2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bende lierac aldım ama sürmeye üşeniyorum
Bebe yapı daha kolayıma geliyo nedense :)

bilmem bana bunu sürmek de kolay geldi. cilt hemen emiyor hatta yağlı gibi kalmıyor. :)

ben de dün başladım lierac jele. bence geç kalmadık. benim eşim eczacı ben de geç kalmamışımdır umarım dedim o da zaten bu haftalarda başlanır dedi erkenden başlamanın anlamı yok

yani aslında öyle. sonuçta karnımız anca başlayacak yavaş yavaş çıkmaya.

İNTERNETTE FİYATLAR GAYET UYGUN GELDİ BANA

ben daha hiç araba ya da puset bakmadım. öyle çok hantal olanlardan filan istemiyorum. puset de gerekli mi gereksiz mi ona karar veremiyorum. belki allah izin verir de bebeğim biraz büyürse baston tarzi araba alırım diye düşünüyorum.

BEN ŞİMDİDEN ALIP ATMAZSAM İLERİDE HİÇ ALAMAM DÜĞÜN BORCU TAKSİTLER TEK MAAŞ ZORLANICAZ O YÜZDEN

Glsnne örnek olsun diye gösterdim canim bende bunlar cok agir baktım bende kocisler olmadan taşımak zor olur hafif olmasi önemli bence de alanlar gule gule kullansin bizde bir an önce karar veririz inşallah

benimde bayramdan sonra randevum bayramdan önce mi gitsem ki diyede düşünüyorum :)

benmde aklıma gelmedi değil bayram öncesi öğrenrdm belki diye hem soranlara söylerdm diyordum. ama sonra vazgeçtm net olsun istyrm muallakta bırakmasın doktor. hem bu şeklde beklemekte heyecanlı

BEN ŞİMDİDEN ALIP ATMAZSAM İLERİDE HİÇ ALAMAM DÜĞÜN BORCU TAKSİTLER TEK MAAŞ ZORLANICAZ O YÜZDEN
bende o yüzden aldım canım daha düğün borçları duruyor arabayı aldım bebiş doğunca bitcek taksiti sonra dediğin gibi tek maaş çok zor yoksa acele etmezdim bu kadar daha alıncak çok şey var

evet cnm bende bır aydır kontrole gıtmıyorum yarın gıdıcem goreyım ıcım rahat etsın dıyorum.. hamilelik psikolojisi herhalde çok korkuyorum birşey olcak die

o endişe illa ki oluyo her randevu öncesi kalbim çarpa çarpa bekliyorum ben de doktoru... hata dayanamıyorum bile bir ay arada bi dürtüyo beni... hareketleri hissetsem o kadar endişelenmem ben de..
içinden ne geçiyor bilmiyorum ama sana da kız yakışır sanki:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…