2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

bi sürü zeynebimiz oldu harika :) belis de değişikmiş
biz de ilk evlendiğimizde doğacak kızımızın adını Duru olarak belirlemiştik.İlk ismi İklil olacaktı ama anlamı Zeburda geçen bir isim olduğu için değiştirdik.Şimdi Ceyla Duru olarak düşünüyoruz.Değişiklik olup erkek olursa belli bir ismimiz yok,çünkü sürekli değiştiriyoruz.

Herkese merhaba,
Yeniden buraya yazmak çok güzel. Ben de inşallah martta sizler gibi anne olacağım inşallah... İlk bebeğimi Ocak ayında 8 haftalıkken kaybettim. Kan pıhtılaşması sorunumun olduğunu öğrendik. Çok şükür ki sebebi belli oldu ve önlemini aldık. Şimdi her gün iğne oluyorum ve aspirin kullanıyorum. 14. haftamdayım inşallah her şey güzel gider. 6. haftada bulantılarım başladı ve yeni yeni geçiyor. Ama içimdeki kaybetme korkusunu bir türlü atamadım Her gün göğüslerime bakıp hala şiş ve ağrıyorlar mı diye bakmaktan ve de midem bulanıyor mu diye düşünmekten kendimi alıkoyamıyorum Kendi kendime sen elinden geleni yapıyorsun bundan sonrası Allahın takdirine kalmış diyerek huzur bulmaya çalışıyorum... Umarım hepimiz için her şey çok güzel gider sağ salim yavrularımızı kucağımıza alırız...

anlamı neymiş canım
aşkın ilk meyvesi demekmiş

amin canım hepimiz sağlıcakla bebeklerimizi kucağımıza alalım ınsallah

Mina ismi benim de aklımda var..çok güzel bir isim..tebrik ederim canım .Henüz cinsiyet belli değil bizim ama kız hissediyorum. .
Ben hamile olduğumu öğrenir öğrenmez kızım olacak diye hissetmiştim hisler yanıltmıyor genelde canım allah gönlüne göre versin belki adaş olur prenseslerimiz

bize hoş geldi eşimle başka isim düşünmedik ben de genelde 4 harfli isimleri seviyorum ve tek isim koyacağım inşallah

Ceyla nın anlamı nedir

al bendende o kadar 4 isimle bir garip duruyorum kendi soyadımı kullanıcağım dediğimde nufus memuru arjantinli futbolculara benzediniz dedi

Bu arada bende hep kız ismi olarak DURU sevmişimdir. Adımla da uyumlu diye duru ismimiz sabit. Erkek ise Emre adını çok severim. Kız kardeşimde Bartu diyor. hem duruyu uyumlu diye bakalım artık

aplasi paylaşım çok güzel ama sinirlenme huzurlu ve sakin ol bu madde çalıştığım yer için hiç uygun değil hep bir kavga içindeyiz
o kısım benm içinde zor oluyor cnm, patronuma hiç tahammülüm kalmadı artık, kimisi hamilelikten hormondan diyor ama bilmiyorum genede ben bazen sinir küpü oluyorum

Biz de kız olursa eğer şimdilik İdil ismini koymayı düşünüyoruz. Ama tabi fikirler değişebiliyor zamanla. Bir de gerçekten karar vermek zor

Hoşgeldin , rabbim sağlıkla kucağına almak nasip etsin inşallah :) İyi düşün ki iyi olsun . Zaten yaptığın gibi bol dua ve moral yüksekliği.

sevgiler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…