merhaba avron,karın ağrım için progestan içiyorum demişsin,bende de oluyor bazen kontrolden sonra başladı bazen oluyor inceden sancı gibi 10/15 saniyelik kontrole de 2 hafta var daha nasıl oluyor senin,ben çok önemsememiştim ama ciddiye almalımıyım yoksa
Karnın agridigi icin mi kullanılyorsun progestan?
Dr bana bi tek kan ilaci verdı bu sise olanlardan bide progestan kullaniyorum vajinal okadar
Merhabalar,ben de yeni üye oldum ki günlerdir okuyorum forumu:)hamileliğimin 15. Haftasındayım.Allah kısmet ederse bir kız bir erkek ikizlerim olacak.son 4/5 gündür felaket baş ağrılarım var.doktorum minoset içebilirsin dedi,dün içtim ve gerçekten iyi geldi.ama bugün yine çok ağrıdı içmeye korktum.yani ne bileyim öyle her ağrıdıpında içilebiliniyor mu minoset?tecrübesi olan varsa bilgi almak isterim..
Canım maşallah bebişineKizlar bugun melegimi gordum kesin kizim oluyor hatta cinsel organini bile gosterdi doktor kesin degismez dedi asiyi sordum yaptir tavsiye ettigimiz bisey saglik bakanliginin onerdigi asilar dedim liearac i sordum yuzunu eksitti piyasaya girmeye calisiyo catlayacagi varsa her turlu catlar engelleyen bisey yok sadece nemmli tutarsan daha az acir dedi vitamin falan kullanayimmi dedim mumkun oldugunca disardan bisey kullanma demir hapini ic sadece dedi hareketlerini 20, haftadan itibaren hissedebilirsin dedi bebisim 150 gr olmus cok tatliydi her yerini gordum
Cok geçmiş olsun canım.boğaz agrısından uyuyamıyorum.. sinirlerim bozuldu. ateşim yok ama butun bedenım yanıyo sankı ruhum daralıyo basıyo her yer benıoofff offf
Bana da 10+5 te kıza benziyor dedi ama 13+0 da kendi doktorum belli olmaz daha 16 haftayı bekleyelim dedi bekliyorum şimdi cuma gününü2 aylıkken nası cinsiyet söylüyolar daha bebeğin cinsiyeti oluşmadan
Geçmiş olsunben de dün gece aynıydım.boğazlarım çok ağrıyordu.şimdi de vücudum dökülüyor sanki.gece kalkıp bir tatlı kaşığı balın üzerine limon damlatıp yuttum iyi geldi.sen de dene istersen.ilaç da içemiyoruz offf..
Çok geçmiş olsun Allah bir daha yaşatmasın canım.Merhaba arkadaslar ben dun zor bir gece gecirdim, kanamam olunca hemen doktota gittik ultrasondan bakti cok sukur icerde kanama alani yok ve bebegim kendince hareketler ediyodu, tedbir amacli igne vurdular ve serum taktilar. Sabaha kadar musaade altinda olmam gerektigini soylediler. Sabah kendi doktorum geldi progestan ve 5 gunluk igne verip ptesi kontrole cagirdi. Rabbim hepimize yardimci olsun
Canım nen erkek ismi olarak Cihangir ismini çok beğeniyorum.birde Giray ismi çok hoş.ama benim oğlum olursa emir ayaz kızım olursa ayşan koymayı düşünüyorum.İyi aksamlar kizlarrrbi arkadasimiz daha yazmisti isim konusunu. Daha once konsuuldu mu bilmiyorm. Benim minigime doktorum 12+5 de yuzde 70erkek demisti. Biz kizimiz olucak diye hissedip kiz ismi bulmustuk Nisan olucakti adi. Simdi dr yanilmaz da oglusumuz olursa ne isim verecegimizi bilmuyoruz. Cidden zorlaniyorum isim konusunda. fikirlerinize ihtiyacimiz var
Canım ben de gitmiştim kayıt için aşılar 4.5 ayda oluyor demişlerdi ararlar daha.Ben 5 haftalıkken saglik ocagina kayit yaptirdim ama ne aradilar nede sordular.. Şuanda 15 haftalik oldum..
Poyraz ismini çok beğeniyorum ben.İyi aksamlar kizlarrrbi arkadasimiz daha yazmisti isim konusunu. Daha once konsuuldu mu bilmiyorm. Benim minigime doktorum 12+5 de yuzde 70erkek demisti. Biz kizimiz olucak diye hissedip kiz ismi bulmustuk Nisan olucakti adi. Simdi dr yanilmaz da oglusumuz olursa ne isim verecegimizi bilmuyoruz. Cidden zorlaniyorum isim konusunda. fikirlerinize ihtiyacimiz var
Ben 5 haftalıkken saglik ocagina kayit yaptirdim ama ne aradilar nede sordular.. Şuanda 15 haftalik oldum..
hoşgeldin aramıza.benimde i,kizlerim olacak hayırlısıyla.biri kız biri erkek.birde evde 4 yaşında oğlum var.bende 18.haftaya girdim.Merhabalar,ben de yeni üye oldum ki günlerdir okuyorum forumu:)hamileliğimin 15. Haftasındayım.Allah kısmet ederse bir kız bir erkek ikizlerim olacak.son 4/5 gündür felaket baş ağrılarım var.doktorum minoset içebilirsin dedi,dün içtim ve gerçekten iyi geldi.ama bugün yine çok ağrıdı içmeye korktum.yani ne bileyim öyle her ağrıdıpında içilebiliniyor mu minoset?tecrübesi olan varsa bilgi almak isterim..
kızlar midemde gastrit var kan ilacı içemiyorum napıcam
sordum mide koruyucu verdi, prospektüsünü okudum hamilelikte kullanılmamalıdır yazıyorEn dogrusu doktoruna sorman cnm
bende de var ne yazık ki, gözyaşım her zaman akmaya hazırBen cok duygusallastim cok kiriliyorum herseye cok takiliyorum hic aglamadgm kadar agliyorum.. Abarttgmn farkindayim ama elimde degil sizde benim gibi yasiyor musunuz? Eski halime donmek istiyorum artik(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?