İnşallah canım, dün dinlendim biraz geçti ağrılarım ama bugün aniden başım döndü uzanınca geçti sende de oldu mu baş dönmesi falan?seninle 1 gün var aramızda gittiğinde çok güzel hareketli bir melek göreceksin benimki kulağına götürdü elini parmaklarına varana kadar gördüm omuriliğini kalbini cinsel organını yüzünü herşeyi gösterdi doktor daha şimdiden çok özledim onu 1 ay beklicem bebeğin için korkma Allahın ziniyle bişey olmaz zorladınmı kendini hemen yat benim hemen belime kramplar girer ayakta kaldımmı falan ben hep ağrılarla geçirdim başka da belirtim olmadı Allah hepimizin bebişlerini korusun sağlıklı şekilde kucağımıza almayı nasip etsin
Ay çok sağol ya,doktorum da bişi olmaz dedi ama insanın aklı çıkıyoDusen bı arkadaş vardı, ıkızlere hamıleyken karda dusmustum bende, bışey olmuyor allah koruyor
Canım bende nedense Inanmıyorum bızde 16 haftalıgız 13 haftalıkken kız gıbı dedı şimdı kesın mı dedım kesın dedı, sonra pıpı pörtlemesın dedım yok dedıYa ben hala ogrenemedim cinsiyetini :) çatlıcam artik 16. Haftaya kadar kiza benziyor dedi dr. 17. Hafta aa erkek bu dedi arkasindanda kordonmu dolandi acaba dedi. Bayramdan sonra bakicak gene ama ben catladim artik valla:)
Ya bide benim doktorum gercekten iyi bi dr yani :) o yuzden sasiriyorum ... 3 arkadas gidiyoruz ayni doktora onlarin ikisinede daha 14. Haftada yuzde 95 kiz dedi bana hic oyle yuksek bi rakam vermedi bi kere yuzde kac dedim 51 dedi :)Canım bende nedense Inanmıyorum bızde 16 haftalıgız 13 haftalıkken kız gıbı dedı şimdı kesın mı dedım kesın dedı, sonra pıpı pörtlemesın dedım yok dedı
Arkadaşım ben bunu yakından gördüm ilk zamanlar için iyi( salonda yanımızda uyusun dersen) fakat cocuk hareketlenince sıkıntı yaratır çünkü çok emniyetli değilhttp://urun.gittigidiyor.com/bebek-...bek-hamak-besik-126271630#product-information kızlar bu hamak hakkında düşüncelerinizi bekliyorum almak çok istiyorum hamak ama karar veremedim bumu diğerlerimi
Ya bide benim doktorum gercekten iyi bi dr yani :) o yuzden sasiriyorum ... 3 arkadas gidiyoruz ayni doktora onlarin ikisinede daha 14. Haftada yuzde 95 kiz dedi bana hic oyle yuksek bi rakam vermedi bi kere yuzde kac dedim 51 dedi :)[/QUOTE
Benim doktorumda aynisi %51 derim dedi bende bunu saymiyorum dedim birdahaki kontrole kaldi
Gözün aydın canım. Burda kız bebek bekleyenlerin sayısı daha fazla sanki yoksa bana mı öyle geliyorkızım olcakmış oley oley
ne olacak o zaman bizim bu halimizbende de var ne yazık ki, gözyaşım her zaman akmaya hazır
sagol canım.bilmem ama elimde değil çok sevindim. gerçi farketmez sonuçta kız erkek ama napim kız istiyordum vallaGözün aydın canım. Burda kız bebek bekleyenlerin sayısı daha fazla sanki yoksa bana mı öyle geliyor
Cok cok gecmis olsun. Allah korusun bebeklerini ve seni.Eveki merdivenlerde popomun üzerine hızlıca dştümacile gittim bebeklerim iyiler çok şükür,kanamam da yok ama 24 saat önemli dedi doktor.varmı bildiğiniz böyle kötü tecrübe yaşayan?çok korktum çook
Nasıl yani cnm 5 haftayı degilde 3 haftayımı aktarmış olacagız.bence 5 haftada dogum sonuna aktarılacak .benim arkadaşım yaz tatilinde raporunu aldı 15 eylülde 37 bitti ve izne ayrıldı 5 hafta dogum sonuna kalacak dediEvet canım iki haftamız tatilde yanıyor çalışabilir raporu alsak da sadece fiilen okula gittiğimiz gün kadarını doğum sonrasına aktarabiliyoruz
Bende erkek olursa egemen düşünüyorum içime kız doğmadığı için kız ismi bulmadım :) Kendimi erkeğe hazırladım nedense :))
Hayırlı olsun İnşaallahbenimde öyle hamileliğimi öğrendiğimden bu yana hep kasık ağ
benimde kız ve adı zeynep beren olacak inş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?