2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Masallah canim senin adina cok sevindim, doktordan once cikolata yeseydin o zaman yerinde durmuyolar rahat gorebilirdin. Yinede saglik haberini aldinya o yeter
Yedim canim yedimde yuzustu kol bacak hareketliydi :) doktor dyrttu biraz ama tinlamadi:))

Col geçmiş olsun Allah in izni ile bisi olmaz canim melekler korur meleklerinide senide

Senin bebekte yaniii ben merak ediyorum artık dogaun anca öprencez herhalde

Ay evet ya:)) aslinda 11 haftalikken dr erkek tahmin etmisti.ve usg ciktisina bakiyorum oncekilere sanki pipi var yaw :)) bi turlu kesinleşmedi nasil rahat ediyor yüzüstü anlamiyorumRabbim saglikla nasip etsin ins kiz erkek farketmez ilk bebisim de iyice meraklandirsi bizi:)

Benim 14 haftalıkta beyninde araknoid kist oluştu sonu nasıl olacağı konusunda kesin birşey diyemediler genetik sonucu normaldi Allah yardımcın olsun...Buda bi imtihan işte çok küçük olsa da yokluğunu hissediyorum

Canım yarı yıl tatilinde ve yaz tatilinde zaten izini olduğumuz için sadece okulda geçirdiğimiz süre aktarılıyor diye biliyorum yönetmeliği yazın baya incelemiştim bi değişiklik olmadıysa durumumuz bu memurlarnetten de araştırabilirsin

Medipolde Ayfer hanima gidiyorum ben gayet memnunum tel numarasini filan vermedi gerçi bende istemedim ama odasına baglaniyorum kolayca bende hastaneden ötürü ısrar ediyorum kapsamlı diye

kızlarrrrr akşam duş alırken sol tarafımda kasığımda elime yuvarlak bişe geldi böyle masaj yapar gibi elledim sanki bişe vardı karnımda sonra cok korktum ellemedim bidaha.2saat sonra gene elledim bişe yoktu bebekmiydiki :S bişe söleyin

Cinsiyetimiz yi e kesinlesemedi yuzustu yatiyordu gostermedi:) cok sukur hersey yolundaymis.kilo da almamisim hala:)
Canim baska acidan bakmadimi benimki de yuzustu gibiydi bende aaa yuzustu duruyo dedim ultrasonu baska tarafima koydu sirt ustu oldu ben ne taraftan bakarsam oyle goruruz dedi ben yandan ustten falan hep gordum poposunuda gorduk onunu de karin icindeki duruslami ilgili acaba

Baktida bikac yerden canim bacaklari kapatmis sıkı sıkı dedi :) biraz ugrasti ama donmedi hic

Evet canım iki haftamız tatilde yanıyor çalışabilir raporu alsak da sadece fiilen okula gittiğimiz gün kadarını doğum sonrasına aktarabiliyoruz

Sizin dogumunuz 19 Mart gözüküyor. 37 hafta 2 . dönem başladıktan sonra dolmuyormu. Benim 16 Mart 37 haftam 23 şubatta doluyor. 2. Dönemden 2 hafta daha çalışmış olacağım. Benim bildiğim kadarıyla sizinde benimde tatil dönemi yanmıyor. Ama burda burada bazı arkadaşların doğumları Şubat sonu Mart başı olduğu için onların izinleri o yüzden sıkıntıya düşüyor gibi.

Seninki cok edepliymis desene benimki masallah acmis bacaklarini hersey meydandaydi bacagini siki kapatanlara kiz derler erkek kapatamazmis diye duydum ama hayirlisi

Artık ney bende merak ediyorum iyice :) yuzustu bagdas kuruyor resmen.bakalim ne cikacak :))

Simdi farkettim aramizda 2 hafta varmis 17 den itibaren kesinlestigi icin benzetsede soylememistir belki ben ozellikle bekledim 17 yi kesin ogreneyim diye yoksa 16 da gitcektim

Benim kanama problemlerim olduğundan her hafta kontrole cagiriyor ondan gidiyorum bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…