valla benim de öyle bir şeyler oluyor ama ben gazdan bağırsak hareketleri olduğunu düşünüyorum :)Günaydın ben 15. haftamda net hissettim ondan önce hisettiklerimde bebişmiş meğer karnımda bişey geziyormuş gibi kımıl kımıl oluyor :)
ok o zaman yarın yazdırayım canm çok sağolaile hekimi yazar canım eleviti
geçmiş olsun canıım.
günaydın :) dünden beri bebek hareketlerini kontrol ediyorum acaba bu his bebeğimin hareketi mi diye ama maalesef hiç bir şey anlamıyorum :) şekerli bir şeyler ye sırt üstü uzan ve bekle bu haftalarda hissedersin dediler ama tık yok :) sizler hissettiniz mi ya da hissedenler varsa kaçıncı haftada hissettiniz?
Günaydın nasılsınız
Dün pek uğrayamadım
Herkes iyidir inşallah
Günaydın Çek ben iyiyim çok şükür sen nasılsınGünaydın nasılsınız
Dün pek uğrayamadım
Herkes iyidir inşallah
:) ya cok değişik korktum bi an valla bide hareketleri hissetsek ne olcak bakalım
kızlar günaydın elevit bitti benim doktora da bayramdan sonra gideceğimsağlık ocağı yazarmı acaba
çok geçmiş olsunnn... inşallah bi sıkıntı olmaz canım.. içini ferah tut..Eveki merdivenlerde popomun üzerine hızlıca dştümacile gittim bebeklerim iyiler çok şükür,kanamam da yok ama 24 saat önemli dedi doktor.varmı bildiğiniz böyle kötü tecrübe yaşayan?çok korktum çook
valla benim de öyle bir şeyler oluyor ama ben gazdan bağırsak hareketleri olduğunu düşünüyorum :)
herkese günaydın kıızlaaar :) dün bizim için büyük gündü nihayet cinsiyeti öğrendik, benimde kızım oluyomuuuş
bir aydır görmemiştim çok özlemişim çoooook
herkese günaydın kıızlaaar :) dün bizim için büyük gündü nihayet cinsiyeti öğrendik, benimde kızım oluyomuuuş
bir aydır görmemiştim çok özlemişim çoooook
çok geçmiş olsun dikkat et kendine.Eveki merdivenlerde popomun üzerine hızlıca dştümacile gittim bebeklerim iyiler çok şükür,kanamam da yok ama 24 saat önemli dedi doktor.varmı bildiğiniz böyle kötü tecrübe yaşayan?çok korktum çook
Gozun aydin canim:) ben de her kiz diyen doktora kesin di mi artik diye sordum kesin dediler... Ponponlu sac bantlari alarak baslayacagim sanirim ben alisverise, cok seviyorum
Ben de cok istiyorum hissetmek ama tik yok... Doktor da kiz bebek oldugu icin daha gec hissedersin dedi, 20'ye kadar yolu var bakalim...
Günaydın Çek ben iyiyim çok şükür sen nasılsın
Arada hissediyorum artık bebeğimi,pıt pıt yapıyor
Haklısın aslında hemen panik olmamak lazım ama benim bir düşüğüm olmuştu biraz onun tedirginliği var sanırımArada benimde donuyor canim bence korkulcak bisey yok benimde bugun dondu kolay degil bi can var icimizde butun metaboizmamiz degisti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?