2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Sütyensiz gezmek gögüs uçlarını uyarmaya sebep oluyormuş aksine sütyen takmak gerekiyormuş hamileleikte

Çok geçmiş olsun canım Allah birdaha yaşatmasın

Sütyensiz gezmek gögüs uçlarını uyarmaya sebep oluyormuş aksine sütyen takmak gerekiyormuş hamileleikte

dogum uyarisimi veriyor ? Buarada farkettimde bizim bebisler ayni gun dogumlu gorunuyorlar :) senin bebisin cinsiyeti belli mi ?

her cocukta 1 er numarami buyumus ( benimde kuzenim hamile dogumuna az kaldi 35- 36 giyerdi ayaklari cok fena sisti sandaleti bile zor giyiyor eski haline donmezse durum fena ( benimde oyle olursa vay halime giyecek ayakkabi bulamam (
Canım bence o herkeste olmuyor.Benim annemin son hamileliğinde 7 aydan sonrası hep yaz aylarıydı(kardeşim 30 eylül doğumlu) çok şişmişti ve ayağı 40 tan 41 e çıktı ama sonra geçti.Biz son ayları kışın geçirecez inşallah olacağını sanmıyorum.

dogum uyarisimi veriyor ? Buarada farkettimde bizim bebisler ayni gun dogumlu gorunuyorlar :) senin bebisin cinsiyeti belli mi ?

Henüz belli değil canım ahh bir belli olsa :) seninki belli mi. Tam bilmiyorumda Süt gelmesine neden oluyormuş sanırım doğru mu yanlış mı bilmiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…