- 21 Nisan 2014
- 3.657
- 2.685
- 168
evet cnm ben de bu sekılde baska markanın aldım pusetı arabanın ıcıne gecırerek de kullanabılıosun ayrıca pusetı ve bebek arabasınıda ayrı ayrı kullanıbıluosun puset arac koltuguda oluyor.BEN BUNLARI ANLAMIYORUM BİR TÜRLÜ ŞİMDİ NORMAL BEBEK ARABASI VAR YANINDAKİ PUSETTE HEDİYE DİMİ
ayrıca mekanızmaları bunlar kadar saglam degıl craft baktım oynuyordu ustunde chicco daha saglamdı oda 1000 tl ydi sonra vazgectım bende senın gıbı aldım canımcanım o yanındaki anakucağı 6 aya kadar bebek arabasının içine oturtuyosun hemde oto koltuğu olarak da kullanıyosun ben ilk 6 ay evde olacağım için evde iş yaparken her odaya götürebileyim diye istiyodum oto koltuğuda olduğu için bu şekilde aldım bide bunların normal kısmı tamamen çıkarılıp anakucağını direk taktığın var ama onlar çok pahalı bunun 3 katı oluyo genelde çok gerekli bi özellik olarak görmediğim için bunu aldım
internetteki fiyatlarla mağazalar aynı, ben hello baby den aldım bostancıdan benim fikrim kesinlikle gorerek almanSİPARİŞ VERİCEM BENDE AMA TAM BİLGİ ALMAK İSTİYORUM
kızlar şu siteden alıcam ben hangisini aldınız yazarmısnız
http://www.recete.com/Lierac,LA_159-3.html#labels=159-3
Ben eczaneye getirttim canım 200 ml olanından 60 TL aldılar. Burda 89 Tl yazıyor
Sağolasın canım ama bal limon karışımı yapmıştım bende hiç faydası olmadı kaç gündür acılar içindeyim.zencefili demememiştim zararı olmaz değil miBoğaz için 1 yemek kaşığı bal+1 tatlı kaşığı karabiber+1 tatlı kaşığı zencefili karıştırabilirsin
haklsn cnm araştırıyorum bende o yüzdeninternetteki fiyatlarla mağazalar aynı, ben hello baby den aldım bostancıdan benim fikrim kesinlikle gorerek alman
çok erken ya benm doğum 24mart seninki 28i bana dedilerki 16. haftada hareketlerini hissedebilirsin ama ilk hamileliğinse 19-20de anca dedilergünaydın :) dünden beri bebek hareketlerini kontrol ediyorum acaba bu his bebeğimin hareketi mi diye ama maalesef hiç bir şey anlamıyorum :) şekerli bir şeyler ye sırt üstü uzan ve bekle bu haftalarda hissedersin dediler ama tık yok :) sizler hissettiniz mi ya da hissedenler varsa kaçıncı haftada hissettiniz?
Sağolasın canım ama bal limon karışımı yapmıştım bende hiç faydası olmadı kaç gündür acılar içindeyim.zencefili demememiştim zararı olmaz değil mi
İyiymiş
ben eczaneye sordum 100 ml olana 69 dedi
İnternetten 200+200 ml söyledim 115 TL
Icte buyuk kanama alani vardi canim zaman zaman disarida vuruyor du hepsi bitti cok sukurrr bu hafta ayaklandim diyebilirim 1 ay yattim bu sebepten.Geçmiş olsun canım içte değil demi kanaman?
Çok para demişler eşimin eczanelere şöyle bir yaklaşımı var eczanede dermatolojik ürünler satılıyorsa ürünün kar payı yüksektir diyor dermatolojık ürün satmıyorsa sadece ilaç satıyorsa kar payı düşüktür diyor
çok erken ya benm doğum 24mart seninki 28i bana dedilerki 16. haftada hareketlerini hissedebilirsin ama ilk hamileliğinse 19-20de anca dediler
erken derken kaçıncı haftada mesela? ben sat a göre 14ün içindeym bebek braz buyuk 15haftalık dnlıyorum ama çok küçük hareketler var yani bağırsak mide hareketleride olabilir sankiBence değişiyo
Ben erken hissettim ve ilk gebeliğim
Bi de zayıflar erken hissediyomuş diye duymuştum
dogum uyarisimi veriyor ? Buarada farkettimde bizim bebisler ayni gun dogumlu gorunuyorlar :) senin bebisin cinsiyeti belli mi ?
erken derken kaçıncı haftada mesela? ben sat a göre 14ün içindeym bebek braz buyuk 15haftalık dnlıyorum ama çok küçük hareketler var yani bağırsak mide hareketleride olabilir sanki
erken derken kaçıncı haftada mesela? ben sat a göre 14ün içindeym bebek braz buyuk 15haftalık dnlıyorum ama çok küçük hareketler var yani bağırsak mide hareketleride olabilir sanki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?