2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Günaydın mart anneleri ben dün üşütmüşüm yağmurdan sanırım burnum boğazım kötü yanımda limon götürüyorum şimdi iş yerinde içicem aıcak su ile

günaydın mart anneleri. hamile kalalı işten de çıkmış olmama rağmen hep erkenden uyanıyorum. hamilelikle ilgisi var mıdır acep ??

günaydın kızlarrrr nasılsınız ??? ben gün içinde kendimi çok şiş ve ağır hissediyorum ama akşam eve gidince sanki hamile değilim gibi bi koşmadığım kalıyor evde sizde durumlar nasıl :)

Canım maşallah bebişine Benim randevum da 26 Eylül de çok merak ediyorum bebeğim nasıl diye , birde dün biraz zorladım kendimi korkuyorum biraz bebişime bişey olur diye
seninle 1 gün var aramızda gittiğinde çok güzel hareketli bir melek göreceksin benimki kulağına götürdü elini parmaklarına varana kadar gördüm omuriliğini kalbini cinsel organını yüzünü herşeyi gösterdi doktor daha şimdiden çok özledim onu 1 ay beklicem bebeğin için korkma Allahın ziniyle bişey olmaz zorladınmı kendini hemen yat benim hemen belime kramplar girer ayakta kaldımmı falan ben hep ağrılarla geçirdim başka da belirtim olmadı Allah hepimizin bebişlerini korusun sağlıklı şekilde kucağımıza almayı nasip etsin

bizim oğlumuz olsaydı eren düşünüyoduk

Bende 8 mart annesiyim. Azcik yorulsam Belim agriyor

Kahvaltida ne yediysem cikardim. Kahvaltinin ustune koca bir bardak su icmistim. Acaba sudan mi cikariyorum. Daha onceleri de benzer oldu. Emin olamiyorum ne dokunuyor

Kahvaltida ne yediysem cikardim. Kahvaltinin ustune koca bir bardak su icmistim. Acaba sudan mi cikariyorum. Daha onceleri de benzer oldu. Emin olamiyorum ne dokunuyor
su içmemeyi dene . bende öğürüyordum küçük lokmalar yiyince olmadığını farkettim

amin canım hepimizin ki inşallah bende öyle 2-3 yasına kadar o yatakta yatar zaten benım bos odam yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…