- 22 Eylül 2014
- 24
- 6
- 88
- 38
Bende üç dört profa gittim benim gebeliğim sonlandırıldı normal doğum Yaptım Allah kimseye yaşatmasın bu forumu çok seviyordum Allah'ım herkese Bebeğini sağ salim nasip eder Ankara'da Eyüp ekiciye gittim Ankaralı varsa Ayrıntılı ultrason için gidebilirler bu arada.çok zor günler atlattım ve atlatıyorum.
inş canım benim seninkide gösterir bilince daha güzel oluyo artık ismiyle seviyorum doktor kesin dedi valla eminsiniz dimi alışveriş yapcam ona göre dedim eminim dedi adam gösterdide minicik bi çizgiydi insan genede ya değişirse diye korkuyo o gazla hemen gidip bebek arabası önlük emzik falan aldık :)evet doktor 12 haftada kız olabılır yuksek ıhtımal demıstı. cuma gunu kontrol gıdıcez ınsallah gosterır cınsıyetını bıze
inş canım benim seninkide gösterir bilince daha güzel oluyo artık ismiyle seviyorum doktor kesin dedi valla eminsiniz dimi alışveriş yapcam ona göre dedim eminim dedi adam gösterdide minicik bi çizgiydi insan genede ya değişirse diye korkuyo o gazla hemen gidip bebek arabası önlük emzik falan aldık :)
aaa fiyatlar çok iyiFacebook ta reklam var gördünüz mü ?
Sante Plus hastanesi Normal doğum 350 TL sezeryan 550 TL yazıyor
Zeytinburnu'ndaymış , yakın olanlar araştırabilir.!
Hoşgeldinnn.İnşallah inşallah bebeğini sağ salim kucağına alırsın canm.Herkese merhaba,
Yeniden buraya yazmak çok güzel. Ben de inşallah martta sizler gibi anne olacağım inşallah... İlk bebeğimi Ocak ayında 8 haftalıkken kaybettim. Kan pıhtılaşması sorunumun olduğunu öğrendik. Çok şükür ki sebebi belli oldu ve önlemini aldık. Şimdi her gün iğne oluyorum ve aspirin kullanıyorum. 14. haftamdayım inşallah her şey güzel gider. 6. haftada bulantılarım başladı ve yeni yeni geçiyor. Ama içimdeki kaybetme korkusunu bir türlü atamadımHer gün göğüslerime bakıp hala şiş ve ağrıyorlar mı diye bakmaktan ve de midem bulanıyor mu diye düşünmekten kendimi alıkoyamıyorum Kendi kendime sen elinden geleni yapıyorsun bundan sonrası Allahın takdirine kalmış diyerek huzur bulmaya çalışıyorum... Umarım hepimiz için her şey çok güzel gider sağ salim yavrularımızı kucağımıza alırız...
Kızım olursa bende Zeynep Betül koyacağım inş. adını.Nasıl sizceeee
güzel miş canım bende ikinci ismini belis ilk ismini zeynep düşünüyorum eşimde seviyor
Çooook teşekkür ederim gözümün önündeki alanı görmemiştim.Şimdi oldu benimkide
ben dinleyemedim o kür nasılmış ben de yapayım. bugün test yaptırdım kanım ve b12 değerim az. bu arada kızlar biraz önce canan karatayı dinledim şeker yüklemesni asla yaptırmayın çocuğun akciğerlerinin gelişmesini önlüyormuş.çocuk doğduktan sonra da akciğerle ildili büyümeyle ilgili problemleri arttırıyormuş. kesinlikle yaptırmayın diyor. bencede mantıksız bir test gibi geldi.şekerimiz varsa ona baksınlar niye şeker yükleyelim durduk yere.
Cinsiyetimiz yi e kesinlesemedi yuzustu yatiyordu gostermedi:) cok sukur hersey yolundaymis.kilo da almamisim hala:)
geçmiş olsun canımEveki merdivenlerde popomun üzerine hızlıca dştümacile gittim bebeklerim iyiler çok şükür,kanamam da yok ama 24 saat önemli dedi doktor.varmı bildiğiniz böyle kötü tecrübe yaşayan?çok korktum çook
Eveki merdivenlerde popomun üzerine hızlıca dştümacile gittim bebeklerim iyiler çok şükür,kanamam da yok ama 24 saat önemli dedi doktor.varmı bildiğiniz böyle kötü tecrübe yaşayan?çok korktum çook
bende ev için şöyle bir şey düşünüyorumhttp://urun.gittigidiyor.com/bebek-...bek-hamak-besik-126271630#product-information kızlar bu hamak hakkında düşüncelerinizi bekliyorum almak çok istiyorum hamak ama karar veremedim bumu diğerlerimi
Canim popo uzeri birsey olmaz diye okudum bende ama nerde okudumu hatirlamiyorum birsey olmayacak insallah de kendini telkin et rabbim yardim eder insallahEveki merdivenlerde popomun üzerine hızlıca dştümacile gittim bebeklerim iyiler çok şükür,kanamam da yok ama 24 saat önemli dedi doktor.varmı bildiğiniz böyle kötü tecrübe yaşayan?çok korktum çook
Senin bebekte yaniii ben merak ediyorum artık dogaun anca öprencez herhaldeCinsiyetimiz yi e kesinlesemedi yuzustu yatiyordu gostermedi:) cok sukur hersey yolundaymis.kilo da almamisim hala:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?