2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Çalışabilir raporunu aldığınızda zaten çalıyor olacaksınız. 37. Hafta bitince izne ayrılıyoruz. Benim bir arkadaş 24 eylülde doğum yaptı. Eylül'ün 3.de izne ayrıldı. Ve 5 haftayı da aktardı doğum sonrasına

Ay çok sağol ya,doktorum da bişi olmaz dedi ama insanın aklı çıkıyo
geçmiş olsun canım.bende ikizlere hamileyim.14.haftamda alışveriş merkezinde gezerken bayıldım.kafamı sert zemine çarptım.çok kötüydü anlayacağın.çok şükür bişey olmadı.geçmiş olsun

arkadasim cok buyuk gecmis olsun. Allah korumuş sizi.

bence bebektir cnm bazen benimde elime geliyor ya kafası ya poposu heralde diyorum

Ozellikle daha once dogum yapmis bayanlara bu sorum bi kac kisiden dogum sonrasi ayaklar 1numara buyuyor diye duydum gercekten dogrumu (( 38 olan ayagim 39 mu olcak simdii pufff ((

Ozellikle daha once dogum yapmis bayanlara bu sorum bi kac kisiden dogum sonrasi ayaklar 1numara buyuyor diye duydum gercekten dogrumu (( 38 olan ayagim 39 mu olcak simdii pufff ((
doğumda büyümez hamile iken şişer. Ama ben hep normal ayakkabı ları gitmiştim. Doğumda sonrada aynı idi

doğumda büyümez hamile iken şişer. Ama ben hep normal ayakkabı ları gitmiştim. Doğumda sonrada aynı idi

evet tam ifade edemedim :) gebelikte ayaklar sisiyor veya alinan kilolarla buyume oluyormus ayagin kemik yapisi degisebiliyormus sanirim. Bu durumdada dogum sonrasi tam eski halini almiyor bir numara buyuk kaliyor ayak diyorlar.herkeste mi boyle oluyor diye merak ettim. Ama sizde olmamasina inanin cok sevindim inss benimde degismezz

bu haftda pek değişiklik olmaz ama kesin öğrenicem diye gitme göstermeyen bebişler var.ben giderken hep dua ettim kız erkek farketmez yeterki göstersin diye

Sana da çok geçmiş olsun arkadaşım çok sağol rahatladım,insan kendini hiç düşünmüyo direk bebeklerim diye bağırdım(Allah hepimizi korusun

Canim bende öyle bişey olmadı. Ama g örümceğin 2 çocuğu var. o anne olmadan oönce 36 gi yerdi simdi 38 ggiyiyor

Canim bende öyle bişey olmadı. Ama g örümceğin 2 çocuğu var. o anne olmadan oönce 36 gi yerdi simdi 38 ggiyiyor

her cocukta 1 er numarami buyumus ( benimde kuzenim hamile dogumuna az kaldi 35- 36 giyerdi ayaklari cok fena sisti sandaleti bile zor giyiyor eski haline donmezse durum fena ( benimde oyle olursa vay halime giyecek ayakkabi bulamam (

Benim buyudu canim kizimi eylulde dogurdum ve ocak ayina kadar terlikle gezdim hemde parmak arasi ayaklarim full sismisti ...
Snra ocakda indi sisler 39 oldu ayaklarima en 4 yasina gircek kizim 38 indi tekrardan 37i goremeden hamile kaldim :)

ben normal numarama dönmüştüm cnm ama şimdi ayaklarım şiş olmadığı halde eski ayakkabılarım ile rahat edemedim büyük bir ayakkabı aldım.

Annelik demek hem bedenen hemde ruhen degismek demek sanirim o zaman benim her turlu degisebilecek durumlara hazirlikli olmam lazim ama ayaklarim buyumese keske koca ayak olmayayim (

Benjm zaten 40 numara. Biz napalim. Lutfen

sizin boyunuz vardir kuvvetle muhtemel. Ama yinede dua edelimki ayaklarmzda degisiklik olmasin belki kışa denk gelecegi icin sisme yasamayiz cokta kilo almazsak sorun olmaz diye ummak istiyorum.bu da züğürt tesellisi gibi oldu

Ilk dogumum eylul ortasina denk geldi tatilde izinli sayildigimiz icin hic aktarma yapilmadi 17 eylulde dogum yaptim 25 kasimda goreve basladim yani biz ogretmenlerin yaz tatili ve 15 tatile gelen haftalari aktarilmiyor
Herkesr iyi geceler

ama kan ilacı için de olumsuz şeyler yazıyor kararsızım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…