pazartesi bende öyleydim muaynehaneye girerken resmen hatim indirdim nerdeyse ama yavrumu görünce geçti sizlerinde öyle olacak inş meleklerinizi görünce herşey bitecek yüzünüz gülecek inş.Bende de aynı tedirginlik var demek ki yalnız değilim :)
İNTERNETTE FİYATLAR GAYET UYGUN GELDİ BANAcanım görmeden bebek arabası alma derim bazıları öyle ağır öyle hantalki bi mağazada gör azcık sür internette daha ucuzsa öyle sipariş et
Bende lierac aldım ama sürmeye üşeniyorum
Bebe yapı daha kolayıma geliyo nedense :)
ben de dün başladım lierac jele. bence geç kalmadık. benim eşim eczacı ben de geç kalmamışımdır umarım dedim o da zaten bu haftalarda başlanır dedi erkenden başlamanın anlamı yok
hadi gözün aydın canım sonunda kurtuldun yatmaktan çok sevindimIcte buyuk kanama alani vardi canim zaman zaman disarida vuruyor du hepsi bitti cok sukurrr bu hafta ayaklandim diyebilirim 1 ay yattim bu sebepten.
hep internet daha uygun oluyor zaten benimki aynıydı ama mağazada görürsün netten alırsın sendeİNTERNETTE FİYATLAR GAYET UYGUN GELDİ BANA
İNTERNETTE FİYATLAR GAYET UYGUN GELDİ BANA
benimkide belli değil bayramdan sonra gtcem doktora ama kacıncı haftamda gitsem bilemedm. gecen hafta gitmiştim. cinsiyeti netleşsin öyle gideyim istyrm.
alan sendin dimi ben glsnn le karıştırdım :)
BEN ŞİMDİDEN ALIP ATMAZSAM İLERİDE HİÇ ALAMAM DÜĞÜN BORCU TAKSİTLER TEK MAAŞ ZORLANICAZ O YÜZDENben daha hiç araba ya da puset bakmadım. öyle çok hantal olanlardan filan istemiyorum. puset de gerekli mi gereksiz mi ona karar veremiyorum. belki allah izin verir de bebeğim biraz büyürse baston tarzi araba alırım diye düşünüyorum.
öyle yapmayı düşünüyorum canımhep internet daha uygun oluyor zaten benimki aynıydı ama mağazada görürsün netten alırsın sende
parfümeri mi? eczane ürünü değilmi buhttp://www.dermomarket.com/Lierac-Phytolastil-Jel-3x200ml-Set,PR-15425.html
bende burdan aldım.. fiyatı uygun geldi... sizde bi bakın kızlar...
Glsnne örnek olsun diye gösterdim canim bende bunlar cok agir baktım bende kocisler olmadan taşımak zor olur hafif olmasi önemli bence de alanlar gule gule kullansin bizde bir an önce karar veririz inşallahsenin bu dediklerin de güzel ama hem daha pahalı hemde ağır bunlar arka tekerleklere dikkat ettinmi biz mağazada hepsini denedik bizimkini öyle aldık alırken hafifliğine dikkat edin bence ağır olunca sıkıntı oluyomuş ben çok araştırıp aldım eğer illa böyle istiyosanız hafifini bulursanız alın derim nacizane fikrim
benimde bayramdan sonra randevum bayramdan önce mi gitsem ki diyede düşünüyorum :)
Ben çikolata tezine pek inanmıyorum sanki benimkisi acı yediğim de hareketli :)
araba koltuğu 13 kg kadar alıyor cok kucuk değilmiyok canım arabaya ters oturttuğun için sana bakıyor içine oturtunca
http://www.e-bebek.com/joie-muze-travel-sistem-bebek-arabasi_JOI-S1036ADCRB0
burda her türlü kullanımın resmi var bakabilirsiniz
araba koltuğu 13 kg kadar alıyor cok kucuk değilmi
bende o yüzden aldım canım daha düğün borçları duruyor arabayı aldım bebiş doğunca bitcek taksiti sonra dediğin gibi tek maaş çok zor yoksa acele etmezdim bu kadar daha alıncak çok şey varBEN ŞİMDİDEN ALIP ATMAZSAM İLERİDE HİÇ ALAMAM DÜĞÜN BORCU TAKSİTLER TEK MAAŞ ZORLANICAZ O YÜZDEN
evet cnm bende bır aydır kontrole gıtmıyorum yarın gıdıcem goreyım ıcım rahat etsın dıyorum.. hamilelik psikolojisi herhalde çok korkuyorum birşey olcak die
evet canımaraba koltuğu 13 kg kadar alıyor cok kucuk değilmi
eczane ürünü diye biliyorum...parfümeri mi? eczane ürünü değilmi bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?