- 21 Nisan 2014
- 3.657
- 2.685
- 168
aynen öyle sağlıklı olsunlarda sağsalim kucağımıza alalımda :)Heyecanlı bekleyiş sürüyor
Farketmez aslında ne olduğu da , cici bici almak için renk gerekiyo :)
http://www.e-bebek.com/joie-muze-travel-sistem-bebek-arabasi_JOI-S1036ADCRB0
kızlar bu arabayı aldık biz nettekiyle aynı fiyata mothercareden aldık
evet cnm bende bır aydır kontrole gıtmıyorum yarın gıdıcem goreyım ıcım rahat etsın dıyorum.. hamilelik psikolojisi herhalde çok korkuyorum birşey olcak dieSagol canim cok sukur biseyi yokmus, kimildaniyodu icerde; neyse icimi rahat ettirdik en azindan..,
http://www.e-bebek.com/joie-muze-travel-sistem-bebek-arabasi_JOI-S1036ADCRB0
Bizde cumartesiyi beklioruz merakla 21 ağustostan beri görmedik inanilmaz özlüyor insan resmen eşimle şafak sayıyoruzevet cnm bende bır aydır kontrole gıtmıyorum yarın gıdıcem goreyım ıcım rahat etsın dıyorum.. hamilelik psikolojisi herhalde çok korkuyorum birşey olcak die
hayır kız ama ben renkli istemiyodum zaten arabayı kırmızı gri olsa onu alcaktım ama bu yakından çok güzel duruyodu kumaşı falan çok hafif pratikti uygunda olunca fiyatı aldık hemen ilerde oğlum olursa oda kullanır :)İyi günlerde kullanın güzelmiş
Erkek galiba sizin
Guzelmis canim fiyatida uygun gayet kuzun gule gule kullansin kiz erkek önemli diil siyah her zmn iyidirhttp://www.e-bebek.com/joie-muze-travel-sistem-bebek-arabasi_JOI-S1036ADCRB0
çok sağol canım :) evet kızlar çoğalıyor yoksa seninkide mi kız:)
benim göğüslerim kaşınmaya başladı geceleri özellikle varmı benim gibi olan tatlı bir kaşıntı var :)kızlar göğüslerden bahsetmişsiniz büyüyor rahatsız olmaya başladık diyede ben ne yapayım gçğüslerim normalde 95 c:)))doğumdan sonra düşünün beni:))))))))))
hayır kız ama ben renkli istemiyodum zaten arabayı kırmızı gri olsa onu alcaktım ama bu yakından çok güzel duruyodu kumaşı falan çok hafif pratikti uygunda olunca fiyatı aldık hemen ilerde oğlum olursa oda kullanır :)
Bizde cumartesiyi beklioruz merakla 21 ağustostan beri görmedik inanilmaz özlüyor insan resmen eşimle şafak sayıyoruzHaberlerini bekliyoruz canım seninde kız büyük ihtimalle hadi bakalım hayırlısı
yok ben haftaya salı gunu öğrenicem inşallah:)ama kız olduğunu dşünüyorum:))
Ben canim hatta dün gece kasintidan uyuyamadim tatli tatli kasiniyor böylebenim göğüslerim kaşınmaya başladı geceleri özellikle varmı benim gibi olan tatlı bir kaşıntı var :)
:) ay inanmıyorum bu cinsiyet konusu cok muğlak 5 aydan önce kesinleşmez heralde .banada ilk kıza benziyo dedi sonradan kız demeyelim ama erkekde diyemiyorum dedi.:) senin bide ikizmiş ne güzel minnoşlara maşallah . kan değerlerm yüksek olunca baştan ikiz olabilir demişti bende cok heveslenmiştim ikiz diye sonra tek olduğunu söyledi :)Benim de kendi doktorum 13.haftada biri kız biri erkek dedi.hatta yüzde yüz ddi.git istediğin gibi alışverişini yap dedi.dün merdivenden düşünce acile gittim acikdeki doktor kızın yokki ikiside erkek dedi.hatta gösterdi bişiler:)çok şükür bebeklerim iyiler tabiki cinsiyet önemli değil ama bi tuhaf oldum yaa.yarın kendi doktoruma gidicem bakalım kesinleşir heralde.iki erkek fikri biraz korkuttu beni:)
Ben canim hatta dün gece kasintidan uyuyamadim tatli tatli kasiniyor böyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?