Yedim canim yedimde yuzustu kol bacak hareketliydi :) doktor dyrttu biraz ama tinlamadi:))Masallah canim senin adina cok sevindim, doktordan once cikolata yeseydin o zaman yerinde durmuyolar rahat gorebilirdin. Yinede saglik haberini aldinya o yeter
Eveki merdivenlerde popomun üzerine hızlıca dştümacile gittim bebeklerim iyiler çok şükür,kanamam da yok ama 24 saat önemli dedi doktor.varmı bildiğiniz böyle kötü tecrübe yaşayan?çok korktum çook
Yedim canim yedimde yuzustu kol bacak hareketliydi :) doktor dyrttu biraz ama tinlamadi:))
bende ev için şöyle bir şey düşünüyorum
http://www.hellobaby.com.tr/Ev-Tipi...ComfortveHarmony-Ev-Tipi-Ana-Kucagi-Krem.aspx
ama güvenlik açısından kararsızım hamak hiç düşünmemiştim
Senin bebekte yaniii ben merak ediyorum artık dogaun anca öprencez herhalde
Sanırım :)) kesinlikle canim sıkıntılı dönemi atlattim ya Allah a sukurDesene canim seninki rahatina cok duskun.Saglikli olsunlar yeter
Benim 14 haftalıkta beyninde araknoid kist oluştu sonu nasıl olacağı konusunda kesin birşey diyemediler genetik sonucu normaldi Allah yardımcın olsun...Buda bi imtihan işte çok küçük olsa da yokluğunu hissediyorumcanım nasıl üzüldüm anlatamam o korkuyla karşı karşıyayım bebeğime ne olacak kucağıma alıcammı almıcammı bekliyorum sadece. neden aldılar bebeğini .Allahım bir daha göstermesin hepimize sağlıklı evlatlar nasip etsin
Canım yarı yıl tatilinde ve yaz tatilinde zaten izini olduğumuz için sadece okulda geçirdiğimiz süre aktarılıyor diye biliyorum yönetmeliği yazın baya incelemiştim bi değişiklik olmadıysa durumumuz bu memurlarnetten de araştırabilirsinNasıl yani cnm 5 haftayı degilde 3 haftayımı aktarmış olacagız.bence 5 haftada dogum sonuna aktarılacak .benim arkadaşım yaz tatilinde raporunu aldı 15 eylülde 37 bitti ve izne ayrıldı 5 hafta dogum sonuna kalacak dedi
İnşallah canım ama benim daha var yaa bayramdan sonra olsun artık istesem giderim ama randevumda öğreniriz inşallah o zaman öğrenmezsem sık sık giderim :)
Medipolde Ayfer hanima gidiyorum ben gayet memnunum tel numarasini filan vermedi gerçi bende istemedim ama odasına baglaniyorum kolayca bende hastaneden ötürü ısrar ediyorum kapsamlı diyeGünaydın kızlar, dün doktora gittim, ilk 3 ay hiç kilo almamışım bu ay 2 kg almışım biraz fazla değil mi? ayda 1 idealdir sanırım şu aşamada?
***Çatlaklar için lierac kullan dedi..
***Cinsiyet kesin kız dedi...
***İlişki sırasında acıma oluyordu mantar var sanıyordum baktı mantar değil hamilelikte olabilir acı dedi...
***22. haftada detaylı ultrason yaptırıcam (312tl)
***Bir de doktora fena sinir oldum (Medipol'de Sema Ovalı) ona ulaşamadığım için ikili testimi göstermeye arada başka doktora gittm bi tripler azarlar gibi konuşmalar falan.. Medipol'de doğum yapmak istediğim için o doktora gidiyorudm da birdahaki randevuyu Erdem hastanesinden alıcqam, o hastaneyi beğenmezsem de medipolde başka bir doktora geçicem. ama detaylı ultrasonu medipolde yaptırıcam yine, zaten başka bir doktor yapıyor onu
ne zaman kesin belli oldu cinsiyetii[/QUOT
2 gun once canim
Arada benimde donuyor canim bence korkulcak bisey yok benimde bugun dondu kolay degil bi can var icimizde butun metaboizmamiz degistiİyi akşamlar kızlar herkes nasıl ? Benim başım çok döndü bugün şimdi iyiyim ama çok korktum
Canim baska acidan bakmadimi benimki de yuzustu gibiydi bende aaa yuzustu duruyo dedim ultrasonu baska tarafima koydu sirt ustu oldu ben ne taraftan bakarsam oyle goruruz dedi ben yandan ustten falan hep gordum poposunuda gorduk onunu de karin icindeki duruslami ilgili acabaCinsiyetimiz yi e kesinlesemedi yuzustu yatiyordu gostermedi:) cok sukur hersey yolundaymis.kilo da almamisim hala:)
Canim baska acidan bakmadimi benimki de yuzustu gibiydi bende aaa yuzustu duruyo dedim ultrasonu baska tarafima koydu sirt ustu oldu ben ne taraftan bakarsam oyle goruruz dedi ben yandan ustten falan hep gordum poposunuda gorduk onunu de karin icindeki duruslami ilgili acaba
Simdi farkettim aramizda 2 hafta varmis 17 den itibaren kesinlestigi icin benzetsede soylememistir belki ben ozellikle bekledim 17 yi kesin ogreneyim diye yoksa 16 da gitcektimCinsiyetimiz yi e kesinlesemedi yuzustu yatiyordu gostermedi:) cok sukur hersey yolundaymis.kilo da almamisim hala:)
Seninki cok edepliymis desene benimki masallah acmis bacaklarini hersey meydandaydi bacagini siki kapatanlara kiz derler erkek kapatamazmis diye duydum ama hayirlisiBaktida bikac yerden canim bacaklari kapatmis sıkı sıkı dedi :) biraz ugrasti ama donmedi hic
Evet canım iki haftamız tatilde yanıyor çalışabilir raporu alsak da sadece fiilen okula gittiğimiz gün kadarını doğum sonrasına aktarabiliyoruz
Seninki cok edepliymis desene benimki masallah acmis bacaklarini hersey meydandaydi bacagini siki kapatanlara kiz derler erkek kapatamazmis diye duydum ama hayirlisi
Simdi farkettim aramizda 2 hafta varmis 17 den itibaren kesinlestigi icin benzetsede soylememistir belki ben ozellikle bekledim 17 yi kesin ogreneyim diye yoksa 16 da gitcektim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?