3,5 kilo aldım totalde canım ama hamile pantolonu giyiyorum artık normal pantolonlarım rahatsız ediyor.göbeğim sanki çok çıktı gibi geliyor yediklerime de dikkat ediyorum ama bakalım şöyle hamileğim nasıl olsa yiyeyim moduna giremedim bitoplam kaç kg aldım canım ? belki de hepsi şişliktir.. bu kadar sıkma canını sen saglıklı beslenmene bak. hem hamılelıgın tadını cıkar
Benimde 3,5 işte canım ama ben zaten 60 kilo hamile kaldım bakalım doktor ne diyecek cumartesi günüBen de cok kilo aldim bu sabah tartiya ciktim belki ac karnina az cikarim diye ama yok 58 kilo olmusum yani 5 kilo aldim simdiden
Ben hamile kalmadan önce en büyük korkum doğumdu ama şimdi aklıma bile gelmiyor.çünkü tek düşüncem bebeklerim,onların iyi olmadı,beni bırakmaması ve ister istemez kötü şeyler de geliyo insanın aklına.aslında getirmemek lazım.Allah kısmet eder de herşey yolunda giderse boş stresler yaşadığımızla kalıcaz.ama analık şimdiden başlıyo galiba:) kaygısıyla stresiyle..
Mina ismi benim de aklımda var..çok güzel bir isim..tebrik ederim canım .Henüz cinsiyet belli değil bizim ama kız hissediyorum. .Bu arada benim de kızım olacak Allah nasip ederse Mina koyacağız adını
Ayy cok iyi ne guzel yaTatlım 32+1de doktoruna gidiyorsun 37. Haftaya kadar öçalışabilir raporu alıyorsun. 37+1 de tekrar gidiyorsun çalışamaz alıyosun. Senin 37. Haftan sanırım 2. Dönemin başına denk geliyo ve 2. Dönem çalışmıyorsun bi kaybın olmuyor ve rahatca 5 haftanı aktarabiliyorsun
Sen arkadaşlarına bakma bi takvime bak hesapla 37+1 de şubat tatiline gelmiyorsan 5haftanı aktarırsın her şekilde ben çok araştırmıştım ve planlı bir gebelilk oldu bizimkisi allahda aratmadı çok şükür.Ayy cok iyi ne guzel yatskkurle
Bu arada benim de kızım olacak Allah nasip ederse Mina koyacağız adını
Canım benim adıyla yaşasın benim daha belli değil kız olursa bizim de Zeynep beren olacak taa 9 sene önce sevgiliyken karar vermiştik Zeynep kız çocuklarına çok yakışıyor beren de benim ve eşimin isimlerinin birleşimi derin anlamlar içeriyorçok mutlu oldum sen de de görünce
Çooook teşekkür ederim gözümün önündeki alanı görmemiştim.Şimdi oldu benimkideVar
Ortalara doğru in görürsün
Hamilelik takvimi yazar, o boşluğa doğum yapacağın tarihi yaz kaydet
Kızım olursa bende Zeynep Betül koyacağım inş. adını.Nasıl sizceeeeaaa çok hoş bizde daha evlenir evlenmez kızımız olursa zeynep olsun dedik sonradan ben beren de olsun dedim berenin söylenişi çok hoşuma gidiyor anlamıda kuzuymuş zeynepi hem modası geçmeyen hemde Efendimizin kızının ve torununun ismi diye istemiştim eşimde çok beğendi ama hamile kalınca içimize hep erkek doğuyodu onada eren olsun dedik kız olduğunu duyunca hem çok şaşırdık hem çok sevindik hamile kalmadan önce eşim kızı bulana kadar doğurcan ben anlamam derdi takılırdı öyle o derece kız istiyodu Allah gönlümüze göre verdi erkek olsada bizim evladımız tabi ilk nede olsa ama kız hep başka gelmiştir Allah herkesin gönlüne göre herşeyden önce sağlıklı ve hayırlı evlat nasip etsin
güzel miş canım bende ikinci ismini belis ilk ismini zeynep düşünüyorum eşimde seviyorKızım olursa bende Zeynep Betül koyacağım inş. adını.Nasıl sizceeee
güzel miş canım bende ikinci ismini belis ilk ismini zeynep düşünüyorum eşimde seviyor
bi sürü zeynebimiz oldu harika :) belis de değişikmişgüzel miş canım bende ikinci ismini belis ilk ismini zeynep düşünüyorum eşimde seviyor
güzel miş canım bende ikinci ismini belis ilk ismini zeynep düşünüyorum eşimde seviyor
güzelmişKızım olursa bende Zeynep Betül koyacağım inş. adını.Nasıl sizceeee
aşkın ilk meyvesi demekmişbi sürü zeynebimiz oldu harika :) belis de değişikmiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?