Benjm zaten 40 numara. Biz napalim. Lutfen
Benim kizimin adı duru ece.adi gibi masum sakin yaramaz olmayan bir kizBu arada bende hep kız ismi olarak DURU sevmişimdir. Adımla da uyumlu diye duru ismimiz sabit. Erkek ise Emre adını çok severim. Kız kardeşimde Bartu diyor. hem duruyu uyumlu diye bakalım artık
Eşim gripti bende hastalanmayayim diye ayrı odada uyudu. O zaman çok kötü rüyalar gördüm benKizlar o ruyalardan ben de goruyorum yaa o kadar da gercekci oluyor ki uyandigimda bi sure kendime gelemiyorum ruya oldugunu anlayinca da zil takip oynayasim geliyor. Korku filmi tadinda ruyalar, cekilse oscar alir o derece
Medipolde Ayfer hanima gidiyorum ben gayet memnunum tel numarasini filan vermedi gerçi bende istemedim ama odasına baglaniyorum kolayca bende hastaneden ötürü ısrar ediyorum kapsamlı diye
Bende üç dört profa gittim benim gebeliğim sonlandırıldı normal doğum Yaptım Allah kimseye yaşatmasın bu forumu çok seviyordum Allah'ım herkese Bebeğini sağ salim nasip eder Ankara'da Eyüp ekiciye gittim Ankaralı varsa Ayrıntılı ultrason için gidebilirler bu arada.çok zor günler atlattım ve atlatıyorum.
Evet farklı medipolden bahsediyoruz sanırım benimki Bağcılar'da hayırlısı olsun o zaman senin için hepimiz için :)Kosuyolu medipolde degildir herhalde ayfer hn. Kosuyolunda seval pata var guleryuzlu bi kadina benziyodu, erdem hastanesi pek icime sinmiycek gibi, sevale giderim olmadi
:) ya cok değişik korktum bi an valla bide hareketleri hissetsek ne olcak bakalımbence bebektir cnm bazen benimde elime geliyor ya kafası ya poposu heralde diyorum
Ultrasonda göründü hem karından hem vajinal ultrason ikili test yapılmadıAllah en yakin zamanda toparlanmana yardim edicek yeni bir bebek versin canimikili testin mi kotuydu yoksa ultrasonda gorulen bi sorun mu vardi?
geçmiş olsun canıım.Gunaydin kizlar,
Dun metrobusten inmeye calisirken bi adam onumde dikildi son anda indi, tam ben incekken de kapi kapandi elime ve yandan karnima carpti.
Amniyosentez sivisi koruyor o kaardan bisey olmaz ama bazi drbelerde plasenta ayrilabiliyor 24 saat icinde doktora basvurun falan diye biseyler okudum baktim kuskudan kurtulamiyorum doktora gidiyorum simdi, daha da 2 gun onee ultrasona girmistim... Bi doktora ugrayip ordan gecikmeli ise gecicem
kızlar ben decaviti içmeyi hep unutuyorum bıraktım artık içmiyorumda doktorumda cok önemli değil sağlıklı beslen yeter dedi maltafor içiyorum sadece
günaydın :) dünden beri bebek hareketlerini kontrol ediyorum acaba bu his bebeğimin hareketi mi diye ama maalesef hiç bir şey anlamıyorum :) şekerli bir şeyler ye sırt üstü uzan ve bekle bu haftalarda hissedersin dediler ama tık yok :) sizler hissettiniz mi ya da hissedenler varsa kaçıncı haftada hissettiniz?
aile hekimi yazar canım elevitikızlar günaydın elevit bitti benim doktora da bayramdan sonra gideceğimsağlık ocağı yazarmı acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?