2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Günaydın kızlar, dün doktora gittim, ilk 3 ay hiç kilo almamışım bu ay 2 kg almışım biraz fazla değil mi? ayda 1 idealdir sanırım şu aşamada?

***Çatlaklar için lierac kullan dedi..

***Cinsiyet kesin kız dedi...

***İlişki sırasında acıma oluyordu mantar var sanıyordum baktı mantar değil hamilelikte olabilir acı dedi...

***22. haftada detaylı ultrason yaptırıcam (312tl)

***Bir de doktora fena sinir oldum (Medipol'de Sema Ovalı) ona ulaşamadığım için ikili testimi göstermeye arada başka doktora gittm bi tripler azarlar gibi konuşmalar falan.. Medipol'de doğum yapmak istediğim için o doktora gidiyorudm da birdahaki randevuyu Erdem hastanesinden alıcqam, o hastaneyi beğenmezsem de medipolde başka bir doktora geçicem. ama detaylı ultrasonu medipolde yaptırıcam yine, zaten başka bir doktor yapıyor onu

Ogretmen olan arkadaslarima bi sorum olcak simdi benim dogum tarihim subat sonu gibi gorunuyor izinlerimizi nasil kullanicaz ara tatilimiz dogum izni mi sayilacak bes haftayi dogum sonrasina atayacak miyiz

ben 3 kilo aldım tatilde cok yemiştim faza almam inşalalh :S

Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin kızını canım

ben bu yatağa mağazada baktım içinde yatak yok sonra ekleniyomuş visco yada pamuk yatak ekleniyomuş ortapedik yatak bunlara olmuyomuş. eşim cok dandik bu dedi ama herkesde bundan alıyor ne alıcaz bilemiyorum

günaydın kızlar.. kiloya dikkat edin.. ayda en fazla 2 kg alınması lazım sanırım.. benim kusmalar devam ediyor.. bu yüzden kilo almadım henüz.. kilo almaya elverişli olduğum için yemek yemeye de çok korkuyorum zaten..

ben bu yatağa mağazada baktım içinde yatak yok sonra ekleniyomuş visco yada pamuk yatak ekleniyomuş ortapedik yatak bunlara olmuyomuş. eşim cok dandik bu dedi ama herkesde bundan alıyor ne alıcaz bilemiyorum

ama bildiğim kadarıyla tüm park yatakların içine zaten ekstra yatak alıosun
ama hepsıne vıscomu takılıyor yoksa ortopedık mı onu bılmıyorum

Ogretmen olan arkadaslarima bi sorum olcak simdi benim dogum tarihim subat sonu gibi gorunuyor izinlerimizi nasil kullanicaz ara tatilimiz dogum izni mi sayilacak bes haftayi dogum sonrasina atayacak miyiz
. Canim benim 37. Haftam tam şubat tatilinin basina geliyor.izne o zaman ayrilacam kismetse...beş haftayi dogumsonrasi kullanmak istiyorum

Kozlar bebeğinin beyninde kist varmis.bunlar zamanla kaybolan iki yormuş...ama muş.... İste.boyle birşey duyan varmi .2 li ve 4 lu testlerin iyiydi

Hamileliğim boyunca sadece 3 kez istifra ettim.genel olarak rahattım.az önce kahvaltımı yaptım,ilaçlarımı içtim 10 dakika sonra şiddetli bir mide bulantısıyla zor yetiştim wc ye.böyle arada kusmalar normal mi arkadaşlar?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…