aynen bende oda yapmayacağım ama bakalım en miniklerinden sallanan bi yatak alıcam sanırım iki yaşa kadar idare edicek cinsten olursa sonra zaten bi oda yaparım diye düşünüyorum. güle güle sağlıkla büyüsünler inşallah. :)cnm ıkeaaya baktım 200-700 kadar besık vardı 200 lukler ve biraz ustu saglam degıller suntalar ve sabıt kalıyorlar dedıgın gıbı sallanma aparatı yok 700 lıralık bır besıgıde alıp 1 sene kullanıp kaldırmam gerekcek park yatak ebat olarak daha buyuk ve ıkı kademelı cocuk ıcınden cıkamıyor sallanma apartıda var ve sık modellerıde bulunuyor ben oda yapmayacagım ıcın basta onu kullanıcam hem hareket ettırmen daha rahat tasıması kolay :)
ben dinleyemedim o kür nasılmış ben de yapayım. bugün test yaptırdım kanım ve b12 değerim az. bu arada kızlar biraz önce canan karatayı dinledim şeker yüklemesni asla yaptırmayın çocuğun akciğerlerinin gelişmesini önlüyormuş.çocuk doğduktan sonra da akciğerle ildili büyümeyle ilgili problemleri arttırıyormuş. kesinlikle yaptırmayın diyor. bencede mantıksız bir test gibi geldi.şekerimiz varsa ona baksınlar niye şeker yükleyelim durduk yere.Canım bende demir hapini icemiyorum. 3 gündür ibrahim Saraçoğlu nun hamileler için önerdiği kereviz ıspanak kürünü yapıyorum 21 boyunca kullanın diyor. Sonra test yaptiracagim bakalım sonuç ne çıkar
Çok çok geçmiş olsun , bende yaşadım aynısını ve aynı tedaviyi , iğnelerinizi iyi birine yaptırın çok ağrı yapıyor sonra bacağımı oynatamıyordum ben...
Umarım sağlıklı haberlerle yazarsınız tekrardan ...
hem sırt hem omuz kullanılabilenler var onlardan düşünüyorum bende.http://www.hepsiburada.com/liste/pr...tive.kategori-genel.product&propertyname=Renk
BEBEK BAKIM ÇANTASI bakmadan olmaz sizce sırtmı omuz çantasımı ?
Canım geçmiş olsun grip mi oluyorsunNefes alamiyorumm( geve uyuyamadim resmen ( nefes alirken içim aciyor
Oldum canim ya iyilesiyorum sandim iki gun iyiydimki bugun fenayimCanım geçmiş olsun grip mi oluyorsun
Okadar cok kanama yasadimki psikolojim bozulmaya baslamisti 1 ay yattım ayaga kalkinca kanamam olacak saniyordum hep Rabbim kimseye yasatmasin bu ve daha fazlasini azini hiçbirini saglikli olalim hp ins
Kizlar size saglik ocagindan monovit d3 vermediler mi?
Bende üç dört profa gittim benim gebeliğim sonlandırıldı normal doğum Yaptım Allah kimseye yaşatmasın bu forumu çok seviyordum Allah'ım herkese Bebeğini sağ salim nasip eder Ankara'da Eyüp ekiciye gittim Ankaralı varsa Ayrıntılı ultrason için gidebilirler bu arada.çok zor günler atlattım ve atlatıyorum.son durum nedir eğer doktorundan memnun değilsen istanbul şişlide recep has var ona git emin olmadan asla kötü birşey söylemiyor adım adım gidiyor çok ilgileniyor benimde cvs temiz 20. hafta ayrıntılı ultrasona giricem sen girdnmi
Benim doktorumda bi dünya ilac verdi decavit kalsiyum kan hapi omega3 ve arada karin agrim olduğu içinde progestan iciyorum yani ben normal hayatta bu kadar ilac kullanmadim.. Sizde bu kadar ilac iciyormusunuz
bende uzun kollu aldım ama henüz giymedim.güle güle giyin
Benim doktorumda bi dünya ilac verdi decavit kalsiyum kan hapi omega3 ve arada karin agrim olduğu içinde progestan iciyorum yani ben normal hayatta bu kadar ilac kullanmadim.. Sizde bu kadar ilac iciyormusunuz
En güzel bal ve limon u karistir iç çok iyi geliyorben sıcak suya bal karıştırıp içtim biraz rahatlattı öyle uyuyabildim. ALLAH şifa versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?