2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

İnşallah canım, dün dinlendim biraz geçti ağrılarım ama bugün aniden başım döndü uzanınca geçti sende de oldu mu baş dönmesi falan?

İyi akşamlar kızlar herkes nasıl ? Benim başım çok döndü bugün şimdi iyiyim ama çok korktum

Selam kızlar gırmeyelı baya oldu, benım de ıkı yasında ıkız oglanlarım vardı ve suprız hamıle kalmıştım bu sure zarfında şokumuzu attlattık ve oglanlarıma kızkardes gelıyor guzel allahım nasıp ederse mevlam neylerse guzel eyler

Ya ben hala ogrenemedim cinsiyetini :) çatlıcam artik 16. Haftaya kadar kiza benziyor dedi dr. 17. Hafta aa erkek bu dedi arkasindanda kordonmu dolandi acaba dedi. Bayramdan sonra bakicak gene ama ben catladim artik valla:)

Ya ben hala ogrenemedim cinsiyetini :) çatlıcam artik 16. Haftaya kadar kiza benziyor dedi dr. 17. Hafta aa erkek bu dedi arkasindanda kordonmu dolandi acaba dedi. Bayramdan sonra bakicak gene ama ben catladim artik valla:)
Canım bende nedense Inanmıyorum bızde 16 haftalıgız 13 haftalıkken kız gıbı dedı şimdı kesın mı dedım kesın dedı, sonra pıpı pörtlemesın dedım yok dedı

Canım bende nedense Inanmıyorum bızde 16 haftalıgız 13 haftalıkken kız gıbı dedı şimdı kesın mı dedım kesın dedı, sonra pıpı pörtlemesın dedım yok dedı
Ya bide benim doktorum gercekten iyi bi dr yani :) o yuzden sasiriyorum ... 3 arkadas gidiyoruz ayni doktora onlarin ikisinede daha 14. Haftada yuzde 95 kiz dedi bana hic oyle yuksek bi rakam vermedi bi kere yuzde kac dedim 51 dedi :)

bende de var ne yazık ki, gözyaşım her zaman akmaya hazır
ne olacak o zaman bizim bu halimiz ( Rabbim bizi anlamayanlarida bizden uzak tutsun bazi insanlar gercekten cok sinir bozucu hassasiyet sıfır ://

Buarada ilac icinse prospektuse daha cok guvenirim ben.hamilelikte kullanilmaz diyorsa kullanmazdm tekrardan doktora sorardim.

Cok cok gecmis olsun. Allah korusun bebeklerini ve seni.

Evet canım iki haftamız tatilde yanıyor çalışabilir raporu alsak da sadece fiilen okula gittiğimiz gün kadarını doğum sonrasına aktarabiliyoruz
Nasıl yani cnm 5 haftayı degilde 3 haftayımı aktarmış olacagız.bence 5 haftada dogum sonuna aktarılacak .benim arkadaşım yaz tatilinde raporunu aldı 15 eylülde 37 bitti ve izne ayrıldı 5 hafta dogum sonuna kalacak dedi

Bende erkek olursa egemen düşünüyorum içime kız doğmadığı için kız ismi bulmadım :) Kendimi erkeğe hazırladım nedense :))

Valla ne yalan söylim ben kız bebeklerı pek sevmıyorum oglum olsun ıstıyorum ama boyle soyleyınce de vıcdanım sızlıyor

Kizlar ya az once saglik ocagindan aradilar. Daha kaydimi bile yapmamistim. İsmimi soyledi hamilesiniz demi dedi sonra da yarin gelebilir misin dosyani acalim dedi. Ay hamileligimin basindan beri bekledigim ilgiyi sonunda gordum :))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…