- 21 Nisan 2014
- 3.657
- 2.685
- 168
BENDE PARK YATAK DÜŞÜNÜYORUM MODELLERİ BURDA PAYLAŞIRMISINIZ KIZLAR BİRDE BU CİBİNLİKLİ OLANLAR VAR ONLAR NASILamin canım hepimizin ki inşallah bende öyle 2-3 yasına kadar o yatakta yatar zaten benım bos odam yok
ben 3 kilo aldım tatilde cok yemiştim faza almam inşalalh :SGünaydın kızlar, dün doktora gittim, ilk 3 ay hiç kilo almamışım bu ay 2 kg almışım biraz fazla değil mi? ayda 1 idealdir sanırım şu aşamada?
***Çatlaklar için lierac kullan dedi..
***Cinsiyet kesin kız dedi...
***İlişki sırasında acıma oluyordu mantar var sanıyordum baktı mantar değil hamilelikte olabilir acı dedi...
***22. haftada detaylı ultrason yaptırıcam (312tl)
***Bir de doktora fena sinir oldum (Medipol'de Sema Ovalı) ona ulaşamadığım için ikili testimi göstermeye arada başka doktora gittm bi tripler azarlar gibi konuşmalar falan.. Medipol'de doğum yapmak istediğim için o doktora gidiyorudm da birdahaki randevuyu Erdem hastanesinden alıcqam, o hastaneyi beğenmezsem de medipolde başka bir doktora geçicem. ama detaylı ultrasonu medipolde yaptırıcam yine, zaten başka bir doktor yapıyor onu
ben 3 kilo aldım tatilde cok yemiştim faza almam inşalalh :S
BENDE PARK YATAK DÜŞÜNÜYORUM MODELLERİ BURDA PAYLAŞIRMISINIZ KIZLAR BİRDE BU CİBİNLİKLİ OLANLAR VAR ONLAR NASIL
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin kızını canımGünaydın kızlar, dün doktora gittim, ilk 3 ay hiç kilo almamışım bu ay 2 kg almışım biraz fazla değil mi? ayda 1 idealdir sanırım şu aşamada?
***Çatlaklar için lierac kullan dedi..
***Cinsiyet kesin kız dedi...
***İlişki sırasında acıma oluyordu mantar var sanıyordum baktı mantar değil hamilelikte olabilir acı dedi...
***22. haftada detaylı ultrason yaptırıcam (312tl)
***Bir de doktora fena sinir oldum (Medipol'de Sema Ovalı) ona ulaşamadığım için ikili testimi göstermeye arada başka doktora gittm bi tripler azarlar gibi konuşmalar falan.. Medipol'de doğum yapmak istediğim için o doktora gidiyorudm da birdahaki randevuyu Erdem hastanesinden alıcqam, o hastaneyi beğenmezsem de medipolde başka bir doktora geçicem. ama detaylı ultrasonu medipolde yaptırıcam yine, zaten başka bir doktor yapıyor onu
ben bu yatağa mağazada baktım içinde yatak yok sonra ekleniyomuş visco yada pamuk yatak ekleniyomuş ortapedik yatak bunlara olmuyomuş. eşim cok dandik bu dedi ama herkesde bundan alıyor ne alıcaz bilemiyorumcibinlikli olanlar sinek vs icin iyi diyorlar ama ben evımde hıc sınek sıvrı fılan gormedım,
http://www.e-bebek.com/kraft-rumba-park-yatak_KRA-1507933?gclid=CMmJptyh-cACFarjwgodmiUA2Q ben bunu begenmıstım mesela sade belkı tepesınde donen oyuncak olanlardan da dusunebılırım.
ben bu yatağa mağazada baktım içinde yatak yok sonra ekleniyomuş visco yada pamuk yatak ekleniyomuş ortapedik yatak bunlara olmuyomuş. eşim cok dandik bu dedi ama herkesde bundan alıyor ne alıcaz bilemiyorum
. Canim benim 37. Haftam tam şubat tatilinin basina geliyor.izne o zaman ayrilacam kismetse...beş haftayi dogumsonrasi kullanmak istiyorumOgretmen olan arkadaslarima bi sorum olcak simdi benim dogum tarihim subat sonu gibi gorunuyor izinlerimizi nasil kullanicaz ara tatilimiz dogum izni mi sayilacak bes haftayi dogum sonrasina atayacak miyiz
Kizlar bebeğimin beyninde kist varmis.bunlar zamanla kaybolabiliyormuş...ama muş.... İste.boyle birşey duyan varmi .2 li ve 4 lu testlerim iyiydi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?