2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

evet cnm bende bır aydır kontrole gıtmıyorum yarın gıdıcem goreyım ıcım rahat etsın dıyorum.. hamilelik psikolojisi herhalde çok korkuyorum birşey olcak die
Bizde cumartesiyi beklioruz merakla 21 ağustostan beri görmedik inanilmaz özlüyor insan resmen eşimle şafak sayıyoruz Haberlerini bekliyoruz canım seninde kız büyük ihtimalle hadi bakalım hayırlısı

Günaydın kızlar doktor kontrolü olanlar iyi haberlerle gelir inşallah :) İsim meselesi konuşulmuş ben yine kızım olursa Asya koymak istiyorum eşim Azra ismini beğeniyor. İlk bebeğimizde cinsiyet muhabbetini çok yapardı erkek istiyordu. Bunda hiç erkeğin lafını etmiyor içten içe o da kız istiyor galiba Allah hayırlısını versin de erkek olursa isim mevzusu çok karışacak bizde

kızlar göğüslerden bahsetmişsiniz büyüyor rahatsız olmaya başladık diyede ben ne yapayım gçğüslerim normalde 95 c:)))doğumdan sonra düşünün beni:))))))))))

kızlar göğüslerden bahsetmişsiniz büyüyor rahatsız olmaya başladık diyede ben ne yapayım gçğüslerim normalde 95 c:)))doğumdan sonra düşünün beni:))))))))))
benim göğüslerim kaşınmaya başladı geceleri özellikle varmı benim gibi olan tatlı bir kaşıntı var :)

Bende siyah rengi çok severim
Sırt çantası düşünüyorum omuz zor gelir bana, siyah istiyorum hatta bi tane var evde siyah ama büyük

Bizde cumartesiyi beklioruz merakla 21 ağustostan beri görmedik inanilmaz özlüyor insan resmen eşimle şafak sayıyoruz Haberlerini bekliyoruz canım seninde kız büyük ihtimalle hadi bakalım hayırlısı

inşallah belli olsun cinsiyeti bişiler alıcam artık bi göreyim de bende çok özledim çokda merak ediyorum

Benim de kendi doktorum 13.haftada biri kız biri erkek dedi.hatta yüzde yüz ddi.git istediğin gibi alışverişini yap dedi.dün merdivenden düşünce acile gittim acikdeki doktor kızın yokki ikiside erkek dedi.hatta gösterdi bişiler:)çok şükür bebeklerim iyiler tabiki cinsiyet önemli değil ama bi tuhaf oldum yaa.yarın kendi doktoruma gidicem bakalım kesinleşir heralde.iki erkek fikri biraz korkuttu beni:)

MasAllah kizlar hepinize alis verisede baslayanlariniz var aranizda Allah tamamina erdirsin ben zamaninda elimde aldigim battaniyeler bos kalinca diger cocuklarada 8 aylik olana kadar alis veris yapmadim simdi sizi gorunce cok heyecanlandim rabbim hepimizin bebegini sag salim bize bagislasin

:) ay inanmıyorum bu cinsiyet konusu cok muğlak 5 aydan önce kesinleşmez heralde .banada ilk kıza benziyo dedi sonradan kız demeyelim ama erkekde diyemiyorum dedi.:) senin bide ikizmiş ne güzel minnoşlara maşallah . kan değerlerm yüksek olunca baştan ikiz olabilir demişti bende cok heveslenmiştim ikiz diye sonra tek olduğunu söyledi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…