2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

GUNAYDIN KIZLARRR:))

Cnm akşamları bende elim karımda dinliyorum oyle ama tık yok malesef

çok geçmiş olsunnn... inşallah bi sıkıntı olmaz canım.. içini ferah tut..

herkese günaydın kıızlaaar :) dün bizim için büyük gündü nihayet cinsiyeti öğrendik, benimde kızım oluyomuuuş
bir aydır görmemiştim çok özlemişim çoooook

Gozun aydin canim:) ben de her kiz diyen doktora kesin di mi artik diye sordum kesin dediler... Ponponlu sac bantlari alarak baslayacagim sanirim ben alisverise, cok seviyorum

herkese günaydın kıızlaaar :) dün bizim için büyük gündü nihayet cinsiyeti öğrendik, benimde kızım oluyomuuuş
bir aydır görmemiştim çok özlemişim çoooook

Hayırlı evlat olsun inşallah :) Bende merak ediyorum ya aslında kız veya erkek olması fark etmiyorda kızsa kızım dye erkekse oğluşum diye sevmeye özeniyorum :)

Gozun aydin canim:) ben de her kiz diyen doktora kesin di mi artik diye sordum kesin dediler... Ponponlu sac bantlari alarak baslayacagim sanirim ben alisverise, cok seviyorum

çok sağol canım:) banada kesin dediler, bende başlarım artık cici süslü şeyler almaya, öyle güzel şeyler varki

Ben de cok istiyorum hissetmek ama tik yok... Doktor da kiz bebek oldugu icin daha gec hissedersin dedi, 20'ye kadar yolu var bakalim...

bende cokugrasiyorum hissetmek icin kizi olanlar erken hissetmis erkekte gec hissedersin seninki erkek diyorlar.
ama doktorunda tam aksini soylemis bu teoride mi curudu simdi :)

Arada benimde donuyor canim bence korkulcak bisey yok benimde bugun dondu kolay degil bi can var icimizde butun metaboizmamiz degisti
Haklısın aslında hemen panik olmamak lazım ama benim bir düşüğüm olmuştu biraz onun tedirginliği var sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…