Hayırlı evlat olsun inşallah :) Bende merak ediyorum ya aslında kız veya erkek olması fark etmiyorda kızsa kızım dye erkekse oğluşum diye sevmeye özeniyorum :)
İnşallah öyledir :)Bende öyle düşünüyordum gaz ile bebiş birazcık dinleyince ayırt ediliyor :)) Bebeişdir o hissettiğin :)
benim bildiğim kız geç hissedilirmiş erkek erken hissedilirmişbende cokugrasiyorum hissetmek icin kizi olanlar erken hissetmis erkekte gec hissedersin seninki erkek diyorlar.
ama doktorunda tam aksini soylemis bu teoride mi curudu simdi:)
Benimde decavit bitti yazdıracaktım ama 7 tl ymiş yazdırmadan direk alcamok o zaman yarın yazdırayım canm çok sağol
off kızlar hamile sütyeni ve çamaşırı aldım hala rahat değilim iş yerinde cok rahatsızım bi an önce eve gidip rahat şeyler giymek istiyorum pijamalarla gezmek istiyorum
Benim kontrolüm de yarın
O zaman belli olur cinsiyet inşallah
netlik kazanmasi icin once cinsiyet ogrenmemiz gerek o zamanbenim bildiğim kız geç hissedilirmiş erkek erken hissedilirmiş
ya aslında büyümedi ama sanki herşey sıkıyo beni,göğüs uclarıda çatladı oda rahatsız ediyor. aldığım 2 kilo ama rahatsızlığım oluyoÇok mu büyüdü senin
Ben hala yeni bişey almadım eski kıyafetlerim oluyo
herkese günaydın kıızlaaar :) dün bizim için büyük gündü nihayet cinsiyeti öğrendik, benimde kızım oluyomuuuş
bir aydır görmemiştim çok özlemişim çoooook
eğer hamile pantolonu almadıysan hemen al canım kendine ne kadar rahatladığını göreceksinoff kızlar hamile sütyeni ve çamaşırı aldım hala rahat değilim iş yerinde cok rahatsızım bi an önce eve gidip rahat şeyler giymek istiyorum pijamalarla gezmek istiyorum
Geçmiş olsun canım içte değil demi kanaman?Benim kanama problemlerim olduğundan her hafta kontrole cagiriyor ondan gidiyorum bende
ya aslında büyümedi ama sanki herşey sıkıyo beni,göğüs uclarıda çatladı oda rahatsız ediyor. aldığım 2 kilo ama rahatsızlığım oluyosütyensiz gezicemde üşürüm diye korkuyorum yoksa evde hiç takmam zaten işyeride soğuk hırka üstüne hırka giydim
hayırlı olsun cnm:)kızlar çoğaldı:)
aldım canım bahcıvanım cok rahat ama üst taraf sıkışık :)eğer hamile pantolonu almadıysan hemen al canım kendine ne kadar rahatladığını göreceksin
bebeyağını göğüs ucunamı sürüyorsun bende zeytnyağlı krem sürüyorum ama bebeyağını göğüs etrafına sürüluyo diye biliyorumBebe yağı sür istersen ben sürüyorum iyi geliyo
Evde de atlet tişört kafi benim için
Ben çikolata tezine pek inanmıyorum sanki benimkisi acı yediğim de hareketli :)Desene canim seninki rahatina cok duskun.Saglikli olsunlar yeter
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?