- 27 Ağustos 2014
- 1.176
- 1.218
- 168
- 37
Ondan da alalım hemen canım sağolbenimde kaşınıyor kızlar bepantol hamileler için çatlak kremi var ondan sürdüm geçti hemencecik
YANİ ANLADIĞIM KADARIYLA BEBEK ARABASI NORMAL + PUSET HEDİYE:)canım o yanındaki anakucağı 6 aya kadar bebek arabasının içine oturtuyosun hemde oto koltuğu olarak da kullanıyosun ben ilk 6 ay evde olacağım için evde iş yaparken her odaya götürebileyim diye istiyodum oto koltuğuda olduğu için bu şekilde aldım bide bunların normal kısmı tamamen çıkarılıp anakucağını direk taktığın var ama onlar çok pahalı bunun 3 katı oluyo genelde çok gerekli bi özellik olarak görmediğim için bunu aldım
arabanın içine oturtunca sana dönük oluyo bebek o da bi avantajı tabiBEN BUNLARI ANLAMIYORUM BİR TÜRLÜ ŞİMDİ NORMAL BEBEK ARABASI VAR YANINDAKİ PUSETTE HEDİYE DİMİ
Pusetler ilk 6 ay için ideal canım hatta kilosu uyarsa daha uzun zamanda kullanabilirmiş evde arabada her yerde taşımak için çok kullanışlı diyor tecrübeli arkadaşlarım yani ikisi bir arada olanlardan almak daha mantıklı. Hatta o pusetin takılıp çıkarılabilenleri var bebek arabasına onlar daha da iyi ilk 6 ay sadece bebek arabasına puseti takıp onu kullanabiliriz.Uyuduğu zaman hop çıkar pusetle arabanın arka koltuğunaSİPARİŞ VERİCEM BENDE AMA TAM BİLGİ ALMAK İSTİYORUM
çift taraflı kullanılıyomu kulplarıarabanın içine oturtunca sana dönük oluyo bebek o da bi avantajı tabi
ben de dün başladım lierac jele. bence geç kalmadık. benim eşim eczacı ben de geç kalmamışımdır umarım dedim o da zaten bu haftalarda başlanır dedi erkenden başlamanın anlamı yokgünaydin mart anneleri. bugün lierac jele başladım, geç mi kaldım acaba. aldığım eczacı da lierac kullanmış, çatlaması olmuş ama en azından derin yarıkları yok. o da biraz içimi rahatlattı.
SİPARİŞ VERİCEM BENDE AMA TAM BİLGİ ALMAK İSTİYORUM
EVET AMA BEN ÖYLE İSTEMİYORUM ARABA AYRI PUSET AYRI OLSUNPusetler ilk 6 ay için ideal canım hatta kilosu uyarsa daha uzun zamanda kullanabilirmiş evde arabada her yerde taşımak için çok kullanışlı diyor tecrübeli arkadaşlarım yani ikisi bir arada olanlardan almak daha mantıklı. Hatta o pusetin takılıp çıkarılabilenleri var bebek arabasına onlar daha da iyi ilk 6 ay sadece bebek arabasına puseti takıp onu kullanabiliriz.Uyuduğu zaman hop çıkar pusetle arabanın arka koltuğuna
kızlar şu siteden alıcam ben hangisini aldınız yazarmısnız
http://www.recete.com/Lierac,LA_159-3.html#labels=159-3
bizde de yok fakat kullanışlı olduğunu düşünüyorumBizde araç yok o yüzden kararsız kaldım puset konusunda
yani hediye de diyebiliriz ama mesela şöyle düşün arabayı aldın puseti ayrı aldın içine uymayabilir bunlar içine oturtmaya uyumlu ve arabada ona göre aparatlar var sırf bu şekilde kullanım için üretilmiş yani ayrı bi parça olarak da kullanabiliyosun tabi sen almamışmıydın sunny baby di sanki senin ben öyle hatırlıyorumYANİ ANLADIĞIM KADARIYLA BEBEK ARABASI NORMAL + PUSET HEDİYE:)
Bu defa bende buyme olmadi bende anlamadim hafiften gogus kasintisi var ama ne buyume ne de gogus uclarinda koyulasmada olmadial benden de o kadar en çok onu dert ediyorum bende
canım bak böyle bahsettiğim. Bunu hem araba hem puset olarak kullanabilirsin.EVET AMA BEN ÖYLE İSTEMİYORUM ARABA AYRI PUSET AYRI OLSUN
asya ismini bende çok seviyorum kızım olursa koymayı düşünüyorumGünaydın kızlar doktor kontrolü olanlar iyi haberlerle gelir inşallah :) İsim meselesi konuşulmuş ben yine kızım olursa Asya koymak istiyorum eşim Azra ismini beğeniyor. İlk bebeğimizde cinsiyet muhabbetini çok yapardı erkek istiyordu. Bunda hiç erkeğin lafını etmiyor içten içe o da kız istiyor galibaAllah hayırlısını versin de erkek olursa isim mevzusu çok karışacak bizde
Kızlar sabahtan beri oturdum suda doğum yapanları izledim hem izledim hem ağladım yaNasıl duygulu sahneler.bu arada boğazımın ağrısı hala geçmedi doktoru aradım pastil kullanabilirmişim. Çektiğim acılar yanıma kar kaldı.
hayır almadım henüz herkes ayrı bişey söylüyor gittigidiyordan bakıyorum bu modellere de puset + araba olanlara kafamı çok karıştırıyolar yani :)yani hediye de diyebiliriz ama mesela şöyle düşün arabayı aldın puseti ayrı aldın içine uymayabilir bunlar içine oturtmaya uyumlu ve arabada ona göre aparatlar var sırf bu şekilde kullanım için üretilmiş yani ayrı bi parça olarak da kullanabiliyosun tabi sen almamışmıydın sunny baby di sanki senin ben öyle hatırlıyorum
ben varım ben :) yağ sürüyorum ama yinede kaşınıyorbenim göğüslerim kaşınmaya başladı geceleri özellikle varmı benim gibi olan tatlı bir kaşıntı var :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?