günaydın mart anneleri. hamile kalalı işten de çıkmış olmama rağmen hep erkenden uyanıyorum. hamilelikle ilgisi var mıdır acep ??
Yok cnm ultrason da gördü Dr.ayrintiliya uç hafta sonra giricem.inşallah kaybolur su şey.dua edin lutfen
Yok cnm ultrason da gördü Dr.ayrintiliya uç hafta sonra giricem.inşallah kaybolur su şey.dua edin lutfen
Hamileliğim boyunca sadece 3 kez istifra ettim.genel olarak rahattım.az önce kahvaltımı yaptım,ilaçlarımı içtim 10 dakika sonra şiddetli bir mide bulantısıyla zor yetiştim wc ye.böyle arada kusmalar normal mi arkadaşlar?
Beyninde kist varmis.Ney var canim ?
baska dr a da gidicem insallah. Sagolun bu arada cinsiyetimiz erkekahlas .!.:İnşallah kaybolur canım, geçmiş olsun, Rabbim şifa versin:) kalbini rahat tutmaya çalış, için rahat etmezse başka bir dr a görün, ne bileyim yanılmıştır belki...
kızlar şeker yüklemesi yaptırcakmısınız ?
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin kızını canım
Beyninde kist varmis.
baska dr a da gidicem insallah. Sagolun bu arada cinsiyetimiz erkek
Benim doktorumda 20.haftada şeker yüklemesi yapacağız dedi.bende insülin direnci var ilaç kullanıyordum onu da bıraktırdı.sadece diyetine dikkat et 20.haftada sıkıntı çıkarsa insülin kullanıcaksın dedigebelikte sadece insülin kullanılabiliniyormuş çünki.c.karatayın her fikri bana mantıklı gelmiyor.birsürü çocuk var şeker yüklemesi yapılmış hepsi gayet sağlıklı.doktorunuza güveniyosanız dediklerine uymak faydalı bence..
Günaydın kızlar, dün doktora gittim, ilk 3 ay hiç kilo almamışım bu ay 2 kg almışım biraz fazla değil mi? ayda 1 idealdir sanırım şu aşamada?
***Çatlaklar için lierac kullan dedi..
***Cinsiyet kesin kız dedi...
***İlişki sırasında acıma oluyordu mantar var sanıyordum baktı mantar değil hamilelikte olabilir acı dedi...
***22. haftada detaylı ultrason yaptırıcam (312tl)
***Bir de doktora fena sinir oldum (Medipol'de Sema Ovalı) ona ulaşamadığım için ikili testimi göstermeye arada başka doktora gittm bi tripler azarlar gibi konuşmalar falan.. Medipol'de doğum yapmak istediğim için o doktora gidiyorudm da birdahaki randevuyu Erdem hastanesinden alıcqam, o hastaneyi beğenmezsem de medipolde başka bir doktora geçicem. ama detaylı ultrasonu medipolde yaptırıcam yine, zaten başka bir doktor yapıyor onu
Canim bende medipole gidiyorum doktorumdan cok memnunum.. Gerçekten dr secimi cok önemli medipolde başka dr da girmiştim ama hic memnun kalmadim ama suanki doktorumdan cok ama cok memnunum.. Doktorunu değiştir olmazsa kimsenin azarlamalarini dinlemek zorunda değiliz zaten duygusal olarak ayri bi dunyadayiz..
toplam kaç kg aldım canım ? belki de hepsi şişliktir.. bu kadar sıkma canını sen saglıklı beslenmene bak. hem hamılelıgın tadını cıkarGünaydın AnnişlerBu sabah yine ağlama krizine girdim hergün bi bahane buluyorum ağlamak için Bu sabahta çok kilo aldım diye ağladım gerçekten son iki haftada resmen şiştim artık sabahları uyandığımda da karnım şiş oluyor çok merak ediyorum şimdiden böyleysem son aylar nasıl olacağım. Bu arada ben de şeker yüklemesi yaptırmayı düşünmüyorum babam şeker hastası olduğu halde Cumartesi bebeğimi göreceğim inşallah 1 ayı geçti görmedim çok özledim çok Bütün sıkıntısı olanlara Allah şifa versin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?