benim bildiğim kız geç hissedilirmiş erkek erken hissedilirmiş
aldım canım bahcıvanım cok rahat ama üst taraf sıkışık :)
ya aslında büyümedi ama sanki herşey sıkıyo beni,göğüs uclarıda çatladı oda rahatsız ediyor. aldığım 2 kilo ama rahatsızlığım oluyosütyensiz gezicemde üşürüm diye korkuyorum yoksa evde hiç takmam zaten işyeride soğuk hırka üstüne hırka giydim
Gunaydinlar. Kabus olur sanirim. Dusunmek istemiyorumAl bendende o kadar biz asıl ayakkabi bulamayiz 41 oldugunu dusunsene :))
Canım banada 13+0 da soylemedi 17 bekle demişti aslında billiyorlar ama kesin olmasını bekliyorlar bence.Artık ney bende merak ediyorum iyice :) yuzustu bagdas kuruyor resmen.bakalim ne cikacak :))
Çok geçmiş olsun canım Allah birdaha yaşatmasıngeçmiş olsun canım.bende ikizlere hamileyim.14.haftamda alışveriş merkezinde gezerken bayıldım.kafamı sert zemine çarptım.çok kötüydü anlayacağın.çok şükür bişey olmadı.geçmiş olsun
Sütyensiz gezmek gögüs uçlarını uyarmaya sebep oluyormuş aksine sütyen takmak gerekiyormuş hamileleikte
bebeyağını göğüs ucunamı sürüyorsun bende zeytnyağlı krem sürüyorum ama bebeyağını göğüs etrafına sürüluyo diye biliyorum
Canım bence o herkeste olmuyor.Benim annemin son hamileliğinde 7 aydan sonrası hep yaz aylarıydı(kardeşim 30 eylül doğumlu) çok şişmişti ve ayağı 40 tan 41 e çıktı ama sonra geçti.Biz son ayları kışın geçirecez inşallah olacağını sanmıyorum.her cocukta 1 er numarami buyumus( benimde kuzenim hamile dogumuna az kaldi 35- 36 giyerdi ayaklari cok fena sisti sandaleti bile zor giyiyor eski haline donmezse durum fena ( benimde oyle olursa vay halime giyecek ayakkabi bulamam (
yazıyor canım benım de hapım bıtmıstı yazdı tekrarkızlar günaydın elevit bitti benim doktora da bayramdan sonra gideceğimsağlık ocağı yazarmı acaba
http://www.e-bebek.com/joie-muze-travel-sistem-bebek-arabasi_JOI-S1036ADCRB0
kızlar bu arabayı aldık biz nettekiyle aynı fiyata mothercareden aldık
Günaydın nasılsınız
Dün pek uğrayamadım
Herkes iyidir inşallah
dogum uyarisimi veriyor ? Buarada farkettimde bizim bebisler ayni gun dogumlu gorunuyorlar :) senin bebisin cinsiyeti belli mi ?
Gozun aydin canim:) ben de her kiz diyen doktora kesin di mi artik diye sordum kesin dediler... Ponponlu sac bantlari alarak baslayacagim sanirim ben alisverise, cok seviyorum
Benim kontrolüm de yarın
O zaman belli olur cinsiyet inşallah
cok güzelmiş güle güle kullanhttp://www.e-bebek.com/joie-muze-travel-sistem-bebek-arabasi_JOI-S1036ADCRB0
kızlar bu arabayı aldık biz nettekiyle aynı fiyata mothercareden aldık
benim de yarın yarın cinsiyetide belli olcak inşallah :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?