biz de ilk evlendiğimizde doğacak kızımızın adını Duru olarak belirlemiştik.İlk ismi İklil olacaktı ama anlamı Zeburda geçen bir isim olduğu için değiştirdik.Şimdi Ceyla Duru olarak düşünüyoruz.Değişiklik olup erkek olursa belli bir ismimiz yok,çünkü sürekli değiştiriyoruz.bi sürü zeynebimiz oldu harika :) belis de değişikmiş
aşkın ilk meyvesi demekmişanlamı neymiş canım
Herkese merhaba,
Yeniden buraya yazmak çok güzel. Ben de inşallah martta sizler gibi anne olacağım inşallah... İlk bebeğimi Ocak ayında 8 haftalıkken kaybettim. Kan pıhtılaşması sorunumun olduğunu öğrendik. Çok şükür ki sebebi belli oldu ve önlemini aldık. Şimdi her gün iğne oluyorum ve aspirin kullanıyorum. 14. haftamdayım inşallah her şey güzel gider. 6. haftada bulantılarım başladı ve yeni yeni geçiyor. Ama içimdeki kaybetme korkusunu bir türlü atamadımHer gün göğüslerime bakıp hala şiş ve ağrıyorlar mı diye bakmaktan ve de midem bulanıyor mu diye düşünmekten kendimi alıkoyamıyorum Kendi kendime sen elinden geleni yapıyorsun bundan sonrası Allahın takdirine kalmış diyerek huzur bulmaya çalışıyorum... Umarım hepimiz için her şey çok güzel gider sağ salim yavrularımızı kucağımıza alırız...
Ben hamile olduğumu öğrenir öğrenmez kızım olacak diye hissetmiştim hisler yanıltmıyor genelde canım allah gönlüne göre versin belki adaş olur prenseslerimizMina ismi benim de aklımda var..çok güzel bir isim..tebrik ederim canım .Henüz cinsiyet belli değil bizim ama kız hissediyorum. .
bize hoş geldi eşimle başka isim düşünmedik ben de genelde 4 harfli isimleri seviyorum ve tek isim koyacağım inşallahMina güzel bir isimmiş, eşim de Mira güzel diyor ama anlamı da çok iç açıcı değil bi de direkt med cezir dizisi karakteri olarak yerleşti beynime. Mina'yı da listeye ekleyeyim... A ile biten melodik isimler genelde ilgimi çekiyor sanırım ne alakaysa. İnternetteki isimleri bi taradım d&r'dan isim sözlüğü alabilirim güncel isimler varsa
Ceyla nın anlamı nedirbiz de ilk evlendiğimizde doğacak kızımızın adını Duru olarak belirlemiştik.İlk ismi İklil olacaktı ama anlamı Zeburda geçen bir isim olduğu için değiştirdik.Şimdi Ceyla Duru olarak düşünüyoruz.Değişiklik olup erkek olursa belli bir ismimiz yok,çünkü sürekli değiştiriyoruz.
çok nadir geliyor aklıma, en cok bebegının saglıgı ıle ılgılı evhama kapılıyor ınsan..bir de bende sevdiklerime bısey olması korkusu basladı, o da benım panık atagım yuzunden olan bır sıkıntı hamılelıkte artıyor..Allah
al bendende o kadar 4 isimle bir garip duruyorum kendi soyadımı kullanıcağım dediğimde nufus memuru arjantinli futbolculara benzediniz dediben şimdilik iki isim düşünmüyorum ama belli olma ztabi... benim iki ismim var hep zorlandım ama benim durumun farkı birini annem birini babaannem koymuş ve bir çatışma vardı arada hep, kimin yanındayken adım sorulursa ona göre nabza göre şerbet vermek zorunda kalıp geriliyordum çocukken:)
Şimdi de kendi soyadımı da kullanıyorum iki de soyadı var, kızılderili kabilesi temsilcisi giiyim 4 isimle:)
insanlık için gönderilmiş demekCeyla nın anlamı nedir
o kısım benm içinde zor oluyor cnm, patronuma hiç tahammülüm kalmadı artık, kimisi hamilelikten hormondan diyor ama bilmiyorum genede ben bazen sinir küpü oluyorumaplasi paylaşım çok güzel ama sinirlenme huzurlu ve sakin ol bu madde çalıştığım yer için hiç uygun değil hep bir kavga içindeyiz
al bendende o kadar 4 isimle bir garip duruyorum kendi soyadımı kullanıcağım dediğimde nufus memuru arjantinli futbolculara benzediniz dedi
Belis in anlamı ne acaba merak ettim?güzel miş canım bende ikinci ismini belis ilk ismini zeynep düşünüyorum eşimde seviyor
aşkın ilk meyvesi demekmiş canımBelis in anlamı ne acaba merak ettim?
Herkese merhaba,
Yeniden buraya yazmak çok güzel. Ben de inşallah martta sizler gibi anne olacağım inşallah... İlk bebeğimi Ocak ayında 8 haftalıkken kaybettim. Kan pıhtılaşması sorunumun olduğunu öğrendik. Çok şükür ki sebebi belli oldu ve önlemini aldık. Şimdi her gün iğne oluyorum ve aspirin kullanıyorum. 14. haftamdayım inşallah her şey güzel gider. 6. haftada bulantılarım başladı ve yeni yeni geçiyor. Ama içimdeki kaybetme korkusunu bir türlü atamadımHer gün göğüslerime bakıp hala şiş ve ağrıyorlar mı diye bakmaktan ve de midem bulanıyor mu diye düşünmekten kendimi alıkoyamıyorum Kendi kendime sen elinden geleni yapıyorsun bundan sonrası Allahın takdirine kalmış diyerek huzur bulmaya çalışıyorum... Umarım hepimiz için her şey çok güzel gider sağ salim yavrularımızı kucağımıza alırız...
ay anlamı çok güzelmişaşkın ilk meyvesi demekmiş
ay anlamı çok güzelmiş
Allah yardımcımız olsun canım bebişlerimizde sinir küpü olacak diye korkuyorumo kısım benm içinde zor oluyor cnm, patronuma hiç tahammülüm kalmadı artık, kimisi hamilelikten hormondan diyor ama bilmiyorum genede ben bazen sinir küpü oluyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?