Benim ikinci donemle beraber iznim basliyor. Subat tatili resmi tatil ya aktarılır mi bilemedim.Ogretmen olan arkadaslarima bi sorum olcak simdi benim dogum tarihim subat sonu gibi gorunuyor izinlerimizi nasil kullanicaz ara tatilimiz dogum izni mi sayilacak bes haftayi dogum sonrasina atayacak miyiz
Ben de cok kilo aldim bu sabah tartiya ciktim belki ac karnina az cikarim diye ama yok 58 kilo olmusum yani 5 kilo aldim simdidenGünaydın AnnişlerBu sabah yine ağlama krizine girdim hergün bi bahane buluyorum ağlamak için Bu sabahta çok kilo aldım diye ağladım gerçekten son iki haftada resmen şiştim artık sabahları uyandığımda da karnım şiş oluyor çok merak ediyorum şimdiden böyleysem son aylar nasıl olacağım. Bu arada ben de şeker yüklemesi yaptırmayı düşünmüyorum babam şeker hastası olduğu halde Cumartesi bebeğimi göreceğim inşallah 1 ayı geçti görmedim çok özledim çok Bütün sıkıntısı olanlara Allah şifa versin.
kızlar şuna bakın içinde pipiped varmış
http://www.e-bebek.com/baby-me-yenidogan-pamuk-mendil-12li-erkek-bebeklere-ozel_BAE-20015
isim konusuna ben de katılayım baricinsiyetini bilmiyoruz henuz ama kız olursa zeynep erkek olursa zübeyr koymayı düşünüyoruz
Saol canim sanada gecmis olsun simdi nasilsin. Dun gece igne yapilitken ne igneyi ne ilaci hissettim ama sonrasinda cok agri yapti hala sol tarafima oturamiyorum yatamiyorum. Insallah herkesten guzel haberler aliriz, saglicakla yavrularimizi kucagimiza aliriz
Yok cnm ultrason da gördü Dr.ayrintiliya uç hafta sonra giricem.inşallah kaybolur su şey.dua edin lutfen
Baş ağrıları beni öldürüyor. Ise gelmeyi hiç istemedim.bide başımda ağrı varken müdürünün gereksiz muhabbetleri katlanamiyorum.bagirip çağırasim geliyor
bende hep erkek sanıyodum doktor kız dedi :) çok şaşırdıydım ama sonra kız olmayadabilir dedi önümüzdeki a belli olcak :)Bende erkek olursa egemen düşünüyorum içime kız doğmadığı için kız ismi bulmadım :) Kendimi erkeğe hazırladım nedense :))
32.haftada rapor alıcam ben 37 ye kadar çalışmak için şubat tatili içine giriyor tabi.Ogretmen olan arkadaslarima bi sorum olcak simdi benim dogum tarihim subat sonu gibi gorunuyor izinlerimizi nasil kullanicaz ara tatilimiz dogum izni mi sayilacak bes haftayi dogum sonrasina atayacak miyiz
bende hep erkek sanıyodum doktor kız dedi :) çok şaşırdıydım ama sonra kız olmayadabilir dedi önümüzdeki a belli olcak :)
Bizim bi ark.bebeginde de çıkmıştı kayboldu sonradan inşallah senin bebegininkide kaybolur.ayrıntılı usg demi görüldüKozlar bebeğinin beyninde kist varmis.bunlar zamanla kaybolan iki yormuş...ama muş.... İste.boyle birşey duyan varmi .2 li ve 4 lu testlerin iyiydi
evet ultrasona girdiğim günler mutlu çıkardım hep dün moralim bozulup çıktım bebeğe bile doğru düzgün odaklanıp bakamadım sinirden. Koşuyolu medipol mü seninki de?
O zaman benimde oyle olur heralde bana 2 haftan bosa gidecek tatile denk geldigi icin dediler de o yuZden sordum32.haftada rapor alıcam ben 37 ye kadar çalışmak için şubat tatili içine giriyor tabi.
Valla bende hersey aklımdan gecıyor dile getirmek istemiyorum. Allah yardımcımız olsunSürekli içinde korkular, kaygılar endişeler taşıyanlar var mı kızlar??..ikinci hamileliğim ama ilkinden çok daha fazla şey düşünüyorum..tabi ki tecrübe gereği rahat oldugum konular da var ama sanki ilk hamileliğimde aklımdan geçmeyen şeyler şimdi aklımdan cıkmıyor..nasıl gececek bu endişeler
Ben hamile kalmadan önce en büyük korkum doğumdu ama şimdi aklıma bile gelmiyor.çünkü tek düşüncem bebeklerim,onların iyi olmadı,beni bırakmaması ve ister istemez kötü şeyler de geliyo insanın aklına.aslında getirmemek lazım.Allah kısmet eder de herşey yolunda giderse boş stresler yaşadığımızla kalıcaz.ama analık şimdiden başlıyo galiba:) kaygısıyla stresiyle..Valla bende hersey aklımdan gecıyor dile getirmek istemiyorum. Allah yardımcımız olsun
Ben hamile kalmadan önce en büyük korkum doğumdu ama şimdi aklıma bile gelmiyor.çünkü tek düşüncem bebeklerim,onların iyi olmadı,beni bırakmaması ve ister istemez kötü şeyler de geliyo insanın aklına.aslında getirmemek lazım.Allah kısmet eder de herşey yolunda giderse boş stresler yaşadığımızla kalıcaz.ama analık şimdiden başlıyo galiba:) kaygısıyla stresiyle..
Evet canım iki haftamız tatilde yanıyor çalışabilir raporu alsak da sadece fiilen okula gittiğimiz gün kadarını doğum sonrasına aktarabiliyoruzO zaman benimde oyle olur heralde bana 2 haftan bosa gidecek tatile denk geldigi icin dediler de o yuZden sordum
benimde öyle hamileliğimi öğrendiğimden bu yana hep kasık ağBende 8 mart annesiyim. Azcik yorulsam Belim agriyor
benimde kız ve adı zeynep beren olacak inşisim konusuna ben de katılayım baricinsiyetini bilmiyoruz henuz ama kız olursa zeynep erkek olursa zübeyr koymayı düşünüyoruz
Napalim artik yapcak bisey yok sagsaglim gelsinlerdeEvet canım iki haftamız tatilde yanıyor çalışabilir raporu alsak da sadece fiilen okula gittiğimiz gün kadarını doğum sonrasına aktarabiliyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?