2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

YANİ ANLADIĞIM KADARIYLA BEBEK ARABASI NORMAL + PUSET HEDİYE:)

SİPARİŞ VERİCEM BENDE AMA TAM BİLGİ ALMAK İSTİYORUM
Pusetler ilk 6 ay için ideal canım hatta kilosu uyarsa daha uzun zamanda kullanabilirmiş evde arabada her yerde taşımak için çok kullanışlı diyor tecrübeli arkadaşlarım yani ikisi bir arada olanlardan almak daha mantıklı. Hatta o pusetin takılıp çıkarılabilenleri var bebek arabasına onlar daha da iyi ilk 6 ay sadece bebek arabasına puseti takıp onu kullanabiliriz.Uyuduğu zaman hop çıkar pusetle arabanın arka koltuğuna

günaydin mart anneleri. bugün lierac jele başladım, geç mi kaldım acaba. aldığım eczacı da lierac kullanmış, çatlaması olmuş ama en azından derin yarıkları yok. o da biraz içimi rahatlattı.
ben de dün başladım lierac jele. bence geç kalmadık. benim eşim eczacı ben de geç kalmamışımdır umarım dedim o da zaten bu haftalarda başlanır dedi erkenden başlamanın anlamı yok

EVET AMA BEN ÖYLE İSTEMİYORUM ARABA AYRI PUSET AYRI OLSUN

YANİ ANLADIĞIM KADARIYLA BEBEK ARABASI NORMAL + PUSET HEDİYE:)
yani hediye de diyebiliriz ama mesela şöyle düşün arabayı aldın puseti ayrı aldın içine uymayabilir bunlar içine oturtmaya uyumlu ve arabada ona göre aparatlar var sırf bu şekilde kullanım için üretilmiş yani ayrı bi parça olarak da kullanabiliyosun tabi sen almamışmıydın sunny baby di sanki senin ben öyle hatırlıyorum

Kızlar sabahtan beri oturdum suda doğum yapanları izledim hem izledim hem ağladım ya Nasıl duygulu sahneler.bu arada boğazımın ağrısı hala geçmedi doktoru aradım pastil kullanabilirmişim. Çektiğim acılar yanıma kar kaldı.

asya ismini bende çok seviyorum kızım olursa koymayı düşünüyorum

Boğaz için 1 yemek kaşığı bal+1 tatlı kaşığı karabiber+1 tatlı kaşığı zencefili karıştırabilirsin

hayır almadım henüz herkes ayrı bişey söylüyor gittigidiyordan bakıyorum bu modellere de puset + araba olanlara kafamı çok karıştırıyolar yani :)

Hiç ilgi alanıma girmemişti daha önce diye sanırım
Şaştım ben fiyatlara
Bebek arabası vs. bu kadar pahalı mıymış :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…