2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Evet karin agrim oluyor.. Alt kismi agriyor ve doktorum hicbisey görünmüyor dedi ters bi durum yok sukur.. Ama agridigi zaman iç dedi arada iciyorum..

Karnın agridigi icin mi kullanılyorsun progestan?

Dr bana bi tek kan ilaci verdı bu sise olanlardan bide progestan kullaniyorum vajinal okadar

Evet canimalt kismi agriyor bazen karnimin ve basta lekenmem olduğu icin korkuyorum.. Dr progestan iç deyince bende arada cok agriyinca iciyorum.. Ve en son cumartesi kontrolum vardi.. kan hapi omega3 ve kalsiyum verdi.. Zaten decavit de iciyorum iyice ilac kolik oldum ya..

Merhaba hoşgeldin canim.. Bende bastan beri takip ediyorum forumu ama yazmiyodum nedense.. Tahmini doğum tarihlerimiz ayni. İnsallah saglikli bi şekilde kucagimiza aliriz bebislerimizi..

arkadaşlar iyi akşamlar herkese ben geçen hafta 13+3 te bebeğimin cinsiyetine şimdilik erkek diyelim dedi doktorum çok ufacık bişey vardı bacaklarının arasında başka bişe olabilir mi bu diğer randevumda 1 ay sonra tabikide öncelikle sağlıklı bi bebek olmasından başka bişe dilemiyorum ama yinede sabırsızlanmadan meraklanmadan duramıyorum

Canım maşallah bebişine Benim randevum da 26 Eylül de çok merak ediyorum bebeğim nasıl diye , birde dün biraz zorladım kendimi korkuyorum biraz bebişime bişey olur diye

Geçmiş olsun

İyi aksamlar kizlarrr bi arkadasimiz daha yazmisti isim konusunu. Daha once konsuuldu mu bilmiyorm. Benim minigime doktorum 12+5 de yuzde 70erkek demisti. Biz kizimiz olucak diye hissedip kiz ismi bulmustuk Nisan olucakti adi. Simdi dr yanilmaz da oglusumuz olursa ne isim verecegimizi bilmuyoruz. Cidden zorlaniyorum isim konusunda. fikirlerinize ihtiyacimiz var

Çok geçmiş olsun Allah bir daha yaşatmasın canım.

Canım nen erkek ismi olarak Cihangir ismini çok beğeniyorum.birde Giray ismi çok hoş.ama benim oğlum olursa emir ayaz kızım olursa ayşan koymayı düşünüyorum.

Poyraz ismini çok beğeniyorum ben.

Ben 5 haftalıkken saglik ocagina kayit yaptirdim ama ne aradilar nede sordular.. Şuanda 15 haftalik oldum..

Benimde kaydim var 2 kez gittim. Bana 10 ekim tarihine randevu verdi ebe igne vurulcakmsm birde gebe izlem yapcaz dedi. Senide o tarihlerde ararlar aramazlarsada bi gidersin.

hoşgeldin aramıza.benimde i,kizlerim olacak hayırlısıyla.biri kız biri erkek.birde evde 4 yaşında oğlum var.bende 18.haftaya girdim.

hoşgeldin aramıza.benimde i,kizlerim olacak hayırlısıyla.biri kız biri erkek.birde evde 4 yaşında oğlum var.bende 18.haftaya girdim.
Teşekkürler canım.benim ilk bebeklerim olucak inşallah.daha önce kalp atışı olmadığı için bir kürtajım varbu yüzden biraz korkarak geçirdim günlerimi.çok şükür bu haftaya geldik.hepimize sonuna kadar gidip,yavrularımızı sağlıkla kucaklamak nasip olur inşallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…