2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Hayırlı evlat olsun inşallah :) Bende merak ediyorum ya aslında kız veya erkek olması fark etmiyorda kızsa kızım dye erkekse oğluşum diye sevmeye özeniyorum :)

sağol canım hepimizinki inşallah :) ben varya öldüm meraktan ama çok şükür öğrendik. sağlıklı sıhhatli hayırlı olsunda hiiiç önemli değil inan:)

off kızlar hamile sütyeni ve çamaşırı aldım hala rahat değilim iş yerinde cok rahatsızım bi an önce eve gidip rahat şeyler giymek istiyorum pijamalarla gezmek istiyorum

off kızlar hamile sütyeni ve çamaşırı aldım hala rahat değilim iş yerinde cok rahatsızım bi an önce eve gidip rahat şeyler giymek istiyorum pijamalarla gezmek istiyorum

Çok mu büyüdü senin
Ben hala yeni bişey almadım eski kıyafetlerim oluyo

Çok mu büyüdü senin
Ben hala yeni bişey almadım eski kıyafetlerim oluyo
ya aslında büyümedi ama sanki herşey sıkıyo beni,göğüs uclarıda çatladı oda rahatsız ediyor. aldığım 2 kilo ama rahatsızlığım oluyo sütyensiz gezicemde üşürüm diye korkuyorum yoksa evde hiç takmam zaten işyeride soğuk hırka üstüne hırka giydim

Bebe yağı sür istersen ben sürüyorum iyi geliyo
Evde de atlet tişört kafi benim için

günaydın kızlarr
ben dün hastalandımm.balık yemiştim o dokundu yada üşüttüm.doktor serum verdi.2 serum biri parol dü.bebeğe zararı yok dedi doktor ama panik oldum.cumartesi kontrolüm var nihayet 1 ay sonra görücez bebeğimii.çok heyecanlıyımmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…