2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

son durum nedir eğer doktorundan memnun değilsen istanbul şişlide recep has var ona git emin olmadan asla kötü birşey söylemiyor adım adım gidiyor çok ilgileniyor benimde cvs temiz 20. hafta ayrıntılı ultrasona giricem sen girdnmi

Merhaba arkadaslar ben dun zor bir gece gecirdim, kanamam olunca hemen doktota gittik ultrasondan bakti cok sukur icerde kanama alani yok ve bebegim kendince hareketler ediyodu, tedbir amacli igne vurdular ve serum taktilar. Sabaha kadar musaade altinda olmam gerektigini soylediler. Sabah kendi doktorum geldi progestan ve 5 gunluk igne verip ptesi kontrole cagirdi. Rabbim hepimize yardimci olsun

Çok geçmiş olsun Allah beterinden korusun hepimizi

GWÇMİŞ OLSUN CANIM

ÇOK GEÇMİŞ OLSUN CNM

En önemli iç giiym zıbın vs. mi ?
Tecrübeli anneler benim ilk bebeğim de
Nerden başlasam bi sorayım dedim
Bence en önemlisi hastane çıkışı zıbın seti.ve yedek z
Kızlar

Ense 1.7, burun kemiği de görüldü. Usg bulgularında problem yok. Ama hormonal değerler riski çıktı. Umarım iyi olur

Benim testimde yaş riski 1/555 çıkmıştı,diğer oranlar 1/10000 in üstündeydi.Doktora korkarak gittim.Ama bana doktorumun söylediği şu oldu önemli olan kombine risktir.oda 1/10000 üstünde bir değer yazıyordu.Değerin çok iyi dedi.İkili testle sonuç tan % 65 emin olursun dedi 3 lü teste gerek yok dörtlüyüde yaparız.Dörtlü test ihtimalimizi % 85 e çıkartır dedi.

Cok gecmis olsun ya sebep söyledimi peki dr .ilk defami kanaman oldu

cok geçmiş olsun

Cok gecmis olsun. Allah hepimizi korusun

Bende cevap istiyorum ama

Çok geçmiş olsun Allah beterinden korusun hepimizi

GWÇMİŞ OLSUN CANIM

ÇOK GEÇMİŞ OLSUN CNM

Cok gecmis olsun ya sebep söyledimi peki dr .ilk defami kanaman oldu

Saolun cok tesekkur ederim. 4. Haftada uzun yola cikmistim o zaman biraz lekelenme olmustu doktor istirahat vermisti, dun gece doktor bakti icerde kanama alani yok rahim agzi kapali dedi yorgunluktan olabilirmis, biraz yogun bir haftasonu gecirmistim o etkilemistir dedi. Yinede tedbir amacli igneleri vurulmami soyledi, tabi bunun yaninda yatmam gerektiginide

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…