mi böle.( balık yağı, kan hapı, decavit, monovit d3, calmag ) kafam karıştı iyice
Çok geçmiş olsun Allah beterinden korusun hepimizi
GWÇMİŞ OLSUN CANIM
ÇOK GEÇMİŞ OLSUN CNM
Cok gecmis olsun yasebep söyledimi peki dr .ilk defami kanaman oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?