Alışkanlık olabilir cunku 1 aydir izinli ve evdeyim ve sabahin 6 sinda uyanirim fix:))
Bende evdeyim, gece wc uyanmaları dışında bir de sabah erken kalkıyorum sizler gibi ..
canım seninkinin cinsiyeti belli oldu muAllah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin kızını canım
Bi arkadas hamilelik belirtiside olabiliyormus yazmis bendr hep alistim erken kalkmaya ondan diye dusunuyordum :) her ikiside olabilir ozaman
Canım benim adıyla yaşasın benim daha belli değil kız olursa bizim de Zeynep beren olacak taa 9 sene önce sevgiliyken karar vermiştik Zeynep kız çocuklarına çok yakışıyor beren de benim ve eşimin isimlerinin birleşimi derin anlamlar içeriyorbenimde öyle hamileliğimi öğrendiğimden bu yana hep kasık ağ
benimde kız ve adı zeynep beren olacak inş
yok canım doktor kontrolum cuma günü inşallah o zaman görücez :)canım seninkinin cinsiyeti belli oldu mu
canım seninkinin cinsiyeti belli oldu mu
ben 15 haftalık olucam yarın nasipse, ben de 2 hafta sonra gidicemsen ne kadarlıksın
ben 15 haftalık olucam yarın nasipse, ben de 2 hafta sonra gidicem
kesin hamilelikten bende de bi ara oyleydı fakat bu ara gormuyorum.Bende de vesveseler oluyor.Birde geceleri korku filmi gibi rüyalar görüyorum.
Öyle canım tabi inşallah yalnız seminer falan derken rapor hakkımızı doldurucaZ Eylül'de diş çıkarma zamanı olcak bu durumda heyet alabiliriz sadece. Bilen varsa aydınlatsın bizi rapor hakkımız bitmeden heyet alabiliyo muyuz? Öncesinde onu alırsak daha rahat olucaz sanki. Okuldan arkadaşlar beni uyardı mutlaka 10 günlük bi rapor hakkı ayır yeni döneme yoksa çok zorluk çekersin diye. Bebişler doğmadan baya uzaklara gittik ama herşeyi düşünüyormuş insanNapalim artik yapcak bisey yok sagsaglim gelsinlerde
sana da maşallah :)MAŞALLAh canım.
kesinlikle bende doğum aklımın ucundan geçmiyor bilmiyorum belkide daha erken, ama insan bu süre içinde hep endişeli oluyor istesende istemesende
Tatlım 32+1de doktoruna gidiyorsun 37. Haftaya kadar öçalışabilir raporu alıyorsun. 37+1 de tekrar gidiyorsun çalışamaz alıyosun. Senin 37. Haftan sanırım 2. Dönemin başına denk geliyo ve 2. Dönem çalışmıyorsun bi kaybın olmuyor ve rahatca 5 haftanı aktarabiliyorsunOgretmen olan arkadaslarima bi sorum olcak simdi benim dogum tarihim subat sonu gibi gorunuyor izinlerimizi nasil kullanicaz ara tatilimiz dogum izni mi sayilacak bes haftayi dogum sonrasina atayacak miyiz
Ne güzel yazmışsın arkadaşııım:)))Bu durum bendr biraz farkli sanirim okuyorum sizler endiseli olduginuzdan bahsetmissuniz.ben zor bi donem yaaamama ragmen kanamalar dusuk tehlikesi yasadigim ve tek basima dogrulmam bile tehlike arz ettigi halde icimde hep bi rahatlik vardi.pozitif düşünüyorum hep konuşuyorum bebegile seviyorum kotu bise getiemiyorun bile aklima boylece stresimde olmamiar oluyor cok sukur Oe zamanlarida atlattim sayilir daha pozitifim :) hamileyiz kizlar bebeiklerimiz icimizde hicccc kotu bise getirmeyin akliniza hereey Rabbimden ve hersey olcgina varir suan iyiyiz ve tadini cikaralim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?