Benim de kendi doktorum 13.haftada biri kız biri erkek dedi.hatta yüzde yüz ddi.git istediğin gibi alışverişini yap dedi.dün merdivenden düşünce acile gittim acikdeki doktor kızın yokki ikiside erkek dedi.hatta gösterdi bişiler:)çok şükür bebeklerim iyiler tabiki cinsiyet önemli değil ama bi tuhaf oldum yaa.yarın kendi doktoruma gidicem bakalım kesinleşir heralde.iki erkek fikri biraz korkuttu beni:)
amin cnm inşallah olmazlar ya dua edelim hep, sağlıklı hayırlı uslu bi evlt için :)Allah yardımcımız olsun canım bebişlerimizde sinir küpü olacak diye korkuyorum
ben unısex renkleri olan ürünler almayı düşünüyorum. nede ola ilk bebiş 2. nin cinsiyeti farklı olabilir diye :)
Kahvaltini nerede yapiyorsan ilaci orada gozununun onune bir yere koyabilirsin. Surekli orada dursun. Ben oyle yapıyorum. Bu sayede unutmuyorsunkızlar ben decaviti içmeyi hep unutuyorum bıraktım artık içmiyorumda doktorumda cok önemli değil sağlıklı beslen yeter dedi maltafor içiyorum sadece
Günaydın canım doğum tarihlerimiz aynı seninle kızın hayırlı olsun inşallah bizim içinde yarın büyük gün çooook heyecanlıyımherkese günaydın kıızlaaar :) dün bizim için büyük gündü nihayet cinsiyeti öğrendik, benimde kızım oluyomuuuş
bir aydır görmemiştim çok özlemişim çoooook
Günaydın canım doğum tarihlerimiz aynı seninle kızın hayırlı olsun inşallah bizim içinde yarın büyük gün çooook heyecanlıyım
Tabiii önemli olan sağlıkları.ama doktoruma kızıyorum çok kati konuştu.ufak tefek pembişler almıştım.artık kendisine gediye ederim:))kesin erkekse ikiside..
MasAllah kizlar hepinize alis verisede baslayanlariniz var aranizda Allah tamamina erdirsin ben zamaninda elimde aldigim battaniyeler bos kalinca diger cocuklarada 8 aylik olana kadar alis veris yapmadim simdi sizi gorunce cok heyecanlandim rabbim hepimizin bebegini sag salim bize bagislasin
BEN BUNLARI ANLAMIYORUM BİR TÜRLÜ ŞİMDİ NORMAL BEBEK ARABASI VAR YANINDAKİ PUSETTE HEDİYE DİMİhttp://www.e-bebek.com/joie-muze-travel-sistem-bebek-arabasi_JOI-S1036ADCRB0
kızlar bu arabayı aldık biz nettekiyle aynı fiyata mothercareden aldık
MasAllah kizlar hepinize alis verisede baslayanlariniz var aranizda Allah tamamina erdirsin ben zamaninda elimde aldigim battaniyeler bos kalinca diger cocuklarada 8 aylik olana kadar alis veris yapmadim simdi sizi gorunce cok heyecanlandim rabbim hepimizin bebegini sag salim bize bagislasin
al benden de o kadar en çok onu dert ediyorum bendekızlar göğüslerden bahsetmişsiniz büyüyor rahatsız olmaya başladık diyede ben ne yapayım gçğüslerim normalde 95 c:)))doğumdan sonra düşünün beni:))))))))))
benimde kaşınıyor kızlar bepantol hamileler için çatlak kremi var ondan sürdüm geçti hemencecikBen canim hatta dün gece kasintidan uyuyamadim tatli tatli kasiniyor böyle
günaydin mart anneleri. bugün lierac jele başladım, geç mi kaldım acaba. aldığım eczacı da lierac kullanmış, çatlaması olmuş ama en azından derin yarıkları yok. o da biraz içimi rahatlattı.
BEN BUNLARI ANLAMIYORUM BİR TÜRLÜ ŞİMDİ NORMAL BEBEK ARABASI VAR YANINDAKİ PUSETTE HEDİYE DİMİ
BEN BUNLARI ANLAMIYORUM BİR TÜRLÜ ŞİMDİ NORMAL BEBEK ARABASI VAR YANINDAKİ PUSETTE HEDİYE DİMİ
KIZLAR HANGİSİNDEN ALDINIZ JELİN LİNKİNİ ATABİLİRMİSİNİZ ?benimde kaşınıyor kızlar bepantol hamileler için çatlak kremi var ondan sürdüm geçti hemencecik
SİPARİŞ VERİCEM BENDE AMA TAM BİLGİ ALMAK İSTİYORUMBende sordum geçen burda puset ilk 6 ay içinmiş
Bi de oto içinmiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?