2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

canım nasıl üzüldüm anlatamam o korkuyla karşı karşıyayım bebeğime ne olacak kucağıma alıcammı almıcammı bekliyorum sadece. neden aldılar bebeğini .Allahım bir daha göstermesin hepimize sağlıklı evlatlar nasip etsin

evet doktor 12 haftada kız olabılır yuksek ıhtımal demıstı. cuma gunu kontrol gıdıcez ınsallah gosterır cınsıyetını bıze
inş canım benim seninkide gösterir bilince daha güzel oluyo artık ismiyle seviyorum doktor kesin dedi valla eminsiniz dimi alışveriş yapcam ona göre dedim eminim dedi adam gösterdide minicik bi çizgiydi insan genede ya değişirse diye korkuyo o gazla hemen gidip bebek arabası önlük emzik falan aldık :)

ne zaman kesin belli oldu cinsiyetii

Facebook ta reklam var gördünüz mü ?

Sante Plus hastanesi Normal doğum 350 TL sezeryan 550 TL yazıyor

Zeytinburnu'ndaymış , yakın olanlar araştırabilir.!

Arkadaşlar bu cuma cinsiyet öğrenmeye gideceğiz inşallah.16+2 olcaz cuma günü.Bu haftada cinsiyet öğrenip sonra değişen var mı?Yani kız denilip erkek,erkek denilip kız çıkan varmı sonraki haftalarda???

Hoşgeldinnn.İnşallah inşallah bebeğini sağ salim kucağına alırsın canm.

Nette videosu var canım. Birde ibrahim Saraçoğlu nun sitesinde yazıyor.

Eveki merdivenlerde popomun üzerine hızlıca dştüm acile gittim bebeklerim iyiler çok şükür,kanamam da yok ama 24 saat önemli dedi doktor.varmı bildiğiniz böyle kötü tecrübe yaşayan?çok korktum çook

Cinsiyetimiz yi e kesinlesemedi yuzustu yatiyordu gostermedi:) cok sukur hersey yolundaymis.kilo da almamisim hala:)

Masallah canim senin adina cok sevindim, doktordan once cikolata yeseydin o zaman yerinde durmuyolar rahat gorebilirdin. Yinede saglik haberini aldinya o yeter

Cok gecmis olsun canim Rabbim bebeklerini ve seni korusun, sen iyi dusun stres yapma, yat dinlen bol bol

Canim popo uzeri birsey olmaz diye okudum bende ama nerde okudumu hatirlamiyorum birsey olmayacak insallah de kendini telkin et rabbim yardim eder insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…