2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Gunaydin kizlar :) bu gece ruyamda teyzemi gordum bebegin adi illede. Nejat osman olacak doye tutturuyor :) halbuki teyze hic yapmaz boyle bisi ama iste ruya:) teyze begenmedim o ne oyle sade osman olsun diyorum yok diyo ille nejat osman olacak diyo kavga ediyoruz ruyamda:) esime o ara bi yumruk attim ve uyandim adam ne oldugunu anlayamadi :) :) kalktigimizdan beri beni dovdun deyip duruyo :)

Bu arada bende hep kız ismi olarak DURU sevmişimdir. Adımla da uyumlu diye duru ismimiz sabit. Erkek ise Emre adını çok severim. Kız kardeşimde Bartu diyor. hem duruyu uyumlu diye bakalım artık
Benim kizimin adı duru ece.adi gibi masum sakin yaramaz olmayan bir kiz

Kizlar o ruyalardan ben de goruyorum yaa o kadar da gercekci oluyor ki uyandigimda bi sure kendime gelemiyorum ruya oldugunu anlayinca da zil takip oynayasim geliyor. Korku filmi tadinda ruyalar, cekilse oscar alir o derece
Eşim gripti bende hastalanmayayim diye ayrı odada uyudu. O zaman çok kötü rüyalar gördüm ben

Medipolde Ayfer hanima gidiyorum ben gayet memnunum tel numarasini filan vermedi gerçi bende istemedim ama odasına baglaniyorum kolayca bende hastaneden ötürü ısrar ediyorum kapsamlı diye

Kosuyolu medipolde degildir herhalde ayfer hn. Kosuyolunda seval pata var guleryuzlu bi kadina benziyodu, erdem hastanesi pek icime sinmiycek gibi, sevale giderim olmadi

Allah en yakin zamanda toparlanmana yardim edicek yeni bir bebek versin canim ikili testin mi kotuydu yoksa ultrasonda gorulen bi sorun mu vardi?

Gunaydin kizlar,
Dun metrobusten inmeye calisirken bi adam onumde dikildi son anda indi, tam ben incekken de kapi kapandi elime ve yandan karnima carpti.
Amniyosentez sivisi koruyor o kaardan bisey olmaz ama bazi drbelerde plasenta ayrilabiliyor 24 saat icinde doktora basvurun falan diye biseyler okudum baktim kuskudan kurtulamiyorum doktora gidiyorum simdi, daha da 2 gun onee ultrasona girmistim... Bi doktora ugrayip ordan gecikmeli ise gecicem

GÜNAYDINNNNNNN dun radyolog bir arkadasimiz bizim icin ayrintili bir ultrasona bakti. Masallah suanicin bir sorun yok. Asil 26. Haftada bakmam lazim dedi. O zaman yine gitcez bakalim. Bebisim artik kendi cisini yapiyormus kizlar. Ve yuzunu tam net gorduk. O an cok heyecanlandim

Kosuyolu medipolde degildir herhalde ayfer hn. Kosuyolunda seval pata var guleryuzlu bi kadina benziyodu, erdem hastanesi pek icime sinmiycek gibi, sevale giderim olmadi
Evet farklı medipolden bahsediyoruz sanırım benimki Bağcılar'da hayırlısı olsun o zaman senin için hepimiz için :)

geçmiş olsun canıım.

kızlar ben decaviti içmeyi hep unutuyorum bıraktım artık içmiyorumda doktorumda cok önemli değil sağlıklı beslen yeter dedi maltafor içiyorum sadece

günaydın :) dünden beri bebek hareketlerini kontrol ediyorum acaba bu his bebeğimin hareketi mi diye ama maalesef hiç bir şey anlamıyorum :) şekerli bir şeyler ye sırt üstü uzan ve bekle bu haftalarda hissedersin dediler ama tık yok :) sizler hissettiniz mi ya da hissedenler varsa kaçıncı haftada hissettiniz?

Günaydın ben 15. haftamda net hissettim ondan önce hisettiklerimde bebişmiş meğer karnımda bişey geziyormuş gibi kımıl kımıl oluyor :)

kızlar günaydın elevit bitti benim doktora da bayramdan sonra gideceğim sağlık ocağı yazarmı acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…