2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

geçmiş olsun tabi birde hayırlı olsun:) sağlıklı sıhhatli hayırlı olsunlarda Allah yardım eder:)

Tabiii önemli olan sağlıkları.ama doktoruma kızıyorum çok kati konuştu.ufak tefek pembişler almıştım.artık kendisine gediye ederim:))kesin erkekse ikiside..

ben unısex renkleri olan ürünler almayı düşünüyorum. nede ola ilk bebiş 2. nin cinsiyeti farklı olabilir diye :)

ben de işte büyük şeyleri öyle yapıcam beşiği park yatağı falan unisex alıcam ama cicileri pembe olcak şimdiden pembe elbisesi pijaması önlüğü ve emziği var :) bir sürü pembe ciciş alcam kızıma saç bantları falan alcam çok tatlı oluyolar ay doğsalarda giydirsek ya hayatımda boyunca kzım olsun istedim süslü süslü giydirmek için Allah gönlüme göre verdi :)

kızlar ben decaviti içmeyi hep unutuyorum bıraktım artık içmiyorumda doktorumda cok önemli değil sağlıklı beslen yeter dedi maltafor içiyorum sadece
Kahvaltini nerede yapiyorsan ilaci orada gozununun onune bir yere koyabilirsin. Surekli orada dursun. Ben oyle yapıyorum. Bu sayede unutmuyorsun

herkese günaydın kıızlaaar :) dün bizim için büyük gündü nihayet cinsiyeti öğrendik, benimde kızım oluyomuuuş
bir aydır görmemiştim çok özlemişim çoooook
Günaydın canım doğum tarihlerimiz aynı seninle kızın hayırlı olsun inşallah bizim içinde yarın büyük gün çooook heyecanlıyım

Günaydın canım doğum tarihlerimiz aynı seninle kızın hayırlı olsun inşallah bizim içinde yarın büyük gün çooook heyecanlıyım

aaa evet aynıymış, çok sağol inşallah canım, darısı sana yarına da bişey kalmamış :) bende çoook heyecanlandım çok ama çok güzel bir duyguymuş

Tabiii önemli olan sağlıkları.ama doktoruma kızıyorum çok kati konuştu.ufak tefek pembişler almıştım.artık kendisine gediye ederim:))kesin erkekse ikiside..

Canım kendi doktoruna güven bence o en doğrusunu görür daha çok incelemeye vakti oluyor. Mayısta doğum yapan bir akrabam var ikizleri oldu. Bir akşam acilde ona bebekler üçüz demişler Kadın doğuma kadar ya üçüzse diye stres yaşadı.

Bende daha hiç bişey almadım ama heves ediyo insan

günaydin mart anneleri. bugün lierac jele başladım, geç mi kaldım acaba. aldığım eczacı da lierac kullanmış, çatlaması olmuş ama en azından derin yarıkları yok. o da biraz içimi rahatlattı.

amin inşallah canım:) ben yavaş yavaş başlarım alışverişe henüz bişey almadım ama heves çook

günaydin mart anneleri. bugün lierac jele başladım, geç mi kaldım acaba. aldığım eczacı da lierac kullanmış, çatlaması olmuş ama en azından derin yarıkları yok. o da biraz içimi rahatlattı.

Bende lierac aldım ama sürmeye üşeniyorum
Bebe yapı daha kolayıma geliyo nedense :)

BEN BUNLARI ANLAMIYORUM BİR TÜRLÜ ŞİMDİ NORMAL BEBEK ARABASI VAR YANINDAKİ PUSETTE HEDİYE DİMİ

canım o yanındaki anakucağı 6 aya kadar bebek arabasının içine oturtuyosun hemde oto koltuğu olarak da kullanıyosun ben ilk 6 ay evde olacağım için evde iş yaparken her odaya götürebileyim diye istiyodum oto koltuğuda olduğu için bu şekilde aldım bide bunların normal kısmı tamamen çıkarılıp anakucağını direk taktığın var ama onlar çok pahalı bunun 3 katı oluyo genelde çok gerekli bi özellik olarak görmediğim için bunu aldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…