Nasıl yani cnm 5 haftayı degilde 3 haftayımı aktarmış olacagız.bence 5 haftada dogum sonuna aktarılacak .benim arkadaşım yaz tatilinde raporunu aldı 15 eylülde 37 bitti ve izne ayrıldı 5 hafta dogum sonuna kalacak dedi
geçmiş olsun canım.bende ikizlere hamileyim.14.haftamda alışveriş merkezinde gezerken bayıldım.kafamı sert zemine çarptım.çok kötüydü anlayacağın.çok şükür bişey olmadı.geçmiş olsunAy çok sağol ya,doktorum da bişi olmaz dedi ama insanın aklı çıkıyo
arkadasim cok buyuk gecmis olsun. Allah korumuş sizi.geçmiş olsun canım.bende ikizlere hamileyim.14.haftamda alışveriş merkezinde gezerken bayıldım.kafamı sert zemine çarptım.çok kötüydü anlayacağın.çok şükür bişey olmadı.geçmiş olsun
bence bebektir cnm bazen benimde elime geliyor ya kafası ya poposu heralde diyorumkızlarrrrr akşam duş alırken sol tarafımda kasığımda elime yuvarlak bişe geldi böyle masaj yapar gibi elledim sanki bişe vardı karnımda sonra cok korktum ellemedim bidaha.2saat sonra gene elledim bişe yoktu bebekmiydiki :S bişe söleyin
doğumda büyümez hamile iken şişer. Ama ben hep normal ayakkabı ları gitmiştim. Doğumda sonrada aynı idiOzellikle daha once dogum yapmis bayanlara bu sorum bi kac kisiden dogum sonrasi ayaklar 1numara buyuyor diye duydum gercekten dogrumu(( 38 olan ayagim 39 mu olcak simdii pufff ((
doğumda büyümez hamile iken şişer. Ama ben hep normal ayakkabı ları gitmiştim. Doğumda sonrada aynı idi
bu haftda pek değişiklik olmaz ama kesin öğrenicem diye gitme göstermeyen bebişler var.ben giderken hep dua ettim kız erkek farketmez yeterki göstersin diyeArkadaşlar bu cuma cinsiyet öğrenmeye gideceğiz inşallah.16+2 olcaz cuma günü.Bu haftada cinsiyet öğrenip sonra değişen var mı?Yani kız denilip erkek,erkek denilip kız çıkan varmı sonraki haftalarda???
Sana da çok geçmiş olsun arkadaşım çok sağol rahatladım,insan kendini hiç düşünmüyo direk bebeklerim diye bağırdımgeçmiş olsun canım.bende ikizlere hamileyim.14.haftamda alışveriş merkezinde gezerken bayıldım.kafamı sert zemine çarptım.çok kötüydü anlayacağın.çok şükür bişey olmadı.geçmiş olsun
Ozellikle daha once dogum yapmis bayanlara bu sorum bi kac kisiden dogum sonrasi ayaklar 1numara buyuyor diye duydum gercekten dogrumu(( 38 olan ayagim 39 mu olcak simdii pufff ((
Canim bende öyle bişey olmadı. Ama g örümceğin 2 çocuğu var. o anne olmadan oönce 36 gi yerdi simdi 38 ggiyiyor
Benim buyudu canim kizimi eylulde dogurdum ve ocak ayina kadar terlikle gezdim hemde parmak arasi ayaklarim full sismisti ...Ozellikle daha once dogum yapmis bayanlara bu sorum bi kac kisiden dogum sonrasi ayaklar 1numara buyuyor diye duydum gercekten dogrumu(( 38 olan ayagim 39 mu olcak simdii pufff ((
ben normal numarama dönmüştüm cnm ama şimdi ayaklarım şiş olmadığı halde eski ayakkabılarım ile rahat edemedim büyük bir ayakkabı aldım.evet tam ifade edemedim :) gebelikte ayaklar sisiyor veya alinan kilolarla buyume oluyormus ayagin kemik yapisi degisebiliyormus sanirim. Bu durumdada dogum sonrasi tam eski halini almiyor bir numara buyuk kaliyor ayak diyorlar.herkeste mi boyle oluyor diye merak ettim. Ama sizde olmamasina inanin cok sevindiminss benimde degismezz
Benjm zaten 40 numara. Biz napalim. LutfenAnnelik demek hem bedenen hemde ruhen degismek demek sanirim o zaman benim her turlu degisebilecek durumlara hazirlikli olmam lazimama ayaklarim buyumese keske koca ayak olmayayim (
Benjm zaten 40 numara. Biz napalim. Lutfen
Ilk dogumum eylul ortasina denk geldi tatilde izinli sayildigimiz icin hic aktarma yapilmadi 17 eylulde dogum yaptim 25 kasimda goreve basladim yani biz ogretmenlerin yaz tatili ve 15 tatile gelen haftalari aktarilmiyorSizin dogumunuz 19 Mart gözüküyor. 37 hafta 2 . dönem başladıktan sonra dolmuyormu. Benim 16 Mart 37 23 şubatta doluyor. 2. Dönemden 2 hafta daha çalışmış olacağım. Benim bildiğim kadarıyla sizinde benimde tatil dönemi yanmıyor. Ama burda burada bazı arkadaşların doğumları Şubat sonu Mart başı olduğu için onların izinleri o yüzden sıkıntıya düşüyor gibi.
ama kan ilacı için de olumsuz şeyler yazıyor kararsızımne olacak o zaman bizim bu halimiz( Rabbim bizi anlamayanlarida bizden uzak tutsun bazi insanlar gercekten cok sinir bozucu hassasiyet sıfır ://
Buarada ilac icinse prospektuse daha cok guvenirim ben.hamilelikte kullanilmaz diyorsa kullanmazdm tekrardan doktora sorardim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?