2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

aynen bende oda yapmayacağım ama bakalım en miniklerinden sallanan bi yatak alıcam sanırım iki yaşa kadar idare edicek cinsten olursa sonra zaten bi oda yaparım diye düşünüyorum. güle güle sağlıkla büyüsünler inşallah. :)

ben dinleyemedim o kür nasılmış ben de yapayım. bugün test yaptırdım kanım ve b12 değerim az. bu arada kızlar biraz önce canan karatayı dinledim şeker yüklemesni asla yaptırmayın çocuğun akciğerlerinin gelişmesini önlüyormuş.çocuk doğduktan sonra da akciğerle ildili büyümeyle ilgili problemleri arttırıyormuş. kesinlikle yaptırmayın diyor. bencede mantıksız bir test gibi geldi.şekerimiz varsa ona baksınlar niye şeker yükleyelim durduk yere.

Saol canim sanada gecmis olsun simdi nasilsin. Dun gece igne yapilitken ne igneyi ne ilaci hissettim ama sonrasinda cok agri yapti hala sol tarafima oturamiyorum yatamiyorum. Insallah herkesten guzel haberler aliriz, saglicakla yavrularimizi kucagimiza aliriz

selam kızlar, karnı hala dümdüz olan varmı benim karın bildiğin hamile karnı gibi olduda merak ettim şimdide zayıflara özeniyorum şimdiden 2.5 kilo aldım çünkü ilkinde bu zamanlar hiç almamıştım sürekli kusmama rağmen normal kilosunda doğdu 9 kiloyla bitirip 40ımdan sonra tüm kıyafetlerimi rahatıkla giymiştim bunda pek öyle olmıycak galiba hem sağlıklı bebişler doğurup hemde az kilo almak dileğiyle ...

Benim doktorumda bi dünya ilac verdi decavit kalsiyum kan hapi omega3 ve arada karin agrim olduğu içinde progestan iciyorum yani ben normal hayatta bu kadar ilac kullanmadim.. Sizde bu kadar ilac iciyormusunuz

Bende üç dört profa gittim benim gebeliğim sonlandırıldı normal doğum Yaptım Allah kimseye yaşatmasın bu forumu çok seviyordum Allah'ım herkese Bebeğini sağ salim nasip eder Ankara'da Eyüp ekiciye gittim Ankaralı varsa Ayrıntılı ultrason için gidebilirler bu arada.çok zor günler atlattım ve atlatıyorum.

Benim doktorumda bi dünya ilac verdi decavit kalsiyum kan hapi omega3 ve arada karin agrim olduğu içinde progestan iciyorum yani ben normal hayatta bu kadar ilac kullanmadim.. Sizde bu kadar ilac iciyormusunuz

Benimde oyle canim bende onu merak ediyorum normal mi yoksa bir problem mi var diye. Bende decavit. Kan hapi. Balik yagi ve kalsiyum kullaniyordum bugun saglik ocagindan monovit d3 diye bisey verdiler ve uzerinde hamileler kullanamaz yaziyor sasirdim kaldim

merhaba avron,karın ağrım için progestan içiyorum demişsin,bende de oluyor bazen kontrolden sonra başladı bazen oluyor inceden sancı gibi 10/15 saniyelik kontrole de 2 hafta var daha nasıl oluyor senin,ben çok önemsememiştim ama ciddiye almalımıyım yoksa

Bugün dr gittim bebeğim 11+2 de kız abenziyor demişti bugün devlete gittim erkek e benziyor gibi dedi kafam karıştı valla

Karnın agridigi icin mi kullanılyorsun progestan?

Dr bana bi tek kan ilaci verdı bu sise olanlardan bide progestan kullaniyorum vajinal okadar

Merhabalar,ben de yeni üye oldum ki günlerdir okuyorum forumu:)hamileliğimin 15. Haftasındayım.Allah kısmet ederse bir kız bir erkek ikizlerim olacak.son 4/5 gündür felaket baş ağrılarım var.doktorum minoset içebilirsin dedi,dün içtim ve gerçekten iyi geldi.ama bugün yine çok ağrıdı içmeye korktum.yani ne bileyim öyle her ağrıdıpında içilebiliniyor mu minoset?tecrübesi olan varsa bilgi almak isterim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…