2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Yok cnm ultrason da gördü Dr.ayrintiliya uç hafta sonra giricem.inşallah kaybolur su şey.dua edin lutfen

İnşallah kaybolur canım, geçmiş olsun, Rabbim şifa versin:) kalbini rahat tutmaya çalış, için rahat etmezse başka bir dr a görün, ne bileyim yanılmıştır belki...

canım gayet normal, ben 17. haftadayım ve hala kusuyorum, bakalım kaçıncı haftada rahata ericez :)

Beyninde kist varmis.
ahlas .!.:
İnşallah kaybolur canım, geçmiş olsun, Rabbim şifa versin:) kalbini rahat tutmaya çalış, için rahat etmezse başka bir dr a görün, ne bileyim yanılmıştır belki...
baska dr a da gidicem insallah. Sagolun bu arada cinsiyetimiz erkek

Teşekkürler canım,2.tremester gebeliğin altın çağı diyorlar:)inşallah rahatlarız artık.gerçi buna da şükür...

Beyninde kist varmis.
baska dr a da gidicem insallah. Sagolun bu arada cinsiyetimiz erkek

Bebeginmi canim ya sıkma canini Allah in izni ile kaybolur bi komsumuzdan duymustun bunu aynisini solemisti sonra sordugumda kaybolmus o demişti ferah tut icini ,cinsiyetinide ogrenmmisn hayirli olsun canim ins bende bugun kesinlesir cinsiyet bakalim :) aman icini ferah tut elini karnina koy bol dua et canim Rabbim buyuk

Benim doktorumda 20.haftada şeker yüklemesi yapacağız dedi.bende insülin direnci var ilaç kullanıyordum onu da bıraktırdı.sadece diyetine dikkat et 20.haftada sıkıntı çıkarsa insülin kullanıcaksın dedigebelikte sadece insülin kullanılabiliniyormuş çünki.c.karatayın her fikri bana mantıklı gelmiyor.birsürü çocuk var şeker yüklemesi yapılmış hepsi gayet sağlıklı.doktorunuza güveniyosanız dediklerine uymak faydalı bence..

Ben canan karatayi mantikli buldugumdan degil canim evet oda bagirip durdu tv de ama en bastan beri düşünmüyorum yaptırmayı dr illa gerekli derse dusunurum.ama soyle dusundum sadeve ailemde seker hastasi yok ben kilolu degilim tatli desen cocuklugumdan beri aram yok hamilelikte az yiyorum canim cektikce hani ne bilim asiri tatli yiyen insanda değilim :s cayimida sekersiz icmeye calisiyorum artik ictigim zamanlarda.kendimce mantik yürüttum sanki ama gereksiz geliyor banaya:))

Canim bende medipole gidiyorum doktorumdan cok memnunum.. Gerçekten dr secimi cok önemli medipolde başka dr da girmiştim ama hic memnun kalmadim ama suanki doktorumdan cok ama cok memnunum.. Doktorunu değiştir olmazsa kimsenin azarlamalarini dinlemek zorunda değiliz zaten duygusal olarak ayri bi dunyadayiz..

Gebelik şekerinin aile genetiğiyle ya da şeker kullanmakla alakası yokki.gebeliğin komplikasyonlarından biri,Allah korusun tansiyon gibi gebelik zehirlenmesi gibi.forumda bunu soran çok kişi olmuştu o nedenle c.karatay örneğini verdim:)doktoruna güveniyosan sorgula,tartış...

Yok cnm ultrason da gördü Dr.ayrintiliya uç hafta sonra giricem.inşallah kaybolur su şey.dua edin lutfen

inşallah kaybolur canım, bu konuyla ilgili pek bilgim yok ama böbrekte ya da beyinde böyle kistler olup hamilelik süresince kaybolanları duydum, kötü düşünme

Günaydın Annişler Bu sabah yine ağlama krizine girdim hergün bi bahane buluyorum ağlamak için Bu sabahta çok kilo aldım diye ağladım gerçekten son iki haftada resmen şiştim artık sabahları uyandığımda da karnım şiş oluyor çok merak ediyorum şimdiden böyleysem son aylar nasıl olacağım. Bu arada ben de şeker yüklemesi yaptırmayı düşünmüyorum babam şeker hastası olduğu halde Cumartesi bebeğimi göreceğim inşallah 1 ayı geçti görmedim çok özledim çok Bütün sıkıntısı olanlara Allah şifa versin.

evet ultrasona girdiğim günler mutlu çıkardım hep dün moralim bozulup çıktım bebeğe bile doğru düzgün odaklanıp bakamadım sinirden. Koşuyolu medipol mü seninki de?

isim konusuna ben de katılayım bari cinsiyetini bilmiyoruz henuz ama kız olursa zeynep erkek olursa zübeyr koymayı düşünüyoruz

toplam kaç kg aldım canım ? belki de hepsi şişliktir.. bu kadar sıkma canını sen saglıklı beslenmene bak. hem hamılelıgın tadını cıkar

Baş ağrıları beni öldürüyor. Ise gelmeyi hiç istemedim.bide başımda ağrı varken müdürünün gereksiz muhabbetleri katlanamiyorum.bagirip çağırasim geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…