benimkide belli değil bayramdan sonra gtcem doktora ama kacıncı haftamda gitsem bilemedm. gecen hafta gitmiştim. cinsiyeti netleşsin öyle gideyim istyrm.Henüz belli değil canım ahh bir belli olsa :) seninki belli mi. Tam bilmiyorumda Süt gelmesine neden oluyormuş sanırım doğru mu yanlış mı bilmiyorum.
Benimde 1 gun ara ile gözüküyor doğum tarihi :) sutyensiz gezmemek gerekiyormus dogru kiyafet surtmeleri gogus ucu uyardigi icin erken dogum riski yaratirmis
gerçekten erken hissetmişsin ben çok emin olamıyormBende 15.haftada hissetmeye başlamıştım
Aaa bunu bilmiyordum
gerçekten erken hissetmişsin ben çok emin olamıyorm
evet buna katılıyorum kayınvalidem eşime hamileyken çok hissediyormuş ikinci hamileliğinde nerdeyse hiç hissetmedim doğuma kadar diyo biraz miskin kardeşimizCinsiyet farki bebegin cok hareketli olup olmamasida bu durumu etkiliyor
braz daha dikkatle dinliyim bakiyim :) heycanlandm smdiO hissettiğin de bebek bence
Büyüdükçe daha da artıyo öyle anlıyosun
bunu bilmiyordum öğrenmiş oldum dikkat etmek gerekir o zamn belki şu sıralar o denli rahatszlık vermez ama ileriki dönemde daha dikkatli olmalıyız o zamn.Benimde 1 gun ara ile gözüküyor doğum tarihi :) sutyensiz gezmemek gerekiyormus dogru kiyafet surtmeleri gogus ucu uyardigi icin erken dogum riski yaratirmis
canım görmeden bebek arabası alma derim bazıları öyle ağır öyle hantalki bi mağazada gör azcık sür internette daha ucuzsa öyle sipariş etSİPARİŞ VERİCEM BENDE AMA TAM BİLGİ ALMAK İSTİYORUM
ayrı da kullanabiliyorsun canım zaten ayrı içine takacağın zaman kemeri var onu takıyosun bebek arabasının içineEVET AMA BEN ÖYLE İSTEMİYORUM ARABA AYRI PUSET AYRI OLSUN
yok canım arabaya ters oturttuğun için sana bakıyor içine oturtuncaçift taraflı kullanılıyomu kulpları
http://www.dermomarket.com/Lierac-Phytolastil-Jel-3x200ml-Set,PR-15425.htmlKızlar lieracı parfümerilerden de sorun. Ben İzmirdeyim hep hobi parfümeriden aldım eczanelerden daha ucuz oluyor fiyatı.
Benim de 16 Mart'ta olacak doğumum hatta tüp bebek sezeryan olacağı için daha önce de olabilir. Şimdi biz çalışabilir raporunu 32. Haftadan 37. Haftaya kadar alabiliyoruz 5 hafta . 32. Haftamız yaklaşık 16 Ocak oluyor okulun kapanmasına bi hafta var. Iki haftamız yarı yıl tatilinden gidiyor. Okul açılınca da iki hafta çalışabiliyoruz. Yani toplamda çalıştığımız 3 haftayı doğum sonrasına aktarabiliyoruz.tatillere denk gelen doğum izinleri maalesef aktarılamazSizin dogumunuz 19 Mart gözüküyor. 37 hafta 2 . dönem başladıktan sonra dolmuyormu. Benim 16 Mart 37 haftam 23 şubatta doluyor. 2. Dönemden 2 hafta daha çalışmış olacağım. Benim bildiğim kadarıyla sizinde benimde tatil dönemi yanmıyor. Ama burda burada bazı arkadaşların doğumları Şubat sonu Mart başı olduğu için onların izinleri o yüzden sıkıntıya düşüyor gibi.
senin bu dediklerin de güzel ama hem daha pahalı hemde ağır bunlar arka tekerleklere dikkat ettinmi biz mağazada hepsini denedik bizimkini öyle aldık alırken hafifliğine dikkat edin bence ağır olunca sıkıntı oluyomuş ben çok araştırıp aldım eğer illa böyle istiyosanız hafifini bulursanız alın derim nacizane fikrimcanım bak böyle bahsettiğim. Bunu hem araba hem puset olarak kullanabilirsin.
http://www.e-bebek.com/prego-kuark-travel-sistem-bebek-arabasi_PRY-30880
alan sendin dimi ben glsnn le karıştırdım :)evet cnm ben de bu sekılde baska markanın aldım pusetı arabanın ıcıne gecırerek de kullanabılıosun ayrıca pusetı ve bebek arabasınıda ayrı ayrı kullanıbıluosun puset arac koltuguda oluyor.
3000 e bile vardı ama öyle tuhaftıki nası kullanıldığını dahi anlamadımHiç ilgi alanıma girmemişti daha önce diye sanırım
Şaştım ben fiyatlara
Bebek arabası vs. bu kadar pahalı mıymış :)
Bende bu konuda pek rahat değilim 2 beden büyüdü zaten yeni sütyen aldım ama normallerinden umarım dahada büyümezSutyenn icin uzatma aparati oluyor simdiden yeni camasir almana gerek yok o aparatla idare edersn cnm camasrcidan alirsn cokta uygun bisey
Bende de aynı tedirginlik var demek ki yalnız değilim :)evet cnm bende bır aydır kontrole gıtmıyorum yarın gıdıcem goreyım ıcım rahat etsın dıyorum.. hamilelik psikolojisi herhalde çok korkuyorum birşey olcak die
valla tatlım biz stanttan çekmeye çalıştık bikaçını çok ağırdı bıraktık direk yerine o yüzden sağlamlığı hakkında fikrim yokayrıca mekanızmaları bunlar kadar saglam degıl craft baktım oynuyordu ustunde chicco daha saglamdı oda 1000 tl ydi sonra vazgectım bende senın gıbı aldım canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?