- 3 Kasım 2013
- 1.096
- 579
- 198
- 35
Darısı başına :)Hadi canım benim gözünüz Aydın çok sevindim
Gunaydin herkese.. Bir yerde okumustum, hatta normalden erken uyanmak hamilelik belirtisi olarak geciyordu canimgünaydın mart anneleri. hamile kalalı işten de çıkmış olmama rağmen hep erkenden uyanıyorum. hamilelikle ilgisi var mıdır acep ??
İnşallah canım ama benim daha var yaa bayramdan sonra olsun artık istesem giderim ama randevumda öğreniriz inşallah o zaman öğrenmezsem sık sık giderim :)Darısı başına :)
Senin randevun ne zaman ?
Gunaydin herkese.. Bir yerde okumustum, hatta normalden erken uyanmak hamilelik belirtisi olarak geciyordu canim
seninle 1 gün var aramızda gittiğinde çok güzel hareketli bir melek göreceksin benimki kulağına götürdü elini parmaklarına varana kadar gördüm omuriliğini kalbini cinsel organını yüzünü herşeyi gösterdi doktor daha şimdiden çok özledim onu 1 ay beklicem bebeğin için korkma Allahın ziniyle bişey olmaz zorladınmı kendini hemen yat benim hemen belime kramplar girer ayakta kaldımmı falan ben hep ağrılarla geçirdim başka da belirtim olmadı Allah hepimizin bebişlerini korusun sağlıklı şekilde kucağımıza almayı nasip etsinCanım maşallah bebişineBenim randevum da 26 Eylül de çok merak ediyorum bebeğim nasıl diye , birde dün biraz zorladım kendimi korkuyorum biraz bebişime bişey olur diye
bizim oğlumuz olsaydı eren düşünüyodukİyi aksamlar kizlarrrbi arkadasimiz daha yazmisti isim konusunu. Daha once konsuuldu mu bilmiyorm. Benim minigime doktorum 12+5 de yuzde 70erkek demisti. Biz kizimiz olucak diye hissedip kiz ismi bulmustuk Nisan olucakti adi. Simdi dr yanilmaz da oglusumuz olursa ne isim verecegimizi bilmuyoruz. Cidden zorlaniyorum isim konusunda. fikirlerinize ihtiyacimiz var
seninle 1 gün var aramızda gittiğinde çok güzel hareketli bir melek göreceksin benimki kulağına götürdü elini parmaklarına varana kadar gördüm omuriliğini kalbini cinsel organını yüzünü herşeyi gösterdi doktor daha şimdiden çok özledim onu 1 ay beklicem bebeğin için korkma Allahın ziniyle bişey olmaz zorladınmı kendini hemen yat benim hemen belime kramplar girer ayakta kaldımmı falan ben hep ağrılarla geçirdim başka da belirtim olmadı Allah hepimizin bebişlerini korusun sağlıklı şekilde kucağımıza almayı nasip etsin
su içmemeyi dene . bende öğürüyordum küçük lokmalar yiyince olmadığını farkettimKahvaltida ne yediysem cikardim. Kahvaltinin ustune koca bir bardak su icmistim. Acaba sudan mi cikariyorum. Daha onceleri de benzer oldu. Emin olamiyorum ne dokunuyor
hem sırt hem omuz kullanılabilenler var onlardan düşünüyorum bende.
aynen bende oda yapmayacağım ama bakalım en miniklerinden sallanan bi yatak alıcam sanırım iki yaşa kadar idare edicek cinsten olursa sonra zaten bi oda yaparım diye düşünüyorum. güle güle sağlıkla büyüsünler inşallah. :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?