2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

merhaba arkadaşlar baya uzun süredir yazmıyorum:) bebeğim büyüdü artık 16. haftaya doğru gidiyoruz çok şükür henüz cinsiyetimiz belli olamadı malseff :) allah herkesin gönlüne göre versin:) inşş hepimiz bir nefeste alırız kucağımıza bebişlerimizi:) 2li testim gayet iyi çıktı 3lü ve 4lüye gerek kalmadı bu yüzden.fatmaipek artkadaış benim bilgiler eksik galiba istanbulda oturuyorum yaşımda 26 bunlarıda ekliyelim istersen:)

toplam kaç kg aldım canım ? belki de hepsi şişliktir.. bu kadar sıkma canını sen saglıklı beslenmene bak. hem hamılelıgın tadını cıkar
3,5 kilo aldım totalde canım ama hamile pantolonu giyiyorum artık normal pantolonlarım rahatsız ediyor.göbeğim sanki çok çıktı gibi geliyor yediklerime de dikkat ediyorum ama bakalım şöyle hamileğim nasıl olsa yiyeyim moduna giremedim bi

Ben de cok kilo aldim bu sabah tartiya ciktim belki ac karnina az cikarim diye ama yok 58 kilo olmusum yani 5 kilo aldim simdiden
Benimde 3,5 işte canım ama ben zaten 60 kilo hamile kaldım bakalım doktor ne diyecek cumartesi günü

Doğum çok nadir geliyor aklıma, en cok bebegının saglıgı ıle ılgılı evhama kapılıyor ınsan..bir de bende sevdiklerime bısey olması korkusu basladı, o da benım panık atagım yuzunden olan bır sıkıntı hamılelıkte artıyor..Allah kımseyı korktuguna ugratmasın

Ben 65 kilo ile hamile kaldım şu an 70 im.ama hamileliğimin başından beri koca bir göbekle geziyorum,çünkü felaket kabız ve gaz şikayetlerim vardı.13.haftayla bu şikayetler bitti şimdi de bebeklerim büyüdü karnım epey büyük bu nedenle.kilo sağlığı tehtid etmediği sürece sorun değil verilir alınır.sağlıklı beslenmek yeterli.çok sevdiğim bir arkadaşım 120 ile hamile kaldı 40 kilo aldı ve tosun gibi sapasağlam bir çocuk doğurdu.yaşadığı tek sıkıntı tansiyondu onu da herkesin yaşama ihtimali var.herşey nasip kısmet.hiç bir konuda evham yapmamak lazım.önemli olan tek şey bizim sağlıklı olmamız ve bebeklerimizin ZAMANINDA VE SAĞLIKLA dünyaya gelmesi gerisi hiiç önemli değil..

Ayy cok iyi ne guzel ya tskkurle

Bu arada benim de kızım olacak Allah nasip ederse Mina koyacağız adını

Mina güzel bir isimmiş, eşim de Mira güzel diyor ama anlamı da çok iç açıcı değil bi de direkt med cezir dizisi karakteri olarak yerleşti beynime. Mina'yı da listeye ekleyeyim... A ile biten melodik isimler genelde ilgimi çekiyor sanırım ne alakaysa. İnternetteki isimleri bi taradım d&r'dan isim sözlüğü alabilirim güncel isimler varsa

aaa çok hoş bizde daha evlenir evlenmez kızımız olursa zeynep olsun dedik sonradan ben beren de olsun dedim berenin söylenişi çok hoşuma gidiyor anlamıda kuzuymuş zeynepi hem modası geçmeyen hemde Efendimizin kızının ve torununun ismi diye istemiştim eşimde çok beğendi ama hamile kalınca içimize hep erkek doğuyodu onada eren olsun dedik kız olduğunu duyunca hem çok şaşırdık hem çok sevindik hamile kalmadan önce eşim kızı bulana kadar doğurcan ben anlamam derdi takılırdı öyle o derece kız istiyodu Allah gönlümüze göre verdi erkek olsada bizim evladımız tabi ilk nede olsa ama kız hep başka gelmiştir Allah herkesin gönlüne göre herşeyden önce sağlıklı ve hayırlı evlat nasip etsin

Kızım olursa bende Zeynep Betül koyacağım inş. adını.Nasıl sizceeee

güzel miş canım bende ikinci ismini belis ilk ismini zeynep düşünüyorum eşimde seviyor

ben şimdilik iki isim düşünmüyorum ama belli olma ztabi... benim iki ismim var hep zorlandım ama benim durumun farkı birini annem birini babaannem koymuş ve bir çatışma vardı arada hep, kimin yanındayken adım sorulursa ona göre nabza göre şerbet vermek zorunda kalıp geriliyordum çocukken:)

Şimdi de kendi soyadımı da kullanıyorum iki de soyadı var, kızılderili kabilesi temsilcisi giiyim 4 isimle:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…