2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Ogretmen olan arkadaslarima bi sorum olcak simdi benim dogum tarihim subat sonu gibi gorunuyor izinlerimizi nasil kullanicaz ara tatilimiz dogum izni mi sayilacak bes haftayi dogum sonrasina atayacak miyiz
Benim ikinci donemle beraber iznim basliyor. Subat tatili resmi tatil ya aktarılır mi bilemedim.

Ben de cok kilo aldim bu sabah tartiya ciktim belki ac karnina az cikarim diye ama yok 58 kilo olmusum yani 5 kilo aldim simdiden

Sürekli içinde korkular, kaygılar endişeler taşıyanlar var mı kızlar??..ikinci hamileliğim ama ilkinden çok daha fazla şey düşünüyorum..tabi ki tecrübe gereği rahat oldugum konular da var ama sanki ilk hamileliğimde aklımdan geçmeyen şeyler şimdi aklımdan cıkmıyor..nasıl gececek bu endişeler

isim konusuna ben de katılayım bari cinsiyetini bilmiyoruz henuz ama kız olursa zeynep erkek olursa zübeyr koymayı düşünüyoruz

Bende erkek olursa egemen düşünüyorum içime kız doğmadığı için kız ismi bulmadım :) Kendimi erkeğe hazırladım nedense :))

Çok iyiyiz çok şükür , şuanda bir sorunum yok. Evet ilaçta yağ oranı fazla olduğu için yapıyormuş bu ağrıları aynılarını bende yaşadım , fena bir ağrı . Acil şifalar diliyorum. Rahme düştükten sonra başlıyor analık.!

Yok cnm ultrason da gördü Dr.ayrintiliya uç hafta sonra giricem.inşallah kaybolur su şey.dua edin lutfen

İçinizi rahat tutun lütfen ... Geçici birşeydir muhakkak. Bol dua ve moral çok önemli...

Baş ağrıları beni öldürüyor. Ise gelmeyi hiç istemedim.bide başımda ağrı varken müdürünün gereksiz muhabbetleri katlanamiyorum.bagirip çağırasim geliyor

Benimde ara ara geliyor ağrılarım , kalbimizin olağandan iki kat fazla çalıştığı için kan basıncı , burnunda ağır ağır nefes alıp ağzından yavaş yavaş ver ara ara tekrarla iyi geliyor bu , ayrıca ben dayanamıyacak gibi olursam çin yağı kullanıyorum.

Ogretmen olan arkadaslarima bi sorum olcak simdi benim dogum tarihim subat sonu gibi gorunuyor izinlerimizi nasil kullanicaz ara tatilimiz dogum izni mi sayilacak bes haftayi dogum sonrasina atayacak miyiz
32.haftada rapor alıcam ben 37 ye kadar çalışmak için şubat tatili içine giriyor tabi.

bende hep erkek sanıyodum doktor kız dedi :) çok şaşırdıydım ama sonra kız olmayadabilir dedi önümüzdeki a belli olcak :)

Banada kız derse bende çok şaşaırırım eminim :) Kız çocukları daha sevimli oluyor aslında ama nedense hep erkek doğuyor içime. Sağlıcakla kolaylıkla kucağımıza alalaım inşallah.

Kozlar bebeğinin beyninde kist varmis.bunlar zamanla kaybolan iki yormuş...ama muş.... İste.boyle birşey duyan varmi .2 li ve 4 lu testlerin iyiydi
Bizim bi ark.bebeginde de çıkmıştı kayboldu sonradan inşallah senin bebegininkide kaybolur.ayrıntılı usg demi görüldü

Valla bende hersey aklımdan gecıyor dile getirmek istemiyorum. Allah yardımcımız olsun

Valla bende hersey aklımdan gecıyor dile getirmek istemiyorum. Allah yardımcımız olsun
Ben hamile kalmadan önce en büyük korkum doğumdu ama şimdi aklıma bile gelmiyor.çünkü tek düşüncem bebeklerim,onların iyi olmadı,beni bırakmaması ve ister istemez kötü şeyler de geliyo insanın aklına.aslında getirmemek lazım.Allah kısmet eder de herşey yolunda giderse boş stresler yaşadığımızla kalıcaz.ama analık şimdiden başlıyo galiba:) kaygısıyla stresiyle..

kesinlikle bende doğum aklımın ucundan geçmiyor bilmiyorum belkide daha erken, ama insan bu süre içinde hep endişeli oluyor istesende istemesende

O zaman benimde oyle olur heralde bana 2 haftan bosa gidecek tatile denk geldigi icin dediler de o yuZden sordum
Evet canım iki haftamız tatilde yanıyor çalışabilir raporu alsak da sadece fiilen okula gittiğimiz gün kadarını doğum sonrasına aktarabiliyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…