2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Henüz belli değil canım ahh bir belli olsa :) seninki belli mi. Tam bilmiyorumda Süt gelmesine neden oluyormuş sanırım doğru mu yanlış mı bilmiyorum.
benimkide belli değil bayramdan sonra gtcem doktora ama kacıncı haftamda gitsem bilemedm. gecen hafta gitmiştim. cinsiyeti netleşsin öyle gideyim istyrm.

Cinsiyet farki bebegin cok hareketli olup olmamasida bu durumu etkiliyor
evet buna katılıyorum kayınvalidem eşime hamileyken çok hissediyormuş ikinci hamileliğinde nerdeyse hiç hissetmedim doğuma kadar diyo biraz miskin kardeşimiz bizimkide ona çkmiş olabilir :)

Kızlar lieracı parfümerilerden de sorun. Ben İzmirdeyim hep hobi parfümeriden aldım eczanelerden daha ucuz oluyor fiyatı.

Benimde 1 gun ara ile gözüküyor doğum tarihi :) sutyensiz gezmemek gerekiyormus dogru kiyafet surtmeleri gogus ucu uyardigi icin erken dogum riski yaratirmis
bunu bilmiyordum öğrenmiş oldum dikkat etmek gerekir o zamn belki şu sıralar o denli rahatszlık vermez ama ileriki dönemde daha dikkatli olmalıyız o zamn.

Benim de 16 Mart'ta olacak doğumum hatta tüp bebek sezeryan olacağı için daha önce de olabilir. Şimdi biz çalışabilir raporunu 32. Haftadan 37. Haftaya kadar alabiliyoruz 5 hafta . 32. Haftamız yaklaşık 16 Ocak oluyor okulun kapanmasına bi hafta var. Iki haftamız yarı yıl tatilinden gidiyor. Okul açılınca da iki hafta çalışabiliyoruz. Yani toplamda çalıştığımız 3 haftayı doğum sonrasına aktarabiliyoruz.tatillere denk gelen doğum izinleri maalesef aktarılamaz

canım bak böyle bahsettiğim. Bunu hem araba hem puset olarak kullanabilirsin.
http://www.e-bebek.com/prego-kuark-travel-sistem-bebek-arabasi_PRY-30880
senin bu dediklerin de güzel ama hem daha pahalı hemde ağır bunlar arka tekerleklere dikkat ettinmi biz mağazada hepsini denedik bizimkini öyle aldık alırken hafifliğine dikkat edin bence ağır olunca sıkıntı oluyomuş ben çok araştırıp aldım eğer illa böyle istiyosanız hafifini bulursanız alın derim nacizane fikrim

Sutyenn icin uzatma aparati oluyor simdiden yeni camasir almana gerek yok o aparatla idare edersn cnm camasrcidan alirsn cokta uygun bisey
Bende bu konuda pek rahat değilim 2 beden büyüdü zaten yeni sütyen aldım ama normallerinden umarım dahada büyümez

ayrıca mekanızmaları bunlar kadar saglam degıl craft baktım oynuyordu ustunde chicco daha saglamdı oda 1000 tl ydi sonra vazgectım bende senın gıbı aldım canım
valla tatlım biz stanttan çekmeye çalıştık bikaçını çok ağırdı bıraktık direk yerine o yüzden sağlamlığı hakkında fikrim yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…